Красота и мода

9 Идеи и дейности за занаятите на Теди Мечки за деца

Pin
Send
Share
Send


Теди са били прекрасна играчка не само за децата, но и за тийнейджърите. Удобството, което носи, го прави най-търсената. И тази играчка е широко възприета в различни училища под формата на занаят. На децата се дават различни техники, за да създадат възхитително изображение на плюшеното мече. Популярна като мечка занаят, тя се прави по различни начини.

Най-добрите Теди Мечката дейности и идеи за деца: t

Ето някои широко приети занаятчийски проекти за производство на плюшено мече,

1. Вестник Teddy Bear:

Вестникарският плюшен мече е много популярен в училищата. Плюшеното мече е направено чрез комбиниране на различни вестници, правейки от него различни форми, образувайки една мечка. Децата със сигурност ще се радват на този вестник, изработен от мечка.

2. Мозайко занаят плюшено мече:

Mosaic е известен мечката занаяти за предучилищна възраст. На учениците се дава хартиена хартия, на която се рисува плюшено мече, докато те се приканват да залепят кафяви разфасовки за оцветяване на мечето. Децата се радват на този вид изработка; помага да се изостря тяхната креативност.

3. Лице с мека хартия:

Занаятните плюшени мечета, изработени от отпадъчни материали, наистина правят най-доброто. Тук се използва хартиена чиния, за да се направи лицето на плюшено мече, докато ушите, носът и очите се изрязват от дебела хартия. Приятно рязане с правилно измерване дава добър поглед на хартиеното блюдо.

4. Спящата мече:

Спящите идеи за занаятчийски плюшено мече се използват предимно при изработване на плавателни съдове с диаграми. Къщата, мечката и дървото са направени от хартия с диаграми и са запазени на пода, за да им придадат жив вид. Децата ще се радват на този занаят и ще запазят този в тяхната спалня, децата обичат да правят нови неща.

5. PomPom Teddy Bear:

Осъществяване на плавателни съдове носят с помощта на вълнени плетива, определено ще ви даде помпон дизайн на плюшено мече. Мечката може да бъде направена с любимия ви цвят заедно с два бутона за очите. Това е изцяло ръчна изработка, така че меката функция е ключът към тази мечка занаят.

6. Кученце Теди Мече:

Идеите на занаятчийските куклени мечки са били възприети години назад, за да направят плюшено движение с два пръста. Марионетката е изработена с дебела хартия, която прави две дупки под крака на крака, за да я покаже и премести. Прост начин да се направи мечка занаят тогава този модел ще бъде най-добрият избор винаги.

Виж повече: Идеи за животните

7. Памук за плавателни съдове:

Полярните мечки занаятчийски идеи са дадени реалистично докосване, когато са направени с помощта на памук, за да му дадат меко пухкаво лице. Памукът е залепен на хартия, изрязана във формата на плюшено мече. Най-често се дава на деца от предучилищна възраст.

8. Азбучен плюшен мече:

Носете занаяти за малки деца, когато им е дадено азбучно докосване, те дават идеален шанс на малките деца да се учат с удоволствие. Мечката тук е начертана на азбука Б с прилепнали очи, ръце и крака.

Виж повече: Самолет занаяти за деца

9. Постоянна полярна мечка:

Постоянният занаят на полярната мечка обикновено се дава като занаят на учениците във втория. На плюшените мечета се дава постоянна позиция, направена в бяло, с очите и рисунката на носа върху нея.

Когато става въпрос за изкуство и занаят, децата обикновено се радват да правят различни видове плюшени мечета. Можете също така да наблюдавате децата, които правят мечета от тръби, мъниста, кристални мъниста, и много повече, за да извадят нов облик.

Виж повече: Обратно към училище занаяти за предучилищна възраст

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: NYSTV - Armageddon and the New 5G Network Technology w guest Scott Hensler - Multi Language (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send