Красота и мода

9 Най-добър Leaf Craft Идеи с снимки за деца

Pin
Send
Share
Send


Leaf craft е хубава занаятчийска дейност. Този плавателен съд изглежда красив с есенни цветове, но може да се направи през всеки сезон, използвайки всякакъв вид листа. Подреждането на тези листа прави забавна дейност за децата.

Най-добри идеи за кокосови, палмови и хартиени листа със снимки:

Ето няколко занаята от листа, които могат да се избират от деветте най-популярни занаята за деца, деца в предучилищна възраст и малки деца,

1. Хартия за листа с хартия:

Хубав плавателен съд, който може да се направи лесно с хартия с различни цветове. Нямате нужда от шаблон с листа. Вземете всякакъв вид хартия и го изработете, за да направите красиви листа. Лист хартия може да бъде с всякаква форма и цвят. Може да се опитате да направите някои есенни листа с тях. Изглежда толкова естествено и красиво. Нарежете химна, залепете го заедно, за да направите кичури от тях.

2. Плавателни съдове от палмови листа:

Изработването на палмови листа е толкова забавно. Хубав кораб за децата. Този сезон дава тропически грим за вашия дом с красиви палмови листа. Той работи с хартията и дава колкото се може повече остриета за избрания лист. Опитайте се да ги оцветите, за да придадете прекрасен вид.

3. Занаят от кокосови листа:

Чудесна идея да направите нещо полезно от кокосовите листа. Вместо да ги изхвърлите, опитайте тези красиви шапки от кокосови листа. Изглежда толкова хубаво. Не се изискват специални инструменти, които да ги предпазват от слънчева светлина. Това също е забавно.

4. Занаяти от есенни листа:

Вашето дете ще се радва да направи някакво заведение за падане на листа. Трябва да изберете рамка и да съберете някои листа. Трябва да изберете снимка, която да създадете и да използвате лепило, тези листа могат да бъдат залепени заедно, за да направят някое велико изкуство на стената.

5. Плавателни съдове от слънчоглед:

Падането е хубав сезон, за да се направят занаятите. Вземете някои хубави листа, които са дълги и заострени. Накарайте децата си да създават тези прекрасни слънчогледи. Вземете хубава цветна кръгла хартия в центъра и залепете тези листа наоколо. Цветът на тези цветя ще придаде хубава усмивка на лицето ви.

6. Занаятчийска маска:

Тази идея за създаване на маска от естествени листа е толкова забавна. Хубав корабен лист за деца в предучилищна възраст. Те ще обичат да играят листа, носещи такива хубави маски. Лесно е да се създаде и децата ще ги последно носят. Начертайте маската и я отрежете до размера си и съответно настройте отворите за очите. Листата трябва да бъдат изсушени. Нанесете лепило и залепете листата, за да направите тази маска.

Виж повече: Хартиени занаятчийски идеи

7. Плавателни съдове от листа:

Листовите фенери са добра идея за малките. Всичко, от което се нуждаете, са есенните листа с различни цветове. Трябва да имате жица и електрическа крушка, за да направите фенера. Придържайте тези листа на занаятчийската хартия и трябва да ги преобърнете на кутии за сирене. Дръж в тях крушка, за да светят фенерите. Децата обичат светлините да излизат от листните фенери.

8. Плавателни съдове с Leaf Monster:

Проверете за някаква забавна дейност за вашите малки деца. Направете няколко листа чудовища. Децата ще ги обичат. Те биха могли да изплашат майките си с тези прекрасни листови чудовища. Децата ще обичат да прилепват тези страшни очи на тези есенни листа, за да придадат чудовищен вид. Всичко, от което се нуждаете е лепилото и изсушените листа.

Виж повече: Занаяти от тоалетна хартия със снимки

9. Занаятчийски рисунки:

Падането е добър сезон, за да се заеме с този занаят. Вземете много листа от двора ви. Изберете вашия избор от акрилни цветове. Оцветете ги на тези листа, за да придадете красив вид. Можете също така да съберете всички тези боядисани листа, за да направите хубав колаж.

Leaf занаят добавя много забавно за дейностите на детето. Есента е сезонът, в който можете да си направите такива прекрасни занаяти. Опитайте да направите тези прости занаяти като листови чудовища и маски за листа за децата си. Фенерите са добра идея за тези прохладни вечери.

Виж повече: Есенни есенни занаяти

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: 10 Creative DIY Wall-Mounted Ideas For Your Living Room (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send