Красота и мода

15 Прости индийски колан за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Коланите са широко използвани от мъжете от десетилетия. Те помагат за задържане на панталоните или дънките на талията правилно. Но с движещата се тенденция, простите колани също са украсени с очарователни катарами, за да изглеждат елегантни и стилни. Тя е приета от поколенията на каубоите или пиратите към ерата на Майкъл Джексън в края на 80-те години и досега носи своя израз. Интернет предлага истински орли от потребителски колан, които се различават толкова много и може да бъде доста преобладаващо избора на един за вас.

Различни видове ключалки за колани:

В тази статия за вашите познания са включени колекции от катарами за колани.

1. Стари кожени коланчета:

Колекцията на колан за колана е едно от изкуствата в съвременните епохи. Народи от различни възрасти по света се опитват да обогатят колекцията си от катарами. Тази ретро кожа колан е ръчно изработена с кожени колани. Този кафяв колан е идеален за сребърните катарами. Тази ръчно изработена закопчалка за колан придава изискан вид на вашето облекло.

2. Мъжки звезди войни бунтовнически пояс колан: t

Коланът за пояса на звездните войни е с ръчно изработено сребро и тази катарама е подходяща за черни или кафяви кожени колани, които придават стилен вид на носещите. Този сребърен колан е направен с парче метал и го прави много горд.

3. Ключалки за череп за пояс за тийнейджъри:

Ключалката на черепа е една от любимите катарами за тийнейджърите; широко може да се използва от всички възрасти на мъжете. Тази колана на колана е най-популярната продажба на ръчно изработени колан на пазара. Тази колана е страхотно да се носят по всяко време на годината.

4. Мъжка колан с тюркоазено колан:

Целта на носенето на катарами за колана сега е леко променена от предишното време. Коланите за колани увеличават индивидуалността на хората и в днешно време безброй катарами за колани са достъпни за мъжете. Тази тюркоазена конструкция е като каубойска катарама; придават на окото увлекателен сребърен тон с тюркоазен дизайн. Можете да представите тази катарама като подарък за вашите близки

5. Персонализирана гравирана колан:

Персонализираната закопчалка с ремъци е ръчно изработена с позлатен материал и е подходяща както за мъже, така и за жени. Тази гравирана ключалка дава уникален вид на носещите. Тези катарами са идеалният подарък за всеки повод.

Виж повече: Мъжки колан

6. Празни сребърни ключалки за мъже:

Младото поколение се излага като луд от носенето на луксозни и празни катарами. Това също се намира в евтина цена. Сребърната ръчно изработена закопчалка за колан е идеална за вашите случайни костюми.

7. Заколки за колан с пеперуди за жени:

Закопчалките, които са направени по поръчка, сега са между най-модерните аксесоари, използвани от жените, както и от мъжете. Разнообразие от поръчкови катарами за колани са на разположение на жените. Прекрасната закопчалка за пеперуда е украсена със сребърен материал, украсен с дизайн на крила на пеперуда, който придава на стилния и атрактивен външен вид

8. Кола за колан Boho:

Боховата закопчалка за колан е изработена с естествени материали и е украсена с контрастиращи цветове, които придават поглед на окото. Ключалката може да бъде направена с глина, украсена с камъни с различни форми и размери. В полускъпоценните камъни са включени коралови комплекти в основен метал и фугирани в черно.

9. Прохладна кутия с колан за момчета:

Тези закопчалки за колан с куршуми са проектирани с различни глави с куршуми и кристали Сваровски. Размерите и размерите и цветовете на всеки куршум могат леко да се различават поради характеристиките на техните ръчно изработени продукти. Тази кука с колан на колана придава хладен вид, така че тези катарами за колани се наричат ​​хладна катарама на колана.

10. Кръгова колан за жени:

Има различни видове катарама за колани, като тока, закопчалка, закопчалка, закопчалка и т.н. Тази пръстенна катарама е подходяща за всякакъв вид тоалети. Можете да носите тази катарама за колан за всякакви случаи. Тази катарама за колани също се предлага в различни цветове. Освен, че поясите на жените се предлагат в много материали, стилове и цветове, те често се украсяват с лъскави предмети като злато, сребро, тюркоаз, диаманти и др.

Виж повече: Плетени колани

11. Уникална пластмасова ключалка за жени:

Уникалните пластмасови сини катарами са идеални за момичетата, които съзнават модата с аксесоарите си. Тази малка сладка пластмасова катарама ще даде хладния външен вид, докато е свързан с бели или други меки цветни колани. Това може да бъде проектирано с месингови зъбец и идеални за ретро-вдъхновени рокли и якета, също леки палта.

12. Сребърен колан:

Сребърната закопчалка за колан обикновено се използва от мъже и жени. Този вид сребърни катарами дава усещане за стил и хлад. Тя може да бъде проектирана със сребърни материали и украсена с много минутен цветен дизайн. Тези катарами са подходящи за традиционни и официални костюми.

13. Пояс:

Ключалката за ремък за панталон се побира на сменяем и регулируем ремък за кола, черната лента е включена в ключалката и е украсена с коралови камъни, а сплавта от калаен метал е галванизирана в злато или сребро и е обезопасена с кука и око с двойна лента от всяка страна за навиване на лентата.

14. Моден колан за колан:

Народите също така правят свое собствено изявление, като носят катарамите. Когато имате спортна колана, можете да планирате останалата част от вашето облекло около нея, ако желаете. Тази модерна закопчалка за колан е подходяща за дънки и тениски с неутрални цветове. Тази катарама е направена с шевове и може да се предлага в различни цветове.

Виж повече: Дамски колани за дънки

15. Уникална черна ключалка:

Тази позлатена персонализирана конструкция на катарамите за колан е вградена в черния цвят на кожата, което придава уникален външен вид на носещия. Можете да носите тези катарами за ежедневни и официални тоалети. Можете също така да започнете първоначалните си или вашите близки до ключалката.

Днес почти не само мъжете, но и жените, а също и децата използват колани с различни размери и стилове. Дръжките са направени от метал, мед, фибри и др. Налични са също така фантастични катарами за децата, които имат дизайн на анимационни герои. По същия начин на жените се доставят и закопчалки за колан, които имат фантазия и дизайнерски изглед. Така че вземете подходяща катарама за колан, за да облечете аксесоарите си красиво.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Esoteric Agenda - Best Quality with Subtitles in 13 Languages (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send