Красота и мода

9 Невероятни американски дизайнерски идеи за занаяти за деца и възрастни

Pin
Send
Share
Send


Независимо дали става дума за 4-ти юли или за Деня на благодарността, за да придадете на личните чувства неща и да направите празника по-оживен и забавен, човек трябва да е малко креативен. С обикновени домакински продукти и предмети можете да измислите велики идеи на американския занаят. Празнувайте всеки американски празник, като правите персонализирани и творчески занаяти.

Най-добрите идеи за дизайн на американски занаяти за деца и възрастни:

Нека погледнем 9 такива занаятчийски работи, които можете да изпробвате.

1. Гривна от бисери:

Тази плетена гривна е залепващ пример за занаят на индианците. Можете лесно да намерите такива гривни онлайн или да ги направите сами. За DIY ще ви трябват мъниста, игла и специфичен американски модел, за да започнете. Можете да направите това чрез ръчно изработения метод, да получите този занаят или да подарите този занаят на вашия приятел или на вашия скъп.

2. Ацтекското изкуство слънце:

Изброеното над слънцето изкуство разкрива мексиканската култура и са чудесни занаяти за деца. Един от най-добрите начини да ги запознаят с културата, математиката, кръговете и геометричните форми, които ще влязат в изработването на тези занаяти. Този тип модели също определят тяхната култура и мисъл.

3. Ловецът на американски мечти:

Използвайки обичайните домашни консумативи и материали, човек може да измисли ловеца на сънища като този, който има религиозни убеждения и е занаят на индианците за възрастни за възрастни. Те са лесни за изработка и определено ще направят стаята ви по-красива. Вземете този занаят за вашия дом и направете вашата стена красива.

4. Американска лента за глава:

Традиционните американски занаяти като горната лента за глава могат лесно да бъдат направени у дома с помощта на цветна или строителна хартия, лепило и пера. Просто не е ли? DIY ленти за глава са евтини и могат да се използват за всички специфични случаи.

5. Teepees:

Сега типите бяха палатки на американските индианци. Използването на концепцията за занаятите е страхотна идея. Това teepee е направено от popsicles, картички и лепило и ще бъде идеална идея за американски занаят за церемониите на благодарността.

6. Totem Pole:

Използването на домашни тотемни стълбове за традиционните събития са впечатляващи и хубави американски занаяти. Независимо дали става дума за училищен проект или за функция, можете да бъдете креативни, докато правите изображения на вашия DIY тотем полюс, като използвате много живи цветове.

Виж повече: Идеи за животните

7. Парти за партита на американския флаг:

Сервирайте вкусни деликатеси на 4-ти юли с табела за парти на DIY американски флаг или ги вземете от магазините. Тези американски занаятчийски идеи са евтини и за еднократна употреба. Освен това те ще добавят нюанс на патриотично усещане към вашето празнично настроение. Вземете този уникален занаят за следващата си аранжирана партия.

8. Печатни столове:

Покажете американските изкуства и занаяти и малко от тяхната култура с помощта на отпечатан стол, като този по-горе. Лесно е да се изгради с основни инструменти и инструменти, да се създаде такъв стол в задния двор, тъй като тези столове определено ще привлекат вниманието на вашите гости. Това е нискобюджетен занаят, така че изглежда добре и блестящо.

Виж повече: Самолет занаяти за деца

9. Тъкана кошница:

Ако се занимавате с тъкане, покажете на приятелите и роднините си работата си, като плетите кошница от американски занаятчийски кош, като тази, описана по-горе. Той със сигурност ще ви печели похвали. Бъдете креативни и поддържайте американските проекти в ума. Тази ръчна изработка ще бъде добра и като опция за подарък.

Сега, когато сте видели тези забавни и лесни за изработка американски занаяти, можете да празнувате американските празници с по-креативен начин и по-патриотично чувство. Така че започнете и имате голяма американска тематична партия, Благодарение и 4 юли.

Виж повече: Есенни есенни занаяти за деца

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: The Great Gildersleeve: New Neighbors Letters to Servicemen Leroy Sells Seeds (Август 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send