Красота и мода

9 Най-добри дизайни за графити

Pin
Send
Share
Send


Както всички знаем, изкуството за нокти е едно от най-горещите тенденции и жените са абсолютно луди по тях. Галерията от дизайни е огромна и разнообразието никога не свършва. Избирането на най-добрия за себе си може да бъде толкова трудно, защото всички те изглеждат толкова стилно и невероятно. Тъй като сезоните се развиват, винаги можем да видим нова колекция от нокти, които се появяват и крадат всички сърца с техните хладни, фънки и умни идеи. Въпреки това е много трудно да пропуснете дизайна на графити. Те са толкова впечатляващи, елегантни и приказни. Ето няколко графити дизайн на ноктите, само за ваше удобство.

Красиви рисунки с графики с изображения:

Изкуство за нокти на улични графити:

За всички хип хоп медове в света, уличното графити дизайн за ноктите е само за вас. Използваният стил, изображения и модели ви дават много интелигентен и уникален вид. Този дизайн ще опише вашата любов към хип-хопа и ще направи вашия външен вид много фънки и модерен.

Наклейки за нокти на графите:

Вземете си фънки графити дизайн за нокти и вижте броя комплименти, които получавате през целия ден. Този дизайн е толкова модерен, колоритен и привлекателен. Можете да използвате комбинация от два цвята или повече, за да направите ноктите си ярки и вълнуващи.

Изкуство за нокти на оранжеви графити:

Оранжевият дизайн на графитите на ноктите е оценен като един от най-добрите дизайни досега. Цветовете са много атрактивни и моделите са наистина страхотни. Дизайнът е такъв, че ще озарява настроението ви и ще направи деня ви весел. Опитайте това и със сигурност няма да съжалявате.

Виж повече: Френски дизайн на ноктите

Изкуство за нокти на сочни графити:

Сочния дизайн на графити за нокти е абсолютно зашеметяващ. Начинът, по който е направен, е напълно професионален. Моделите са толкова различни в сравнение с други графити и цветовете също са доста впечатляващи.

Розово, бяло и черно рисуване с графити:

Ако търсите за стилен графити дизайн за нокти, това е само един за вас! Пръскането на розово, бяло и черно на ноктите ви изглежда супер готино. Те наистина правят голям дизайн на ноктите за парти или други специални поводи.

Изпъкване на графити:

Отидете абсолютно луд и разхвърлян с плясък на графити ноктите изкуство дизайн. Комбинацията от използвани цветове е безброй. Те изглеждат така, сякаш някой наистина е изплел много цветове на ноктите ви. Те са много вълнуващи, вълнуващи и страхотни за гледане. Това е един от най-уникалните дизайни на ноктите досега.

Виж повече: Gelish Nail Art Designs

Girly Graffiti Nail Art:

Момичешкия дизайн на графити за нокти е много женствен и сдържан. Цветът е розов и ноктите изглеждат полирани, чисти и артистични, след като процесът приключи. Това може да отнеме малко време, въпреки че резултатът си струва да се чака. Можете да направите това от професионалист.

Chic изкуство за графити:

Въпреки че шикозният дизайн на графити използва само два цвята, те изглеждат абсолютно фантастично. Те са така проектирани, че са толкова представителни. Това обаче е много лек вид и със сигурност ще ви накара да се чувствате чудесно всеки път, когато го погледнете.

Виж повече: Sonoma Nail Art

Neon Graffiti Nail Art:

Неоновите дизайни за графити ноктите са основно за модните диви. Неонови цветове са толкова силен и фънки. Те биха изглеждали невероятно на някой, който наистина обича цветовете и моделите и са готови да експериментират с тях. Ако сте фен на Ники Минай, този прави идеалния избор.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Гледай видеото: David Carson: Design, discovery and humor (Ноември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send