Красота и мода

Топ 9 лакове и нюанси за черни нокти

Pin
Send
Share
Send


Черните бои за нокти вече не са за готи и пънкари; в днешно време често ще виждате момичета да носят черна боя за нокти. Черно изглежда едновременно стилно и елегантно. Имам много черни бои за нокти, някои с блясък, матово, а други с блестящ блясък. Мисля, че като малка черна рокля, едно момиче определено трябва да има черна боя за нокти в суетата си. Някъде четох, че черната боя за нокти дава настроение на силни и уверени жени.

Ако все още нямате такава, ето няколко предложения за боя за нокти, които могат да ви помогнат.

OPI Black Onyx:

Тази OPI боя за нокти е много лъскава и черна. Ако търсите черна сянка с блясък, то това определено е за вас. Той остава 2 седмици без лющене. Той е много лъскав и е непрозрачен в два слоя. Можете да боя за нокти за Rs 670, цената е на по-високата страна, но вие получавате добро качество и това ще продължи дълго.

Виж повече: Бял лак за нокти 2014

Chanel Black Satin:

Черният сатен лак за нокти от chanel е чист кремообразен черен нюанс, който трябва да има за всяко момиче. Трябва само един слой, за да стане непрозрачен. Дава кремав и лъскав блясък на ноктите. Цената на лака за лакиране на черни сателини chanel е 1450 рула.

Лак за нокти на Maybelline Coloroma - черен:

Maybelline coloroma black лак за нокти е най-тъмната черна сянка, която ще върви добре с всичките ви костюми. Изсъхва бързо и придава на вашия нокът лъскав блясък, който ще остане за дълго. Формулата с чип-резистентност и приятелската цена на печата го правят „трябва да има”. Тя се продава за Rs. 100, което е много достъпно.

Лакме Бързо и страхотно нощно желание за боядисване на ноктите:

Нощното желание от бързата и яростна гама на Лакме е много тъмен черен лак за нокти. Едно покритие е достатъчно, за да направи сянката непрозрачна, но две скрапчета ще ви дадат по-лъскава черна сянка. Тя се продава за Rs 200, която е доста достъпна, като се има предвид качеството.

Виж повече: Сребърни лакове за нокти

Затъмнение на боя за нокти в цветовете на Maybelline:

Ако търсите матово черен пощенски лак, тогава лак за нокти от Maybelline е за вас. Това е чист матов нюанс без никакъв намек за лъскавост. Той остава за една седмица, без да се люлее и изглежда елегантен. Тя е за Rs. 75 и не можете да поискате повече от Maybelline.

Orly Matte Vinyl:

Orly matte vinyl black е матов черен лак за нокти, който трябва да има за всички любители на матовете. Това ще ви даде напълно различен вид от обикновените лъскави бои за нокти. Имате нужда от два слоя, за да стане напълно непрозрачен и след това ще се успокои дълго. Ще получите този лак за нокти за Rs 2800, който е скъп, но след това неговият Orly ... какво можете да очаквате?

Китайска глазура: течна кожа:

Течна кожа от китайска глазура е много тъмна черна боя за нокти. Той е много лъскав и кремав. Имате нужда от два слоя и се прилагат гладко и равномерно. Гланцовият кремообразен блясък го прави различен от другите черни бои за нокти. Цената на този лак за нокти от китайската глазура е 490 рупии.

OPI Black Satin:

Черният сатенен лак за нокти от OPI е метална черно-сива боя за нокти. Както се казва в името, истинският лак за сатенен лак и изглеждат наистина елегантно. Ако се страхувате да носите изцяло черни нюанси на ноктите, то това е за вас, тъй като е черно-сиво. OPI лакове за нокти се предлагат за Rs 670 в Индия.

Виж повече: Гел лак за боя

L'Oreal цвят Riche черно лебед лак за нокти:

L'Oreal богат лак за нокти е гел на основата на боя за нокти, който се прилага гладко и равномерно. Апликаторът също е много различен и е подходящ за лесно и прецизно приложение. Тя ви дава непрозрачни нокти в собственото си палто и ефектите продължават дълго. Можете да получите L'Oreal боя боя боя за нокти Rs 225, което е много достъпна.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Гледай видеото: Лесен и красив маникюр в контрастни цветове. Easy elegant monochrome nails (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send