Красота и мода

Топ 25 най-горещите жени в Индия със снимки

Pin
Send
Share
Send


Индийските жени са известни със своята красота и дългите си черни коси по целия свят. Мъжете от цял ​​свят намират индийските жени за наистина горещи и секси. И въпреки че нито аз, нито хората могат да опишат причината, поради която те имат това силно привличане, предполагам, че е заради перфектните криви. Както и да е причината, индийските жени все още се смятат за една от най-горещите жени, които преобладават на земята.

Някои от красивите знаменитост списък на горещите и популярни жени в Индия. Да си горещ не означава, че трябва само да се изложиш. Това е изявление на стила и изцяло зависи от това как се носите както в личен, така и в личен живот. Помня! Те работят много усилено, за да се поддържат. Така че, ако искате да сте горещи, тогава е време да започнете да поддържате себе си малко по-добре. В крайна сметка, който не обича да бъде комплиментиран като горещ!

Снимки на най-горещите жени в Индия:

Горещи са не само знаменитостите. Но след това отново никой не познава нормални жени, освен техните приятели и роднини. Както и да е, нека видим няколко от най-горещите жени в Индия и аз само изброявам известните личности.

1. Приянка Чопра:

Сред най-популярните най-горещи знаменитости в Индия, Приянка Чопра вероятно е на върха в списъка. Тя е не само многофункционален актьор, но и голям певец. Със своите популярни филмови хитове като Barfi, Gunday и други, тя със сигурност е една от най-горещите жени в Индия. Приянка Чопра придоби популярност след като спечели титлата Мис Свят през 2000 година.

2. Bipasha Basu:

Фитнес изрод, каквато е, този супер модел и актьор Бипаша Басу е супер гореща жена и няма съмнение в това. С супер хитове като Raaz, Race и други, тя има силна опора в Bollywood. Тя заемаше най-доброто място в списъка на индийските красавици, горещи с нейното многостранно действие и романтика на екрана.

3. Катрина Каиф:

Катрина Кайф е британско-индийска жена, която се е борила да бъде там, където е днес. Да си горещ е плюс за нея, за да бъде сред топ и най-платените актьори на Боливуд. Нейните популярни хитове включват филми като "Раса", "Ажаб Прем ки Гхаджаб Кахани", "Раджнеети", "Джаб Так Хайн Яан" и др.

4. Дипика Падуконе:

Deepika Padukone е известен с дългите стройни крака. Тази красива жена е не само бивш модел, но и изключително добър актьор. С хитове като Bachna hain Haseeno, Cocktail, Ral Leela, това е едно прекрасно пътуване за тази изключително гореща жена в Боливуд.

5. Рия Сен:

Дъщеря на легендарната късна актриса Сучитра Сен, Рия Сен е изключително гореща жена в Индия. Нейната къса височина не я пречеше да бъде гореща и тази дама всъщност доказва, че само защото сте къса, не означава, че не можете да бъдете горещи.

6. Sonam Kapoor:

Тази красива дама е дъщеря на известния актьор Анил Капур. Макар да е известна като модни, тази знойна жена знае как да се носи и да поддържа простотата с горещината. Sonam kapoor е една от най-красивите индийски най-горещи жени.

7. Фрайда Пинто:

Този горещ актьор, Фрида Пинто е спечелил слава след ролята си в милионера на бедняшките кучета. Тази страшна индийска жена е действала в международни филми и е доста известна. Тя е и една от най-горещите момичета в Индия.

8. Koena Mitra:

Въпреки че Koena Mitra е една от индийските актриси със сребърен екран на Боливуд доста често тези дни, но аз мисля, че тя все още е достатъчно гореща, за да размишлява. Действа някои от хит филмите в Боливуд със звездно леене.

9. Илеан Д'Суза:

Тази гореща южноиндийска актриса спечели национална слава, след като изигра своята роля в Барфи. Тя е сладка и красива и все още е супер гореща. Тя изигра много добри роли в телугу и тамилски филми. тя е една от най-горещите жени в Индия.

10. Анушка Шетти:

Тази южноазиатска красота е една от най-красивите жени в Индия в момента и хората са напълно луди за нейните привлекателни погледи. Тя е свирила в много малаялам, телугу и т.н. и е спечелила огромна слава чрез своите изключителни актьорски умения. Тя има естествено страхотно лице и изглежда изключително красиво както на екрана, така и извън екрана, заради съблазнителните си очи. Тя е още една в списъка на най-горещите жени Индия.

11. Sonakshi Sinha:

Дъщеря на скандалния актьор Шатруган Синха. Sonakshi се е утвърдила в индустрията и определено доказа своята стойност. Тя е известна с красивата си усмивка и напълно естествени актьорски умения. Тя не фалшифицира като много актриси и остава напълно вярна за себе си. Тя е съвсем подходяща и може да бъде силна, когато е необходимо. Ясно е, че тя е една от най-горещите актриси в Боливуд точно сега и в индийски.

12. Shruti Kamal Haasan:

Дъщеря на южноиндийския герой, Камал Хаасан, Шрути, е една от най-горещите жени в Индия. Ако търсите една от най-привлекателните жени в страната, тогава може да се каже, че Шрути винаги е бил любим на хората. За фантастичните си актьорски умения, тя е една от най-добрите актриси в страната.

13. Ayesha Takia:

Ashaia Takia се раздели с Bollywood, но все пак тя е една от най-известните актриси в страната. Жената е известна с външния си вид. Тя е доста талантлива, когато става дума за актьорско майсторство. Ayesha Takia е една от най-красивите актриси в страната и определено е една от най-горещите жени в Индия.

14. Шрия Саран:

Shriya е един от най-красивите индийски красоти на това време и нейната естествена привлекателност е несравнима с почти всичко там. Shraiya е южноиндийска актриса, но работи и в Боливуд. Нейната бляскава красота е нещо, което на първо място привлича хората. Ако търсите една от най-горещите жени в Индия, то Shriya определено е за вас.

15. Ameesha Patel:

Започна кариерата си с кариерата си с хитовия филм Kaho Na Pyaar Hai и от тях тя стана един от ролевите модели за много хора. Тя е сигурно една от най-добре изглеждащите най-горещи жени в Индия. Нейната фантастична фигура и красиво лице са нещо, което веднага разтопява сърцата. Ако търсите напълно естествена красота в една жена, то Амиша е за вас.

16. Дия Мирза:

Дия Мирза е една от най-горещите жени в Индия. Въпреки, че тя не се занимава толкова много с Боливуд в момента, но все пак тя се смята за една от най-добре изглеждащите жени в индийската филмова индустрия. Нейното естествено красиво и невинно лицево привличане е нещо, което открадва всички изглеждащи на първо място и за всички добри факти за нея, тя може да се каже, че е една от най-добрите пенсионирани актриси в Индия в момента.

17. Видя Балан:

Тя се е доказала чрез своите фантастични актьорски умения, където може да бъде напълно интензивна и изключително забавна едновременно. Видя е наричана една от най-горещите жени в Индия в този момент и за всички страхотни актьорски умения и съблазнителни ъгли на лицето, тази жена е това, което всеки човек иска да види на екрана и да се срещне и в реалния живот. В тази картина тя е очарователна, красива и има всички онези неща, които привличат жена.

18. Малайка Арора:

Малайка Арора е без съмнение една от най-горещите индиански жени в този момент и за всички страхотни примамливи черти тя е нещо, което всички жени се стремят да бъдат. Тя е добре изглеждаща, има страхотно физическо състояние и е изключително талантлив. Тя има всички онези неща, с които лесно може да твърди, че е гореща.

19. Sonal Chauhan:

Тази жена е работила в южноиндийски филми, както и в Боливуд. Има големи актьорски умения. Но красотата й надминава таланта си на екрана. Тя е една от най-горещите жени в Индия заради страхотната си физика и красивото си лице. Именно поради жените като Sonal хората все още имат вяра в естествената красота на индийските жени.

20. Preity Zinta:

Прекрасната красота на Боливуд все още е една от най-горещите индийски жени в индустрията в момента. Тя изглежда напълно удивителна и без съмнение, че е една от най-красивите жени в Индия. Нейната красива трапчинки и това, което привлича хората към нейната естествена красота на първо място. Тя е на възраст, но никой не може да се досети, като погледне естествено красивото й лице. Накратко, тя е вечната красота на Боливуд.

21. Sonali Bendre:

Въпреки, че се оттегля от Боливуд, тя е една от най-красивите актриси на всички времена и нейната естествена горещина е това, което я кара да изглежда толкова невероятно през цялата си кариера. Тя все още е една от очарователните красавици на всички времена и съдейки по красотата й, все още може да се каже, че е една от най-горещите и удивителни актриси на всички времена.

22. Asin:

Asin е една от най-красивите актриси на всички времена и нейната естествена привлекателност е толкова невероятна, че тя може да размаже сцената без каквото и да е красота на лицето си. Като южноамериканска актриса, тя играе значителна роля и в филмите на Боливуд, и преди всичко, нейната красота е нещо, което всеки зрител обича да гледа на екрана. Тя определено е една от най-красивите актриси и една от най-горещите индийски жени на всички времена.

23. Zarine Khan:

Нейната сладострастна физика не я пречеше да бъде успешна на екрана и сега тя е една от най-възхищаващите се жени в Индия. Тя изглежда красива както на екрана, така и извън екрана. Зарийн определено е една от най-горещите жени в Индия.

24. Анушка Шарма:

Анушка шарма е добре позната актриса в боливуд. В момента е играла многобройни роли в кариерата си. Нейната велика полза е нейните смели актьорски умения и глас. Анушка е любима на хората и тя е една от най-горещите жени в Индия, към която другите гледат.

25. Madhuri Dixit:

Заглавието “Горещи жени в Индия” е идеално подходящо за мадхури заради красотата и стилната си фигура. Madhuri определено е една от най-горещите актриси в страната в момента и несъмнено една от най-горещите жени.

В тази статия ние обсъдихме някои от най-горещите жени в Индия точно сега. Някои от тях са се разделили от индустрията, в която са участвали по-рано. И все пак, те са доста красиви и все още може да се твърди, че те са една от най-красивите жени в страната в момента.

Гледай видеото: Vardi Wala The Iron Man Full Movie. Kannada Dubbed Action Movies. Tollywood Action Movies (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send