Красота и мода

15 Обикновени и най-нови платинени обеци за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Platinum Earring е една от най-търсените орнаменти от жената, тъй като те са много леки и могат да бъдат оформени по всякакъв вид желания от вас. Тези видове обеци са перфектни за тийнейджъри момичета, средна възраст жена и дават ослепителен и дива вид. Обици от платина изглеждат модерни и модерни във всеки един момент и са вечнозелен орнамент, който никога не излиза от модата.

Платинени обеци с изображения:

В хипнотизиращ дизайн на тези обеци са екзотични и са идеални за всякакъв вид случаи дори. Да видим най-добрите 15 платинени обеци:

1. Искрящи обеци от вихрова платина:

Whorl е кръгъл аранжимент от всякаква форма като цвете или листа или нещо подобно на бобина. Тази платинена обица е много артистично извита в красива форма, което я прави уникална. В горния край на обеците, пенливите малки диаманти са релефни, което го прави да изглежда кралски. Той е малък по размер, но изглежда красив, когато се носи и ви кара да изглеждате модерен и модерен.

2. 18k Златна звезда оксидирана шампанско цветна платина обеци:

Платинени обеци също се предлагат в окислена форма. Ето нещо уникално и ексклузивно за вас. Обеците са изработени в злато от 18 карата, а между обиците - формата на звезда, от която се вижда луната. Цветът на луната е на шампанско, цялата концепция на тази обица е изумителна и прекрасна. Тези видове обеци изглеждат готино на тийнейджъри или на момичета, които им дават хладен поглед.

3. Сребърни обици с рогови въжета:

Като диаманти винаги изглеждат елегантни и кралски и могат да се носят на всякакъв начин без никакви колебания. Тази обица има стила на клъстерни възли по всички краища, което я прави по-зашеметяваща и различна от другите. Този тип обеци са идеални за носене като офис облекло, което може да се носи и ежедневно без страх.

4. Обикновени платинени обеци с форма на листа:

Тъй като листата се свързва с природата и символизира живота и храненето, характеристиката на една жена. Тъй като жената или жената асоциират подобни характеристики и тези видове прости, но елегантни платинени обеци изглеждат прекрасни и зашеметяващи.

5. Платинени обеци с диамант с набор от канали:

Начинът, по който диамантите са осеяни върху тези красиви оформени платинени обеци, се нарича канална настройка на диаманти. Обеците са много артистично оформени и са перфектни или всякакви групи и поводи. Всеки може да носи тези красиви обеци със стил и да създава впечатление за другите и да изглежда красиво и очарователно.

Виж повече: Истински диамантени обеци

6. Овални обеци от диамантен платинен обръч:

Обици от платинен обръч са много чести и модерни и се намират в много форми и размери. Тази обица е овална и много женски обичат да се носят ежедневно. Обилните овални кръгови обеци на платина изглеждат забележителни, тъй като ослепителните диаманти са осеяни върху нея. Обеците могат да се носят като хубаво офисно облекло и изглеждат готино и за младите хора.

7. Платинени обеци за форма на сърце за момичета:

Тук идват стилни платинени обеци за млади момичета. Обеците имат поредица от сърцевидни завеси, които се спускат от върха до края по много уникален начин. Тези тип обеци ви правят да изглеждате готино и модерно и може да бъде обединено с всякакъв вид екипировка, която предпочитате.

8. Multi Drop Platinum Обици:

Дългата обица дава издължен вид на вашия външен вид. Тази платинена обица има слоеве от мотиви на звезди, обесени по много красив и артистичен начин. Тези видове обеци са перфектни, когато се носят на вечер или на всякакви хладни партита. Тя ви дава ослепителен поглед и ви кара да говорите за партито.

9. Обикновено Платина Обици Стъпка:

Някои жени предпочитат да носят обикновени обеци, така че тази обица е идеална за тях. Този тип обеци изглеждат прости, но елегантни и елегантни. Обеците могат да се носят от всяка възрастова група от жени и костюми за всеки повод.

10. Обици за мъжки кръст от платинен обръч:

Мъжете са много специфични за външния си вид и носят онези неща, които подхождат на тяхната личност. Platinum обеци са тези, които ги карат да изглеждат елегантни. На тази обица е релефен малък кръст, който дава изключителен вид на тази обица обица.

Виж повече: Перлени обеци дизайни

11. Оксидирани двойни капки Platinum Обици за Тийнейджъри: t

Платинени обеци също се предлагат в окислена форма; ръждясалият вид я прави фантастична и красива. Този тип обеци изглеждат много стилни и изглеждат и очароват към личността. Тези обеци изглеждат добре, ако се носят с джинси и тениски и ви правят да изглеждате шик на вечерта.

12. Зашеметяващ античен платинен джумка с перли:

Jhumka's са много традиционни обеци и се носят от десетилетия. Тя подобрява облика на жената и я прави по-привлекателна и красива. Jhumkas изглеждат много удивително, ако се носят с етническо износване. В тази платина накити диаманти са осеяни всички около и надолу shinning перли са обесени, което я прави изглежда божествена и страхотна.

13. Обеци от сватбена платина:

За всички жени нейният сватбен ден е най-важният ден, тъй като тя ще започне ново пътешествие в живота си, така че тя иска да дива и да изключи от другите дори. Дългите обеци от платина и диамант са перфектният за деня й.

14. Обици от цветна капка плат

Обеци от сълза платина са най-вид украшение, но много изключителни и различни от другите. Тази платинена обеци има цветни кристали, обесени по този начин, което го прави най-вълнуващите и красиви обеци за младите момичета. Това е много лесно за носене и се предлагат в различни дизайни и модели.

Виж повече: Последни Златни Обеци

15. Платинени обеци с форма на пеперуда за деца:

Последно, но най-случващата се форма на обицата е тази пеперуда с форма на платинени обеци за малките деца. Тъй като старейшините парадират със собствената си мода и стил, тогава защо децата трябва да бъдат изоставени? Тъй като пеперудата се клати от едно място на друго и е много невинен, по същия начин децата са от един и същи характер. Така малката красива и изключителна обица е перфектна за малките си уши.

Платинени орнаменти и скъпоценни камъни са прости, но имат искрящ и екзотичен вид. Обеците имат елегантен външен вид и правят лицето готин и модерен. Тези видове обеци се носят от мъже и жени от всички възрастови групи. Обеците са много примамливи за очите и лесно могат да привлекат вниманието на другите, като по този начин ви превръщат в център на атракция. Сега можете да избирате обеци според стила и вкуса си, да се фукате с модата и да създавате впечатления пред приятелите и колегите си.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16.

Гледай видеото: Пълни разкрития - Бившият Министър на Отбраната на Канада Пол Хелиер (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send