Красота и мода

9 ултра-модерни памучни пуловери за мъже и жени в Индия

Pin
Send
Share
Send


Памучен пуловер е добър начин да се поддържа топло в мекото време. Тъй като не е много топло, можете да го носите по-често. Разнообразието идва с качество над количество; Памучният материал придава топло и меко усещане в колекциите на облеклото. Опитайте различните стилове, които можете да получите тези памучни пуловери.

Най-добри памучни пуловери със снимки:

Нека намерим тук споменатите топ 9 памучни пуловери за мъже и жени.

1. Пуловери от памучни каишки:

Кабел плета е класически бод, който е обичан от всички. Този пуловер в сиво е прекрасен артикул, който можете да използвате за зимата или дори за други хладни времена. Кабел плета бод се извършва в тялото и ръкавите са обикновени. Широката граница на ребрата прави този пуловер изглеждащ елегантен.

2. Памучен кашмирен пуловер:

Изберете този ултра-хладен памучен пуловер в светло сиво за всяка формална или случайна разходка. Пуловерът с V-образно деколте създава елегантен и елегантен костюм, който може да бъде съчетан с тъмни панталони или поли. Опитайте простият жилетка за всяко време, тъй като памучният пуловер може да се носи по всяко време.

3. Пуловер за кръгла врата:

Синя пуловер с кръгла врата е друг страхотен пуловер, който можете да си купите за парти. Този женски памучен пуловер е хубаво облекло за носене на парти. Козината на пуловера я прави доста богата. Дългите ръкави са също нещо, което е чудесно за всяко време на износване.

4. Оребрена пуловер:

Прекрасен бял памучен пуловер винаги е нещо, което е полезно. Пуловерът има оребрен модел, който също изглежда чудесно за официално носене. Белият цвят е много формален и може да се свърже с всякакъв вид дънни облекла. Тъмните нюанси на панталони и панталони са най-добрият избор за този пуловер.

5. Пуловер с половин поща:

Стилът с половин цип е модерен стил за пуловери. Този мъжки памучен пуловер е стилен начин да изглеждате модерно. Половинният цип може да бъде отворен или затворен. Можете да получите ципа в бронз или стомана. Опитайте този страхотен пуловер за всяко износване.

6. Печатен пуловер с памук:

Емблемата на копринен печат на вашия пуловер е страхотен начин да погледнете бедрото. Този черен памучен пуловер има отпечатано лого отпред. Отпечатъкът е с контрастен бял цвят. Можете да получите и тези отпечатъци. Черният цвят е хубав тъмен нюанс, който те кара да изглеждаш тънък.

7. Вест от памучен пуловер:

Жилетката от пуловер е хубав начин да се стопли в мека зима. Този памучен пуловер пуловер е много хубава жилетка, която е идеална за официално облекло. Жилетката е без ръкави с хубава червена подложка на края. Памучните пуловери са чудесен начин да изглеждате стилно и в същото време да се стоплят.

8. Пуловер с шал яка:

А шал яка е голям стил кардиган, както добре. Този памучен плетен пуловер има шал яка и джобове отпред. Предният отворен жилетен стил има бутони от същия цвят. Можете да носите този пуловер за всеки случай, особено случайни излети.

9. Пуловер с жилетка:

Този дълъг памучен пуловер е чудесен избор за жените. Дамските пуловери от памук могат да се носят във формата на жилетка. Има асиметрично отваряне без бутони. Пуловерът се предлага в голяма и широка яка. Можете да го получите в тъмно сив цвят или други цветове.

Памучен пуловер е чудесен избор за носене за мека зима. Това не е толкова топло и уютно, така че можете да го носите за всяко време. Памучният пуловер има различни стилове като В шията, жилетка и др.

Гледай видеото: Dragnet: Big Cab Big Slip Big Try Big Little Mother (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send