Прически

Как да направим стилове Cornrow Braid и неговите видове

Pin
Send
Share
Send


Cornrows също са известни като Гана плитки. Първото нещо, което трябва да се направи, е да разделим секцията, от която се нуждаете. За задържане на външния вид и получаване на перфектна плитка може да използвате овлажнител на водна основа. Сега, след като сте се разделили и овлажнили, започнете с царевица. Трябва да извадите една малка част и след това да я превърнете в 3 части и след това да започнете с процеса. Едната, с която изваждате първата част, която можете да започнете, като направите нормална плитка, започнете с царевица. След това трябва да обезопасите царевицата.

Можете да използвате мънисто, закопчалка за коса или крайна лента, за да направите същото, така че да можете лесно да я премахнете по-късно. Повторете неговите за всички раздели, като се уверите, че са с еднакъв размер. Трябва да работите много методично, за да сте сигурни, че имате дори cornrows тичане от челото към тила на шията. В идеалния случай всички царевици трябва да бъдат с еднакви размери. Ако се подготвите методично, вашите царевици със сигурност ще останат повече от седмица. Докато спите, можете да завържете шал на главата си, за да избегнете разхлабването им. Трябва също така да се уверите, че имате вана внимателно, като предпазвате добре царевицата.

Как да правим стилове на Cornrow Braid:

Обикновените плитки:

В зависимост от формата на лицето си може да решите да поддържате обикновена царевица, като я отнесете обратно. Не разполагайте с много стилни разфасовки или части. Можете да направите прости зигзагове или да ги отворите малко настрани. Те ще подхождат на кръгли форми. За други, те също могат да изберат това, ако имат дълга коса или средна коса, така че лицето да не изглежда много дълго.

Виж повече: Заплетени Updo прически

Добавяне на обрати:

За да придадете на вашите редовни царевични плитки различен и стилен външен вид, можете да добавите обрат и мъниста към външния вид. Започнете обратите от корените на косата и отидете до края. Така че цялата плитка не е усукана. Сега можете да нанесете цветни мъниста на равни разстояния на всяка от плитките или дори перли една след друга. Можете дори да го затваряте в стил, така че да оставите свободните плитки и мъниста. Ако възнамерявате да завържете плитките си, всъщност можете да сложите топче само в областта на короната и може да има само една или две мъниста, завързани на плитката.

По-сложни изгледи:

Различни сложни секции и кифлички могат да бъдат добавени за модерен облик чрез добавяне на сложни обрати. Това със сигурност ще изисква много време, което трябва да се направи много внимателно и също така изисква опит. Следователно, можете да отидете за стилист, за да спестите време и да получите перфектен стил.

Виж повече: Плетенки в прическа Боб

Добавяне на цветове и аксесоари:

Можете дори да добавите цветове към класическите черни плитки и да използвате аксесоари и грим, които са малко по-колоритни, за да придадат модерен вид. Можете също да добавите мъниста или цветна гумена лента. Този стил е лесен и никога не излиза от мода. Можете също така да добавите, че афро погледът от афро тъче зад.

Някои от най-стилните плитки Cornrow са:

Въпреки това, тъй като те изискват време и опит, всъщност може да се нуждаете от помощ или стилист, за да получите финес.

Виж повече: Прически на черни плитки 2016

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5.

Гледай видеото: Плитка Бохо стил (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send