Красота и мода

9 Модерни мраморни пуловери за мъже и жени в Индия

Pin
Send
Share
Send


Пуловерите се предлагат във всички цветове и стилове. Това е вашият избор кой бихте искали да купувате и носите. Цветният кестеняв цвят е сред богатите цветове, които хората избират. Този цвят е ярък цвят, който изглежда страхотно за официални поводи, както и случайни. Опитайте тези прекрасни кестеняви пуловери, които идват в различни стилове.

Най-добрите пухени пуловери със снимки:

Нека намерим тук споменатите топ 9 кафяви пуловери за мъже и жени.

1. Пуловер за кръгла врата:

Изберете този елегантен пуловер с кръглото гърло за вашето зимно облекло. Този прекрасен пуловер на кръглата врата има плетен модел, който изглежда страхотно. Дългите ръкави имат широка граница на шев. Това е чудесен модел за носене за случайни излети, както и за партита.

2. Усукан пуловер:

Върви фънки с този кафяв плетен пуловер, който има усукан гръб. А просто пуловер е превърнат модерен и хладно с този обрат. Гърбът изглежда също зашеметяващ и поразителен. Ще направите главите да се обърнат с този прекрасен кестеняв пуловер със сигурност.

3. Обезкостен подстрижен пуловер:

Тук е един великолепен ивичен женски облекло, изрязано от кафяв пуловер. Раираният вид се постига чрез добавяне на ивици от бели слоеве. Две бели ивици се добавят към центъра на ръкава, както и към тялото. Кафявият изрязан пуловер също е колекция от забавни зимни дрехи, които можете да имате в гардероба си.

4. Пуловер с шал:

А шал яка е още една страхотна промяна в нормалния мъжки стил пуловер. Това мъжко облекло от мъниста пуловер има хубав чист дизайн за тялото. Яката е яката на шал с прикрепен голям бутон. Този пуловер с дълги ръкави е направен с прост плетачен шев, който изглежда тънък.

5. Пуловер за врата:

Повечето мъже и жени предпочитат нормалния V пуловер, който действа като пуловер. Този пуловер от V-образна врата е класически дизайн, който се вижда сред повечето модели пуловер. V шията е удобна и лесна за носене. Това може да бъде дълбоко V или нормално.

6. Печат на пуловер:

Опитайте този пуловер пуловер, който можете да използвате за спорт и други дейности. Пуловерът обикновено се използва за дейности на открито и е чудесен за прохладни зими. Този печат пуловер има печат, който може да се персонализира според вашия избор.

7. Пуловер с костенурка:

Вземете groovy в този кафяв цвят пуловер, който има класически дизайн поло. Този пуловер е пуловер в стил реглан, който може да се носи свободно. Полата с висока яка ви прави топла и уютна през зимните дни. Цветът на кестенявата е дълбок цвят, който също може да се нарече бордо.

8. Рокля на пуловер:

А кафяв дълъг пуловер е друг готин стил, който можете да носите за зимата. Тази рокля на пуловер е елегантно парче, което ви кара да изглеждате модерно и стилно. Роклята на пуловер има странични процепи, които са облицовани със стоманени ципове. Можете да изберете кафяв пуловер за вашата нощ, както добре.

9. Пуловер със зъбци:

Този пуловер е много добър за официално облекло. Цветът действа чудесно при всяко износване на дъното. Изпробвайте го с леки нюанси за това специално усещане. Лентите на врата и ръкавите са прекрасно допълнение. Ръкавите на звънеца правят този пуловер хубаво официално зимно облекло.

Maroon пуловери са чудесно допълнение към всеки гардероб. Те се предлагат в стил с V врат, поло и дори около врата. Можете да получите и стилен дизайн с усукан дизайн.

Гледай видеото: История за Сай Баба Браян Брунис (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send