Красота и мода

Как да направя грим за сватбено лице?

Pin
Send
Share
Send


Сватбеният ден е най-специалният ден за живота на жената. Един ден жената планира цял живот и иска да изглежда най-красивата от всички. Тенденцията е да призовеш гримьори да получат професионален грим, тъй като той е дълготраен. Въпреки това, има някои основни трикове, които можете да проследите и да постигнете професионален грим на вашия специален ден, без това да е много скъпо дело.

Как се прави грим за булчински лица:

1. Основа за лице и очи:

Основата е от съществено значение, за да изглежда лицето безпроблемно и гладко. Започнете с помощта на влажна тъкан, за да запечатате порите и нанесете точки на тъмни петна, под очите и устните.

2. Прилагане на фондацията: t

Използвайте основа, която не съдържа SPF; това е, за да предпази кожата да не изглежда много светла и да избухне на снимки.

Виж повече: Боливудски булчински грим

3. Коректор:

Concealer се използва, за да изглежда кожата перфектна. Скрива тънките линии и тъмнината под очите. Уверете се, че това също не съдържа SPF.

4. Определете бръчките:

Използвайте добре очертание за очи, молив, гел или восък, за да потъмните и да определите веждите на очите. Това пречи на лицето да изглежда скучно, след като гримът е завършен, особено ако имате оскъдни очи. Уверете се, че не прекалявате.

5. Грим за очите:

Запазете светлината за грим на очите. Не използвайте много смели и тъмни нюанси. Обикновено се използва основен цвят вместо точния цвят на сватбеното облекло. Твърде тъмна грим може да ви накара да изглеждате скучни и уморени в рамките на първите няколко часа от сватбеното време.

Виж повече: Съвети за грим на Лакме

6. Осветяване:

Определете костите на бузите с помощта на маркер, който подхожда на кожата. Трябва да се обърне внимание и на носа, костите на челото и вътрешния ъгъл на очите, но с много леко докосване.

7.Blush On:

Използвайте руж по бузите и косата с широка четка. Уверете се, че нюансът е фин и не нанасяте прекалено много руж.

8. Бронзатор:

Bronzer трябва да се прилага по протежение на носа, брадичката и челото. Тя трябва да бъде точното количество, за да добавите блясък към общия външен вид.

9. Комплект със сух прах:

Използвайте голяма четка, нанесете сух прах, за да настроите целия грим. Уверете се, че използвате сух прах и се опитайте да не зацапвате цветовете.

10. Устни:

Устните трябва да се подчертаят, като първо се определят устните с подходящ лайнер за устни, след това се нанася червилото с помощта на тънка четка, за да се разпредели равномерно цвета и след това да се завърши с блясък. Уверете се, че сте поставили основата върху устните, преди да приложите червилото; това прави цвета по-дълъг, без да се разпространява.

Виж повече: Пакети за булчински грим

11. Изчистете Екстрите:

Използвайте чист тампон за грим или бай, за да изчистите допълнителния грим от лицето. Съсредоточете се върху области, които придават по-добър вид на окото и лицето. Не излитайте твърде много; малко тъмен грим е от съществено значение, за да даде естествен вид след известно време.

12. Използвайте спрей за настройка:

Използвайте добър спрей за настройка, за да направите грима за дълго време. Лицето трябва да изглежда свежо за дълго време и булчинският грим не е задължително да има време за прозорци.

Следвайте тези лесни стъпки и можете да получите професионален като грим на вашия сватбен ден, без да харчите твърде много. Уверете се, че използвате добра марка козметика и опитайте да използвате нюанси, които отговарят на тонуса на кожата. Също така следвайте режим за красота, започвайки най-малко 2 месеца преди сватбата, за да получите вътрешния блясък на кожата и да се насладите на деня си в най-пълна степен.

Снимки Източник: Shutterstock, 2, 3, 4.

Гледай видеото: Cheryl - Ghetto Baby Makeup Tutorial Видео урок по грим (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send