Красота и мода

9 Индийски Модни Дизайнери Сари Блуза Модели

Pin
Send
Share
Send


Когато става въпрос за дизайнерски сари, блузата и моделът играят огромна роля. Понякога традиционният и съвременен сари дизайнер се опитва да направи блузата по-различна от сарито. Например сари ще покаже един цвят, а блузата ще бъде с контрастен цвят, който ще украси целия облик. В описанията по-долу са разгледани повече от подобни аналози, заедно със снимки. Тези дизайнерски сари блуза модели ще бъдат подходящи за почти всички поводи и ще можете да ги носите почти навсякъде.

Известни дизайнерски модели на Сари Блус:

Дизайнерските сари също са много красиви и очарователни. Така че, ако сте в дизайнерски индийски дамски дрехи, тогава някои от най-добрите дизайнерски сари блузи с изображения са както следва.

1. Шаблон за сако със зелен цвят дизайнер:

На тази снимка по-долу, можем да видим южноиндийската млечно-бяла красота, която се отличава със страхотно сари, заедно с дизайнерска блуза. Дизайнерите със сигурност са работили много усилено, за да направят това специално парче традиционно индийско облекло. Сари изглежда толкова невероятно за нея и ще изглежда същото красиво на всеки с почти същия лицеви тон. Сари ще бъде подходящ за всяко семейно събитие или може да се носи на сватба.

2. Дизайн на блуза с марка Saree на традиционния индийски дизайнер:

Търсите нещо различно? Е, със сигурност можете да се срещнете с очакванията си за стил. Този модел дизайнер блуза за saree е толкова прост, но толкова привлекателен. Изглежда направено само за този сари. Ако нямате този конкретен, но нещо с такъв цвят, тогава лесно можете да спортувате тази блуза. Този дизайн на блузата е начело на заглавия в индийските списания за стайлинг напоследък и по всички правилни причини, това може да се твърди, че е един от най-добрите дизайни на блуза за дизайнерски сари.

3. Дизайнер на Сари Блузка с врата на врата:

Жените като Генелия наистина разтърсват червените сари. Тя изглежда възхитителна в този дизайнерски сари и тялото й е разкрасено и от блузата. Тази дизайнерска блуза изглежда толкова очарователна за нея. Това е дизайнерски материал и изглежда, че изглежда страхотно за нея. Ако имате физика, подобна на тази Боливудска красота, тогава ще можете да разклатите това традиционно дизайнерско индийско облекло. Това е нещо различно и уникално и ще бъдете похвалени за носенето на тези неща на парти или на семейно събитие.

4. Модел на блуза с дизайн на леопард за дизайнерски сари:

Това е нещо, което любителите на сарите не са виждали преди. Дизайнът на тази блуза е толкова красива, че всеки може лесно да се влюби в това. Този конкретен дизайн спортува невероятен модел заедно с черните ленти, които го свързват към врата и гърба. Сарайът изглежда напълно подходящ за тази блуза. Блузата без съмнение е една от най-добрите модели дизайнерски блузи за сари.

Виж още: Дизайнерски модели на блуза Назад

5. Черната дизайнерска блуза за Sarees:

Ако сте за дизайнерски сари, тогава ще се нуждаете и от дизайнерска блуза и със сигурност няма да получите нищо по-комфортно и пъргаво от това. Блузата е толкова проста, че може да се направи за всеки и да се носи от всеки. Розово е основният цвят на сарито, черният цвят на блузата съвпада перфектно. Ако търсите дизайнерски сари блузи модели, то това е може би един от най-добрите.

6. Моделът на тежката дизайнерска блуза:

Това ще бъде подходящо за всички видове сватбени събития. Сари е пленителен и блузата е напълно страхотна. Като се вгледаме в привлекателността на тези неща, едно със сигурност може да се каже, че това е най-добрата дизайнерска блуза за сари като lehenga.

Вижте още: Дизайнерски дизайн на блуза

7. Белият дизайнерски дизайнерски сако с бродерия:

Ако имате нужда от наистина страхотна бяла дизайнерска блуза за бяло сари, тогава това ще бъде наистина добър избор. Погледнете го. Той е един от най-популярните и търсени модели на дизайнерски сари блузи в света на модата.

8. Образец на дизайнерската блуза с отворена дантела

Имате нужда от дизайнерска блуза? Това е един много красив, с черно-бял цвят и някои страхотни дизайни. Златният печат го прави още по-красив. Това е просто супер дизайнер сари блуза модел за жени с страхотно физика.

Вижте още: Снимки на дизайнерски блузи

9. Проста златна черна блуза за дизайнерски сари:

Това е може би един от най-красивите дизайни на блузата, които идват със златния печат и красивата дантела. Тези дизайнерски блузи ще изглеждат страхотно, когато са придружени от правилните сари.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Как сшить платье за 2 минуты (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send