Красота и мода

9 красиви цветни обеци в най-новите дизайни

Pin
Send
Share
Send


Обеци са най-любимата бижутерия за дамите. Една дупка е пробита на ухото, за да носи обица. Цветните обеци се носят от самото начало на този свят. Богинята носеше обици, изработени от цвете. Цветните обици могат да бъдат направени от истински цветя или от изкуствено изкуство. Може да има и каменна форма на цвете. С диаманти също можете да създадете цветни обеци. Различни метали се използват, за да се направи една обица.

Най-добрите цветни обеци в различни дизайни:

Цветните обеци, ако се носят на някои от вашите специални дни, могат да ви накарат да изглеждате уникални. Изберете най-добрата си и я изберете.

1. Блестяща цветна обица:

Тази цветна обица се състои от кристален лъскав камък. Пет кристални камъка са покрити със злато. Между тях има един релефен диамант. Лилавият камък придава кристално чист блясък и искрящ в очите на наблюдателя.

2. Обеци с розово цвете:

Това са невероятни златни обеци. Две листа също са прикрепени с обици, които са част от него. Средата е приличала на истинска прилика като розово цвете. Експертиза на изкуството е, че всяка минута докосване е покрита, за да даде истинска форма на розово цвете.

3. Двойни цветни обеци:

Тези сребърни обеци на цвете са в закачане. Той е с отворен и двоен цвете дизайн. Два цветя са прикрепени един до друг с камък между тях. Има дълга кука, която трябва да се постави на ухото. Има пет дизайни на листенца.

4. Пластмасови цветни обеци:

Тези цветни обеци са направени от пластмасови бутилки. От основата на пластмасова бутилка се създава форма на цветна венчелистче и се оцветява с акрилни цветове. Тази форма след това се изпъква с помощта на родословната, която е подходяща за носене в ушите. Тази обица е нова на пазара.

Виж повече: Обици със сърце

5. Обеци от бяло каменно цвете:

Тези редки бели цветни обеци са създадени от различни форми от бял камък. Подреждането на камъните се извършва по такъв начин, че да стане цвете. Това трябва да съдържа и малко тегло, тъй като е от камък. Но при носенето ще излезе по-различно от останалите.

6. Модерни перлени цветни обеци:

Тези обеци са изцяло ръчно изработени и създадени от перли. Тази перла цвете обица съдържа невероятен дизайн на перли. Първо има цветен модел с три перли. След това има кръгла форма перла модел, висящи с на куката. В кръг има и още една перла.

Виж повече: Обици на Stud Studs

7. Ленти с цветни ленти:

Тези розови цветни обеци са създадени от розова цветна лента. Има двойно отворено цвете от златен тел. Над нея има розова лента от цветя. С помощта на панделка се доставя модерно докосване. Обикновената обица на партито изглежда гореща в розов цвят.

8. Цветна обица с вериги:

Тези черни цветни обеци имат малък черен метален цвят. Всяко листенце от черно цвете е покрито с бял цвят. Под цветето е черна перла. С перлата има много вериги, които висят. Цветният модел изглежда сладък с вериги.

Виж повече: Обеци от пеперуди

9. Обици от цветни диамантени пръчици:

Тези обеци са с шест диаманта. Тези обеци от цветни диамантени шипове изглеждат зашеметяващи. На всяка венчелистче има един малък диамант. В средата размерът на диаманта е голям. Има етнически и превъзходен дизайн. Обеците на диамантите са любов на всички

Цветните обеци съдържат много дизайни и привличат всяка дама на себе си. Тя се използва предимно от млади дами и може да бъде най-добрият вариант за подарък на всяка дама. Тя ще изглежда толкова различно от типичните дизайни. Въпреки че се използва от всички, все още ще остане горещ фаворит в продължение на много години напред. Дамите не могат да получат накити от цветя. Както се вижда от изображенията, цветната форма може да се направи от много неща и можете да я използвате и в орнаменти.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Сватбени бижута за коса от (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send