Прически

9 Най-добри ретро прически

Pin
Send
Share
Send


Когато мислим ретро, ​​мислим, че обемът, обемът и по-големият обем в нашата прическа. Ето един от деветте най-добри прически от отминалата епоха.

Последни и стилни ретро прически:

1. Класически Bouffant с валцувана конска опашка:

Тази конкретна прическа беше ярост сред момичетата през 60-те години. Тя имаше висок въздух и имаше удобния конски опашки с къдрав край. Никаква ретро справка не може да бъде пълна без този емблематичен стил. За да добавите драматичния коефициент, можете да използвате аксесоар с лента или лента.

2. Ретро ресни:

Зоуи Дешанел върна този емблематичен ретро стил с тежките си ресни, които почти покриват очите. Обемът и драмата са синоним на ретро ерата.

3. Ретро вълни:

Езерото на Вероника е вдъхновено от прическата, където естествената дължина и поток на косата се развяват най-добре. Това е прекрасна прическа за тези с права към вълнообразна коса. Просто извадете големите ролки за коса и ударната сушилня до средна топлина. Кривите ще се движат и попадат естествено. Добавете серум за коса до максимум факторът на блясъка.

4. Намалете задните ресни и вълни:

Когато добавите ретро вълните към изметената обратно разкъсана ресни, получавате този елегантен номер. Просто преместете обратно косата на корона и бретон към гърба на главата си и ще получите този стил без усилие. Дръжте косата лъскава и добавете обрат към събраната коса или създайте пуф, вариациите са безкрайни.

5. Главата на групата:

Това е класически стил, вдъхновен от 1960 г., носен навсякъде. От филма до галата на червения килим този стил е вечна ретро клише. Често се идентифицира с стила на Бриджит Бардо, това е всичко за голяма дълга коса и височина. Това е по-пометен и не закъснял вариант, който може да се използва с всяко облекло. Ето го направете сами урок, за да получите буфан гледам у дома.

Виж повече: Прически на сладко малко момиче

6. Двойна зайче зайче:

Тази елегантна визия има дразнеща корона и уникален обрат. Ключът към този поглед е в несъвършенството. Месиерът е по-добре, тъй като ще добави така необходимия обем към косата ви. Започнете с разделянето на косата по средата от едното ухо към другото. Разделете двете и дразнете долната част в разхвърлян кок. Сега създайте пуф на горния край и го поставете на кок, след като свържете опашка. Номерът е да не издърпате косата през последния цикъл на еластичната опашка, тъй като ще добавите обем на кок и на общия ви вид.

7. Голям обем Bun:

Големият обем хляб е друг класически ретро стил, който е носил навсякъде. Това е чист и грациозен стил, който е идеален за вечерни изяви. Това включва висок кон на опашка над пуф. Колкото по-висока е конската опашка и повече задната четка, толкова по-голям е обемът на този стил. Този външен вид е видян тук с актрисата Марион Котилар на галавечерята на червения килим като въплъщение на ретро грация.

8. Кратък замък Боб:

Боб ражда от 20-те години на миналия век и е направен стилно от известната бална танцьорка, наречена Ирене Касъл. Оттогава той се нарича „замъкът Боб“. С течение на времето той се идентифицираше със стила на затварянето и се прилагаше от известни личности и обикновени хора. Сега този стил отново се съживява с вариации като асиметричния боб.

Виж повече: Сладки прически за черни момичета

9. Странични къдрици:

Този стил е спечелил легендарния статус благодарение на енигматичната Елизабет Тейлър. Това е перфектен ретро стил за тези с естествени къдрици. Той оформя лицето и изважда очите ви точно като собствената Клеопатра на Холивуд. Това е лесен и безпроблемен поглед, а по-хубавото е по-добро.

Експериментирайте и играйте с косата си, за да работите с ретро магията.

Гледай видеото: Най-исканата прическа за лято 2017 небрежни вълни с преса или маша (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send