Красота и мода

9 Най-добрите места за меден месец в Индия през март със снимки

Pin
Send
Share
Send


Индия е страна с различни култури и традиции. Осигурен с богато наследство, живописни пейзажи и красиви архитектурни сгради. Индия разполага с няколко идеални места за меден месец. Най-добрите места за меден месец в Индия през март с красиви снимки, както следва.

Най-добрите дестинации за меден месец в Индия през март със снимки:

1. Auli:

Разположен в скута на Хималаите, Аули е заобиколен от заснежени върхове и вечнозелени гори от дъб и бор. Прохладният бриз, живописният пейзаж и наклонените пътища го превръщат в един от най-добрите дестинации за меден месец в Индия през март. Той има забележителни ски курорти, за които е известен. Спускането по белите склонове на тези планини в Утаракханд е чудесно преживяване, което можете да споделите със съпруга си.

2. Национален парк Корбет:

Друга дестинация за меден месец, разположена в подножието на Хималаите, е националният парк Corbett. Този национален парк е рай за любителите на дивата природа. Къмпинг в оградата на безбройната флора и фауна на този парк е опит, който трябва да бъде ценен и който е най-подходящ за меден месец в Индия през март. Планините, Салските гори, Пасищата, Сисоуските гори и реките, преминаващи през тях, са различни видове местообитания, представени тук.

3. Дхарамшала:

Това е град в щата Химачал прадеш в Индия. Името може да ви накара да отхвърлите това място без да се замислите. Въпреки това, човек трябва да хвърли втори поглед върху неговите снимки. Разположен в планините Дхауладхар, това място определя спокойствието и спокойствието. Омайният пейзаж, перфектното време и романтичното усещане го правят най-доброто място за посещение през март за меден месец в Индия.

Виж повече: Меден месец дестинации в Индия през януари

4. Digha:

Това е малък морски град, разположен близо до Западен Бенгал. Туристите се стичат до това място в огромни количества през март, когато времето е идеално за радост от луксозните плажове. Плуване, гмуркане, джет ски и сърф са само някои от дейностите, в които човек може да се занимава. Освен това, човек може просто да се отпусне на плажа, наслаждавайки се на зашеметяващата гледка към Бенгалския залив, който се простира далеч и отвъд. Той е един от най-добрите дестинации за меден месец в Индия през март.

5. Gangtok:

Gangtok е столица на държавата Сиким и е отлично място да отидете на меден месец в Индия през март. Той е с перфектно време, спокойна обстановка сред хълмове и няколко туристически атракции като манастира Румтек, До-Драл Чортен, Енхей манастир, Tashi View Point и местния базар, Lal Bazaar. Манастирите и ступите, разположени тук, са идеални места за мирно или духовно посещение.

6. Гоа:

Гоа е известен с множество причини. Това е смесица от множество култури. Докато е идеален за вечерни вечери на плажа, той също има исторически църкви и паметници. Красива архитектура, златни пясъчни плажове и живописна красота - Гоа има всичко. Нещо повече, нощният живот привлича двойки от цяла Индия, което го прави идеален за меден месец в Индия през март.

Виж повече: Меден месец места в Индия през април

7. Джайпур:

Джайпур се намира в Раджастан, държава, богата на култура и наследство. Архитектурното му великолепие е несравнимо и често се нарича „Розовия град“ заради големия брой сгради с червен пясъчник. Освен великата архитектура и исторически паметници, Джайпур предлага отлична храна, дейности и бижута и други възможности за пазаруване на туристите. Това е най-добрата дестинация за меден месец в Индия през март.

8. Планината Абу:

Друга отлична дестинация за меден месец в Индия през март е планината Абу. Той също се намира в Раджастан, планината Абу е хълм станция с атракции като Sunset Point, Nakki езеро, Luna Vasahi храм и няколко други малки красиви места, разположени тук и там.

9. Khajuraho:

Khajuraho се намира в Мадхя Прадеш и има известна архитектура. Той е известен с храмове с красиви скулптури по стените. Основният храмов комплекс разполага с 85 храма в един обект. С красивите планини на Виндхя в своя фон, той е идеален за меден месец в Индия през март.

Виж повече: Най-добро място за меден месец в Индия през септември

Изберете някое от местата за посещение за вашето пътуване с меден месец в Индия през месец март и превръщайте всеки момент незабравим с вашия чифт през този сезон.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Vardi Wala The Iron Man Full Movie. Kannada Dubbed Action Movies. Tollywood Action Movies (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send