Диета

Диета Herbalife - програма за бързо и лесно отслабване

Pin
Send
Share
Send


Компанията Herbalife е основана през 1980 г. Тя продава продукти чрез мулти-ниво маркетинг, които се използват за различни цели. Диета Herbalife е известна и с бързата и лесна програма за отслабване с използването на различни протеинови шейкове, които компанията предлага. Тези продукти се предлагат в повечето страни и могат лесно да бъдат поръчани онлайн.

Всички продукти на компанията са билкови по природа, с ниско съдържание на мазнини и калории, естествено направени и предназначени да причинят загуба на тегло, когато се използват с правилни диетични указания. Той поддържа нуждите на тялото и балансира приема на протеини и фибри, които също така се грижат за органите и цялостното физическо функциониране на тялото. Ето как трябва да се спазва диетата.

Отслабване за хранене на Herbalife:

Виж повече: Меню на японската диета

Етап 1

Започвате със замяна на закуска с протеинов шейк от билковия живот. Предлага се в седем различни вкуса, от които да избирате. Уверете се, че сте избрали този по ваш избор, тъй като той ще компенсира две хранения на ден, които не могат да бъдат измамени.

В блендер вземете чаша соево мляко или немаслено мляко и добавете две лъжички от прах за разклащане. Добавете чаша плодове по ваш избор като плодове, банани или праскови и смесете, за да образувате ласкател.

Стъпка 2

Билковият концентрат трябва да бъде включен в процедурата за закуска. Този концентрат е билкова смес от чай, която увеличава метаболизма на организма, като по този начин води до увеличаване на енергията, което също помага за изгарянето на допълнителни калории. Комплектът включва също така мултивитаминна комплексна таблетка, която трябва да се вземе след закуска.

Виж повече: Диета за отслабване

Стъпка # 3

Обядът се заменя с шейк, приготвен от билковия шейк. За шейк, две мерителни лъжички от сместа трябва да се добавят към чаша соево мляко или без мазнина и с чаша пресни плодове. Смесете всички заедно в блендер. Мъжете с тегло над 200 килограма трябва да добавят още една лъжичка от сместа от ястия. Това също така идва с мултивитаминен комплекс таблетка, която трябва да се приема с вода.

Стъпка # 4

Тъй като храната се заменя със здрави шейкове, вие сте склонни да се чувствате гладни по-често и този глад трябва да бъде задоволен със здравословни закуски. Да се ​​съхранява в храни с висок протеин за здравословни закуски у дома и на работа. Можете също така да изберете свежи зеленчукови салати и сурови зеленчуци.

Стъпка # 5

Вечерята трябва да се поддържа нормална и проста. Тя трябва да бъде с високо съдържание на протеини и задължително да включва задушени зеленчуци и салати с оцет. Предпочитат се пресни плодове за десерт и се взема друга доза мултивитаминна таблетка.

Виж повече: Хранителна диета

Стъпка # 6

За да се поддържа тялото хидратирано, от съществено значение е да се пие много вода и други течности. Пийте пресни сокове, за да предотвратите ненужния прием на захар. Като алтернатива на цитрусови плодове като портокали, вместо на сок също добавя към прием на фибри, който е по-здравословен.

С тази диета е важно да се противопоставите на изкушението да имате допълнителни калории и мазнини. Упражняване, бързо ходене и други средства за изгаряне на калории трябва да бъдат приети за ефективна загуба на тегло и да отговарят на променящите се нужди на тялото.

Гледай видеото: Стартирай своя лесен план за ОТСЛАБВАНЕ през лятото (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send