Красота и мода

Топ 9 хидратиращи алое вера

Pin
Send
Share
Send


Много хора обичат да използват овлажнители за съдържание на алое вера за естествено успокояване на сухата повърхност на кожата. Те се продават от известни марки и тези дни могат лесно да бъдат закупени. Някои марки с висок клас са доста скъпи и малките контейнери могат да струват доста високи. Те трябва да се използват от тези, които могат да си позволят това. Има марки като вазелин, Biotique, които са популярни и предлагат лесно достъпни продукти, които определено трябва да изпробват.

По-долу са представени топ 9 хидратиращи алое вера, които определено трябва да изпробват.

1. Вазелин Общ влага Алое Свеж лосион:

Това е обогатено с екстракти от лигавицата на това растение кактуси. Това дава успокояващ и охлаждащ ефект на цялото тяло. Това може да е добро за хора, които имат сухи люспи или които имат много уморена кожа. Това е доста достъпно и определено трябва да бъде изпробвано. Това струва приблизително 300 милилитра съдържание на нетно тегло за приблизителна цена от около 200 INR.

2. Чист крем за натурална кожа на природата:

Това се подсилва от успокояващите лигавични екстракти и това дава усещане за охлаждане на кожата. Това може да е добро за обриви и дразнене. Това се извършва умерено при приблизително 349 INR за средно големи контейнери, продавани по съдържание на нетно тегло.

3. Овлажнител за тяло Semone Aloe:

Този телесен продукт може да успокои сухите и люспи. Това може да бъде много подходящо за всички типове кожа. Това е умерено цената на 330 мл за цена, приблизително продадена от съдържанието на нетно тегло на контейнера за 600 INR. Това може да се закупи от известни магазини и е лесно достъпно.

4. Biotique Bio Face & Body Слънцезащитен крем SPF 30:

Това съдържа spf 30+ и това може да се използва за мазни до нормални тонове. Това обаче не трябва да се използва, ако повърхността има обриви или изригвания. Това дава успокояващ и охлаждащ ефект. Това може да се използва редовно и също е доста лесно достъпно и достъпно. Това може да се закупи от повечето водещи магазини от местния пазар. Това е приблизително на цена от 200 INR за 55 грама, продавани от тръби с нетно тегло.

5. Neemaura Naturals концентриран крем:

Той съдържа естествени успокояващи растителни екстракти за борба с микробите и бактериите на обриви, както и поддържа повърхността гладка и чиста. Това е умерено висока цена от 3300 INR за опаковка от 50 грама.

6. Овлажняващ крем за алое вера Anar Naturals:

Това е много скъпа марка. Това струва приблизително 1500 INR за 50 ml, продадено по съдържание на нетно тегло в бутилката.

Виж повече: Алое вера за измиване на лице за акне

7. Лосион Алае Вера за тройния ланолин:

Това е около 240 ml, което струва около 1000 INR. Това е умерено цени и може да се закупи от магазини, които продават тази марка. Това е доста популярно и кремовете са доста успокояващи. Това може да се прилага редовно върху всички части на тялото.

Виж повече: Сапун от алое вера в Индия

8. Azafran Organic Aqua Milk Cream:

Това е масло за тяло и може да се използва върху всички части на тялото за изглаждане на изгаряния и други раздразнения като обриви. Това е 600 INR цена за контейнер с умерен размер.

Виж повече: Алое вера крем за кожа

9. Biotique Bio Aloe Vera лице и лосион за слънце:

Това е spf 75+ и може да се използва като крем и също така осигурява защита от UVA и UVB лъчи. Това може да се използва преди излизане редовно и също е добро за тези, които имат суха люспеста кожа. Това е умерено на цена от 190 мл, чието нетно тегло се продава на приблизително 150 INR и е лесно достъпно в повечето магазини за водещи продукти.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Невероятният алое вера гел на Форевър Ливинг (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send