Красота и мода

8 Известни паркове в Ахмедабад със снимки

Pin
Send
Share
Send


Ахмедабад е столицата на Гуджарат, който се намира в западната част на Индия. Той е имал поредица от царе, които са управлявали над него от средновековната история до Mughals и Marathas. Има много паметници, музеи, езера, които си струва да бъдат посетени в града. Той е известен като град на стените и също има буйни зелени паркове. Нещо, което е слабост за Амдавади, е храна, те са хранителни средства и следователно не можете да пренебрегвате кухните.

Удивителни паркове в Ахмедабад със снимки:

Ето списък на най-добрите паркове в Ахмедабад.

1. Правна градина:

Парковете са зони за отдих, които хората могат да ползват и да упражняват. Правната градина в Ахмадабад е отворена за обществеността, поддържана от общинската корпорация. Това е спокойно и спокойно място, заобиколено от дървета. Намира се в близост до Юридическия колеж и затова и името. Градината е заобиколена от пазари, които са пълни с улични ястреби, които продават дрехи и хранителни продукти.

2. Parimal Garden:

Parimal Garden изостава много след градината на закона. Без значение колко са хранителни продукти на Amdavadi, те вече са слезли, за да се превърнат във фитнес изроди. Тази градина е свидетел на 1000 души, които идват за джогинг, ходене или бягане всяка сутрин, както и вечер. На снимката по-долу виждаме усещането на възрастните хора да се упражняват равномерно и паркът изглежда чист и зелен и дори има езерце от него. Общинската корпорация Ахмадабад трябва да харчи 17 крора всяка година, за да поддържа тази красива градина.

Виж повече: Водни паркове в Джаландхар

3. Градина на езерото Вастрапур:

Vastrapur Lake Garden е новоразработена сред оживено място в Ахмадабад, тъй като в околността има болници, жилищни площи, офиси, магазини, училища и т.н. друга градина. В средата е създадено езеро, което има градина около нея, която дава на хората добра гледка, докато правят редовните си упражнения.

4. Градина на Виктория:

Европейските и арабските туристи се възхищават от творбите на Виктория Гардън. това е историческа градина, която е била в чест на кралица Виктория. Той се намира в южния край на Форт Бхадра и има статуя на кралица Виктория с правилно поддържани храсти и трева и отворена за обществеността за техните упражнения и също така трябва да посети туристи.

Виж повече: Увеселителни паркове в Бхубанешвар

5. Река Сабармати:

Sabarmati River Front е място, където хората отиват да вземат прохладния бриз край реката. Това е красиво място да дойдете с приятели и семейства и да се насладите на спокойно време, като чувате звуците на вълните и удряте камъка. Тя е добре поддържана, на снимката по-долу можем да кажем, че хората харчат да се разхождат и да седят край реката.

6. Снежен парк:

Снежният парк на Чудесата на Маниар е изкуствен снежен парк, създаден за забавление на децата. Можем да видим, че тя е уникална по природа и поддържа температура - 5 градуса. Хората, които пропускат Кашмир и други области, покрити със сняг, ще обичат да я вкусят тук.

Виж повече: Паркове в Индор

7. Природен парк Тирупати:

Природен парк Тирупати е най-големият увеселителен парк в Гуджарат. Разполага с различни развлечения, Аквапарк и уникални архитектури. Тя е създадена с различни теми на приключенски приключения, гори, паметници, всички разположени на различни места в широкия район.

8. Природен парк Индрода:

Природен парк Индрода е малко в покрайнините на града, на брега на Сабармати. Паркът е дом на много диви животни; има глиган, чакал, таралеж, много видове влечуги и др. В един парк има офис, малка зоологическа градина и ботаника. Картината по-долу ни показва път, заобиколен от дървета от двете страни.

Гледай видеото: Senators, Governors, Businessmen, Socialist Philosopher 1950s Interviews (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send