Красота и мода

9 Различни видове дървени дръжки

Pin
Send
Share
Send


Браслети са тези, които могат да се носят с всякакви дрехи и са много популярни във всяка култура от древни дни. Дървените гривни подобряват външния вид на ръката ви и ви правят да изглеждате уникални и елегантни. Дървените гривни се предлагат в различен модел и дизайн и се превръщат в създател на тенденции за всяка възрастова група.

Стилни дървени дръжки:

Дървени гривни се предлагат в много нюанси и шарки и можете да ги избирате според Вашата мода и вкус. Тук представяме някои от най-добрите проекти на дървени гривни.

1. Дървени зърна: t

Дървени гривни могат да бъдат създадени от квалифицирана работна ръка. Тя изисква много умения и след интензивни трудности могат да бъдат създадени дървени гривни. Тези браслети имат лъскав вид и можете да създадете изявление със стил с него. Тези гривни са боядисани в много цветове и при въртене можете да видите различен цвят от всеки ъгъл, което ви прави да изглеждате уникални и различни от другите.

2. Дърворезба на дървени гривни:

Можете дори да направите дърворезба на дървени гривни, тъй като тя може да бъде изрязана гладко и можете да създадете собствен дизайн, който желаете от вас. Можете да издълбае всеки дизайн като цвете, или всяка форма, която би подобрила външния вид на гривна. Тези гривни са перфектни за всякакъв вид облекло, което носите и ви карат да изглеждате уникални и елегантни.

Виж повече: Пластмасови гривни

3. Необработени дървени резета с квадратна форма:

Можете да имате различна форма на гривни като квадрат, триъгълник и много други. Вие получавате желаната форма и можете да ги носите, за да отбележите мода. Можете да получите тези bangles може да бъде широка форма, както и в лъскав формат също. Така можете да го изберете според формата и размера на китката. Можете да ги носите ежедневно, без да се страхувате да не се случи нещо лошо.

4. Дървени пръстени от златен печат:

Един от най-добрите аксесоари, носени от млади момичета, момичета с колаж или тийнейджъри, е прост, но елегантно изглеждащ грим. Дървените гривни със златен печат, отпечатани върху нея, могат да ви накарат да изглеждате различно от другите. Тя работи като бърз преглед и гелове с вид рокля, която носите. Те са дори лесни за поддръжка, така че могат да се носят и грубо.

5. Цветни обикновени дървени дръжки:

Цветните гривни могат да изкушат всеки и вие не можете да се противопоставите на това. Предлагат се в огромни нюанси и се предлагат на много по-ниска цена. Така можете да станете собственик на колкото искате браслети и ежедневно да ги сменяте според вашия костюм, като по този начин създавате стил пред вашите приятели и колеги. Ръцете ви изглеждат прекрасни и получавате огромни комплименти.

Виж повече: Метални браслети индийски

6. Старинни дървени ремъци:

Както подсказва името, тези дървени гривни изглеждат елегантни и привличат очи. Китката ви не може да остане незабелязана, което ви прави център на привличане в цялото парти. Тези браслети могат да бъдат намерени в много нюанси и се предлагат в куп. Така че според вашия избор можете да ги носите със стила си.

7. Дизайнерски дървени дръжки:

Тези комплекти от дизайнерски дървени гривни са тези, които могат да се носят по всяко време. Може да се носи ежедневно и в офиси, тъй като те имат фин вид, който може да се носи по всяко време. Тя ви дава усещането на дизайнера и ви кара да изглеждате изключителни.

8. Каменни шипове с дървени дръжки:

Дървената гривна може да бъде модифицирана във всякаква форма, която желаете. Можете да рисувате браслетите в златен цвят и релефни камъни, които подобряват външния вид на браслетите в много гънки. Между тях може да се изработи камък с по-голям размер, който да е видим и да привлича хората. Тези гривни изглеждат много елегантно и също могат да бъдат сватбени.

Виж повече: Колекция от стъклени браслети

9. Дървени ръкохватки:

Тук идва нещо уникално за вас в дървени гривни. Можете да направите боядисване на ръце в дизайни на къна и между тях можете да релефирате кристал или камъни, като по този начин създавате изключителни гривни. Тези гривни могат да се носят от всяка възрастова група и по всякакъв повод.

Дървените гривни никога не излизат от мода. Така че, след като ги притежавате, можете да ги носите толкова дълго, колкото искате. Те са дори лесни за поддръжка и не удрят джобовете ви много силно.

Източник на изображения: М, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Как се прави покрив Брамак? (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send