Красота и мода

10 Стилни копринени ризи в Trend for Men and Women

Pin
Send
Share
Send


Носенето на партита и вечерното облекло са синоним на стил и блясък. Използването на коприна като материал е идеално за всички облекла, които са за парти и облекла. Коприната осигурява богат и кралски вид и това е идеално, за да се откроява вашата екипировка. Нежното усещане на коприната е чудесно и за зимата. Най-подходящ е за зимните месеци, тъй като има топлина в коприната, която ви държи уютна.

Копринени ризи за мъже и жени:

Копринените ризи се правят за мъже и жени и могат да бъдат сдвоени с панталони, за да придадат формален облик. Тук споделяме някои от най-добрите копринени ризи за мъже и жени в Индия.

1. Една цветна копринена риза:

Богатите нюанси като магента, лилаво, синьо и т.н. са идеални за коприна, тъй като придават много кралски вид. Тази дизайнерска копринена риза за мъже е идеалното облекло за сватба или някакъв специален повод. Те идват в единични цветове и придават на човека ярък поглед.

2. Ръкавици за копринени ризи:

Купете 100% женски копринени ризи за офис облекло, които ще ви дадат професионален поглед, докато изглеждат женствени. Това е перфектно с поли или панталони и може да се трансформира от нощно време за нощно парти. Изберете цветове, които имат богат вид и ще се почувствате елегантно.

3. Копринена риза на Пейсли:

Paisley като дизайн печат е много често. Свържете го с копринен материал и ще получите прекрасно облекло. Тази мъжка копринена риза е разхлабена и трябва да се носи за случайна разходка.

4. Мъжка копринена риза с къс ръкав:

Индийският облик с къс ръкав е перфектен в тази копринена риза за мъже. Сдвоите това с индийския „mundu” и е идеален за сватба или други церемонии. Богатите цветове добавят към традиционното усещане.

5. Vintage копринени ризи за мъже:

Мъжки копринени ризи са много смели и силни. Те имат смели отпечатъци и модели, които са традиционни и от определена област в страната. Това могат да бъдат китайски, индийски, хавайски или африкански щампи.

Виж повече: Ризи по поръчка

6. Питър Пан Копринена Риза:

Тази сладка малка копринена риза за жени в Питър Пан е наистина красива част. Печатът на мухата го прави много млад и очарователен. Това е дълга копринена риза, която ще бъде съчетана с панталони.

7. Флорални копринени ризи за офис:

Бъдете женски в тази страхотна цветна копринена риза за жена, която е идеална за офис облекло. Ризата с дълъг ръкав в коприната е тънък и ви прави много професионален. Цветовият отпечатък е деликатен и красив.

Виж повече: Мъжки бродирани ризи

8. Копринена риза с мандаринова яка:

Опитайте тези мандарини копринени ризи за мъже, за да постигнете този лесен и готин вид. Богатото усещане на тъканта със сигурност ще ви примами. Отпечатъците на жакардовата риза са от Тайланд.

9. Модерна дамска риза с пълна дължина в коприна:

Една от най-модерните продукти сега е роклята. Това е дълга риза, която се чувства като рокля и може да се носи, както е, или се сдвоява с колан. Копринените ризи за жените са страхотни изявления за стил.

Виж повече: Дизайн на риза за парти

10. Ръкавици за мъже и жени с половин ръкав:

Индийските сурови копринени ризи са много търсени, тъй като са по-хладни и могат да се носят дори през лятото. Сватбените сезони през лятото изискват копринени ризи, които не се чувстват неудобно. Суровият копринен материал е идеалният избор за летните поводи.

Копринените ризи за мъже и жени са перфектното облекло, било то сватба, церемония или вечерно парти. От трезвите цветове до богатите тъмни нюанси, копринените материали са идеална платформа за постигане на този царствен вид. Удебелените отпечатъци, както и деликатните отпечатъци правят дрехите отличителни.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Гледай видеото: Philips PerceftCare предизвикателство дънки, блуза, риза (Юли 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send