Красота и мода

9 Най-добри дизайни на антични бижута в храма

Pin
Send
Share
Send


Храмовите бижута са най-древното традиционно изкуство на занаятчиите на Индия. Храмовите бижута първоначално бяха създадени за Бога и богините на индийската култура. Тогава класическите танцьори приеха да носят орнаментите като част от своите танцови костюми. Дългите храмови огърлици и гривни и т.н. бяха широко използвани от танцьорите Бхаратнатиум и Кучипуди.

Бавно всички жени в Индия обичаха да ги носят. И днес всички чужди държави също обичат да имат храмовите бижута за себе си.

Различни видове антични бижута в храма:

Когато стигнем до закупуването на бижута за храмове. Античните бижута в храма са най-добрите сред златните и сребърните съкровища. Тук имаме някои красиви и страхотни уникални дизайни на антични бижута в храма, както следва.

1. Антична бижутерийна бижутерия:

Това е древен дизайн на огърлица от бижута. Красотата на работата може да се види във фината работа с точност и упорита работа. Колието е направено със символите на богините в центъра висулка и същото с другите приставки на огърлицата.

2. Антични бижута с отвори на витрини:

Това са браслетите на дизайна на бижута в храма. Тук те са използвали монети ginni, за да направи древния дизайн на храмовите бижута прекрасна работа. Простият дизайн на монетите ginni дава богат ефект на вашата превръзка.

3. Античен медальон в храмовите бижута:

Ето един страхотен дизайн на висящ комплект, който е красиво издълбан в злато с шипове с рубини и изумруди. Античният дизайн на висулката дава най-добрия пример за храмовите бижута. Висулката е изработена на злато с повече диамантен вид.

4. Древна работа в храма Тика:

Тук можете да видите булчинска тика, изработена в златен дизайн на бижута. Работата по тикката е направена с украсяване на диаманти и перли в златото. Прекрасно произведение на изкуството. Храмовите бижута се използват за бракове; Булката обикновено е предназначена само за храмовите бижута.

Виж повече: Комплекти за бижута

5. Пояс за талията за бижута в храма:

Тук имаме колан на кръста с оригинален дизайн на бижута от древен храм. Страхотна работа на занаятчиите. Коланът на кръста е изцяло направен с божествени символи, за да му придаде традиционен вид. Южноиндийските жени най-често носят колан на талията по-сравнително от други жени. Техните сватби и класически танцьори носят колани на талията на храмовия дизайн.

6. Традиционна антична джумка с накши:

Тук са jhumkas с традиционни накшикама, направени от индийски майстори. Jhumkas са отличен пример за антични бижута в храма. Джумките са красиво избити с рубин изумруди и висящи перли. Те ще дадат етнически ефект на вашата превръзка.

Виж повече: Бижута със златен храм

7. Bajuband Античната бижутерия:

Bajuband е вид орнамент от гривна, носен на горната част на ръката. Това е красива работа на баюбан. Тук баюбанът е красиво проектиран и украсен с рубини и изумруди на благочестивия дизайн. На Бога и на богините се предлагаха баби. Сега дори жените обикновено ги носят.

8. Брошки в бижута от древен храм:

Ето един сари пин, направен в дизайна на бижута, носен от много жени на техните сари. Това е оригинален традиционен дизайн на храмовите бижута. Брошките идват в много дизайни и метали. Обикновено се използва за закачване на сари.

Виж повече: Храмови бижута

9. Храмовата бижутерия, проектирана за коса:

Заколките за коса са също дизайн с красивата работа на храмовите бижута. Работата на традиционните бижута е обичана много по време на сватбени тържества. Класически танцьори и индийски булки използваха брошки за коса на своите сватбени поводи и танци.

Така че тук имаме много дизайни на бижута, които са красиво издълбани и украсени с древните антични храмове. Имаме огърлици, булчински комплекти, тики, гривни, bajuband, фиби и брошки и т.н.

Източник на изображения: М, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Our Miss Brooks: Business Course Going Skiing Overseas Job (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send