Прически

9 Прически за къса коса

Pin
Send
Share
Send


Партийната прическа може да варира от човек на човек в зависимост от много причини, като например каква рокля се подготвяте да носите, независимо дали ще ходите за някоя тематична партия или просто или диво парти, независимо дали искате да впечатлите някого с красивия си вид или да направите някого ревнив. Можете да изберете прическа съобразно с тези причини, за да помогнете да изглеждате по-привлекателно и все пак шоуто от другите.

Красива парти за прически за къса коса със снимки:

Нека трябва да погледнем най-големите прически за къса коса.

1. Прически с плитки:

Коса прически може да отиде много добре с традиционните поводи, както и за парти поводи. Можете да опитате да използвате оплетени водолазни прически.

Ако имате бретон и искате да се отървете от тях, а също така искат да изглеждат сладки. Можете да опитате плитки на бретон. Тя ще изглежда сладко на къси типове коса.

Можете просто да оставите оплетената коса да добави повече информация за другите аксесоари. С такава проста плетена прическа, можете да джаз до добавяне на буци обеци или тежки грим око.

Или можеш да разделиш косите си и да държиш едната страна равнина заедно с плитки от другата страна.

2. Къдрава прическа:

Обикновената къдрава прическа никога не се проваля за парти или други функционални поводи. Тя изглежда чудесно на всеки тон на кожата, било то къса или дълга коса.

Освен, че къдрава прическа подхожда на всяка възрастова група, жените са момиче или жени на средна възраст. Ретро къдрици правят тази прическа да изглежда страхотно.

Можете да ги оставите разделени настрани или да ги разделяте по средата или просто да ги преместите по лицето си, което също подчертава най-добрите черти на лицето ви.

Виж повече: Прически за деца с къса коса

3. Стилни прави прически:

С перфектно изправени косми ще имате много възможности за избор на добра прическа за партита.

Можете да отидете за дълъг и гладък тънък разрез, като държите челото си чист. Можете просто да държите косата просто с тъп ресни, които преливат веждите ви и оставят космите правилно.

4. Прически на пони:

Винаги можете да играете безопасно с прости прически на пони.

Можете да завържете космите си с прост конска опашка, заедно с няколкото нишки на косата, които работят като лента. Можете дори да имате ресни, за да покриете дългото си чело.

Можете просто да надувате предните си коси, обвързвайки останалата част от желязо-плоските или вълнообразни косми в прическа на понито.

Виж повече: Прически за къдрава къса коса

5. Странични прически:

Можете също така да опитате като странични прически, които могат да се настройват перфектно с помощта на спрейове за коса и гелове.

Такъв вид прически ви позволява да покажете другите си функции.

Можете да направите себе си по-атрактивни, като подчертаете очите си или като носите големи къси обеци или тежки бижута.

6. Асиметрични прически:

Отделно от тенденциите в някои готини прически, можете просто да рок парти, без много правиш, за да си къси косми.

Отидете за асиметрично изрязване и я джазнете с някой фънки аксесоар като големи пръстени или слънчеви очила или дори модни шапки!

Опитайте някаква асиметрична прическа, която ви дава повече ръб към лицето.

7. Неясни прически:

Една проста бъркотия прическа прави момиче или жени да изглеждат по-грациозни.

По-голямата част от късата козина завършва в областта на брадичката, което придава лош вид, което прави лицето ти изключително кръгло.

Чрез добавяне на слоеве или просто да ги оставите объркани създава баланс на лицето и късата прическа.

Виж повече: Сладки прически за къса коса

8. Цветни прически:

Чрез добавяне на цветове към косата ви има голяма разлика в обичайния ви вид. Можете просто да подчертаете косата си, иначе можете да използвате удари с различни цветове по ваш избор, за да нарисувате косата си.

Можете напълно да оцветите косата си с ярки момичешки цветове като розово, синьо, жълто или оранжево!

Ако имате мотив да направите модна декларация, можете да изберете червено, синьо, лилаво или зелено.

Но с тези цветове трябва да сте много селективни и внимателни по отношение на вашата рокля и грим. С минимален грим и бижута можете да рок шоуто.

9. Допълнени къси прически:

Точно както правите къси прически могат да бъдат аксесоарни с различни видове шпилки, ленти за коса или мрежи, подходящи за партита. Можете да използвате мрежи за създаване подчертава различни символи, подходящи за Хелоуин парти.

Можете просто да носите модна шапка на главата си, без да поставяте много време на игли или ленти. Шапки са прости и много лесно комплиментират вашата малка рокля.

Можете също така да завържете лента или издатина около главата си, за да създадете ретро поглед за парти.

Можете да промените външния си вид като използвате този ослепителен или сладък аксесоар във вашата прическа на нормален боб или изключително къса подстрижка, известна като Pixie hairstyle.

Снимки Източник: Сток на затвора 1, 17, 22.

Гледай видеото: Нямаш време за косата? 3 идеи за ГОТИН КОК! (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send