Красота и мода

9 Най-новите дизайни на Zip Wallet за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Броят на прилагателните, които човек може да свърже с портфейлите, е по-малък. Портфейлите са важен аксесоар, с който всеки мъж или жена се асоциират ежедневно и всъщност са съществен елемент. Портфейлите са моден аксесоар и стил елемент в наши дни и с огромни марки в малки и големи размери.

ПРОСТО И НАЙ-ДОБРИТЕ ZIP ПАНЕЛИ ЗА МЪЖКИ И ЖЕНИ:

Хората имат много да експериментират и да показват портфейли, според личността на човека. Портфейлите вече не са нещо, което съхранява пари. Ето някои селективни пощенски портфейли за вас.

1. Мъжки кожен портфейл с цип:

Това е направено от естествена кожа за всички красиви мъже там. Това е перфектен сладък Zip портфейл за съхраняване на почти всички най-важни неща като пари в брой, картички, идентификационни номера и т.н. Това може да бъде отличен подарък за мъж.

2. Танцувай цветния портфейл с Zip:

Това е един необичаен цип за мъже с нов нюанс на кафяво. Портфейлът е направен от кожа с цип в горната част, както и от едната страна. Това дава много място за съхраняване на ценности, а портфейлите с ципове изглеждат модерни едновременно.

3. Bifold кафяв кожен калъф за ципове за мъже:

Мъжете предпочитат двойни портфейли, тъй като те лесно се вписват в джобовете на панталоните. Това е класически кафяв пощенски портфейл със здрав цип за съхраняване на монети и др. Освен това има достатъчно място за съхранение на карти, както и пари в брой и т.н. Голям подарък за един човек трябва да каже.

4. Портфейла за мъже за половин час:

'

Това е един красив портфейл от половин цип за мъже, изработени от растително дъбена кожа. Вътрешността на цип-портфейла е с восъчно покритие. Вътрешността на портфейла е изработена от мека кожа. Пространството е достатъчно за съхраняване на ценности и е чудесен вариант за мъже.

Виж повече: Портфейл от гривна

5. Запечатайте около портфейлите за жени:

Най-често срещаните и тези с максимална полезност са тези в тенденция за цип около правоъгълни портфейли за жени. Предлагани в почти всички цветове, те са идеални за ежедневна употреба и могат да съхраняват почти всичко вътре в тях.

6. Дамски портфейли с ръчно рисувани жени:

Уау и зашеметяване са думите, които човек може да произнесе, виждайки тази ръчно рисувана цип-портфейла. Портфейлът е с релефни флорални рисунки, които внимателно са рисувани ръчно в множество цветове за различен поглед към портфейла. Този пощенски портфейл може да бъде в различни размери.

Виж повече: Три палци за мъже

7. Портфейла за жени:

Това е едно прекрасно изглеждащо дълго портмоне за жени, изработени с платнена плат. В портфейла има геометрични модели и дизайн за хладен поглед към цип портфейла. Този пъстър портфейл от вълнообразни платове допълва всякакви дрехи и обувки отлично.

8. Двойни кожени портфейли за жени:

Това е хубав голям кожен портфейл с двоен цип за съхраняване на почти всичко от пари в брой, монети, лични карти, карти, банкноти, мобилни телефони и т.н. ,

Виж повече: Slim Bifold Wallet

9. Дамски модерен цип за портфейла:

Това е един от най-функционалните цип портфейли, когато става въпрос за жени. Дизайнът е просто минималистичен, но портфейлът е изработен с качествена кожа, а нюансите и тоновете на портфейлите са прекрасни. Идва с притежател на карта, място за сметки и пари в брой, тази красота е страхотна, защото никога портфейлът ви няма да се отвори. Златният цип дава луксозен вид.

Чудесният аксесоар и задължителното за всеки мъж и жена е хубав, интересен и очите уловкав портфейл. Тези цип портфейли са толкова различни от обичайните портфейли, че те са бързо наваксване като аксесоар с хора. Всеки се разкрива с тези портфейли с ципове и експериментира със стил.

Източник на изображението: М, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: The Choice is Ours 2016 Official Full Version (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send