Красота и мода

Как да увеличим височината в 1 месец?

Pin
Send
Share
Send


Докато някои са бого надарени в определени области на тялото ви, другите трябва да работят усилено за него. Едно момиче с мощен бърз метаболизъм може да свали сирене бургер, но за някой, който печели тегло бързо, просто салата майонеза може да добавите няколко килограма за нея. Докато някои от тях се раждат с естествено затъмнена кожа, а за други, може да се наложи да тичат в салона всеки път, когато тенът се отдели. Подобно на това е височината, с която някои се раждат, докато други трябва да работят за него. Знаем, че винаги сте искали да растете по-бързо и затова тук е ръководство за растеж в рамките на един месец.

Консултирайте се с известно лице:

Днес поколението се стреми към бързи и оптимистични резултати и затова е по-трудно да се подходи по-грубо и по-трудно. Затова често, когато искате да направите промени в тялото в рамките на месец или повече, се консултирайте със специалист или експерт по хранене относно метода, който ще приложите, или тренировката, която сте готови да започнете. За тренировките обсъдете с вашия треньор силните работни групи, които тялото ви може да поеме. Не се бутайте над максималната граница.

Яжте правилно:

Когато планирате да увеличите височината си в рамките на един месец, трябва да следвате определена трудна практика, дори когато става въпрос за храна. Има някои видове храни, които са известни, за да ви помогнат с растеж на височината. Тези храни са специализирани в богати хранителни вещества и витамини, без да забравят протеина, който ще ви помогне да увеличите височината си в рамките на един месец. Ето една диета за вас, която трябва да следвате всеки ден за следващия месец.

закуска:

С две филийки хляб, вземете варено яйце и чаша мляко. Веднага след това си направете протеинов шейк с две сурови яйца, мляко и две банани. Смесете я и я изпийте.

Брънч:

Направете си тежка салата със сладко или кисело кисело мляко като сместа от салати и използвайте зеленина, за да оформите тялото на вашата салата. Това ще бъдат броколи, спанак, маруля, бок чой и боб.

Виж повече: Как да увеличим естествено височината в 2 седмици

Обяд:

За обяд сварете и подправете някои пилешки гърди или крила. Можете дори да изберете риба. Ако сте вегетарианец, обядът ви трябва да бъде пълен с още една салата и този път с тофу.

Вечерна закуска:

Съхранявайте соевите зърна удобни и направете си лека закуска от соеви зърна. След това ще бъде протеиновият шейк от сутринта.

Вечеря:

Повторете вечерята като на обяд, но този път с пълнозърнест хляб или овесена каша и винаги можете да използвате кисело мляко като късен нощен десерт.

Работи здраво:

За да увеличите височината си има някои упражнения, които трябва да следвате през следващия месец.

Джогинг:

Започнете с джогинг всяка сутрин за най-малко 40 минути с бърза скорост.

Йога помага:

Върни се от джогинга и с подложка на пода започни с йога. Това ще бъдат главно слънчевите поздрави и възходящите и низходящите кучета. Това трябва да е за следващите половин час.

Вкъщи:

След като се върнете от работа, започнете с упражнението, което ще се състои главно от протежение на крака, например прасците. Използвайте тежести и гири, както и когато е необходимо, за да улесните процеса.

Виж повече: Увеличаване на съвети за височина

Показване за:

Инсталирайте подходяща висяща лента в стаята си. Докато ръката ви е сигурна, че имате разстояние поне два метра от земята. Сега, докато се мотаете, опънете пръстите на краката си и се опитайте да докоснете земята.

Колоездене:

През почивните дни отивате за дълги походи с мотора си. Колоезденето е доказан метод за увеличаване на височината. Ако имате обяд, можете да изберете и велосипед.

Плуване:

За уикенд хобита, запишете името си в класа по плуване или отидете да плувате в близкото си езеро. Това трябва да бъде задължително за почивните дни.

Виж повече: Как да измерим височината си

Завършете без стреса:

Винаги проверявайте дали имате достатъчно сън. Неподходящият сън или безсънието причиняват стрес, който е доказано, че забавя растежа. Опитайте се да се отърсите от стреса на деня с добър сън.

Източник на изображението: 1

Гледай видеото: Увеличете вашата височина с 5 лесни стъпки. (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send