Красота и мода

Топ 25 на най-богатия човек в света

Pin
Send
Share
Send


Най-богатите хора! Можете ли да просветите кои са в списъка на най-богатите хора на света? Не се притеснявайте! Има много хора в света, които изграждат огромно количество заедно с способността си да обединят имената си в каталога на най-богатите хора в света. Следователно списъкът на най-богатите хора е толкова дълъг; в тази статия ще изследваме 25-те най-богати мъже в света.

Блажени за света, няколко в списъка са подписали обещание да допринесат за човечеството по-голямата част от своя просперитет. Каталогът на милиардерите никога не е бил толкова дълъг плюс, тъй като точно сега има 1210 от тях, разпръснати в района на земното кълбо.

Най-богатият човек в света:

1) Билети:

С нетната стойност от 77,1 млрд. Долара Бил Гейтс разбива позицията си през 2014 г. като най-богатия човек в света. Гейтс се определя като виден американски акционер, изобретател, програмист и филантроп. Той е съосновател на Microsoft, както и заема позиция на главен изпълнителен директор, председател и главен дизайнер на софтуер в корпорацията по-рано от пенсионирането. Той е най-известната икона за просперитет плюс филантропия в света. От благотворителната си организация той дари повече от 26 млрд. Долара за здравни цели.

2. Шелдън Аделсън:

С нетна стойност от 70,9 млрд. Долара той е и един от най-богатите хора в света. Шелдън Аделсън е посланик, всъщност ръководител на корпорацията Лас Вегас Сандс. Неговата доста точна нетна стойност е 70 млрд. Долара. Той е собственик на израелския вестник, наречен Израел HaYom, както и различни благотворителни организации плюс любовта да използва огромното си количество за благосъстоянието в допълнение към просперитета на човешките същества. Фондация "Аделсън" е подготвила над 140 милиона долара дарения за рождените дни Израел.

3. Уорън Бъфет:

Нетната стойност на Уорън Бъфет е $ 63.3B и следователно е в списъка на най-богатите хора в света. Уорън Бъфет е съмнително най-известният от най-богатия човек в света плюс бившия възхищаващ се за доброто си икономическо инвестиране и предложение. Уорън Бъфет е председател, главен изпълнителен директор и водещ акционер в Berkshire Hathaway, американска компания за активи на корпорация, разположена извън Омаха, Небраска, освен това обещава да дари 99% от богатството си.

4. Джим Уолтън:

Той също е включен в списъка на най-богатите мъже в света с нетна стойност $ 65.2 милиарда. Джим Уолтън е създател на Wal-Mart, най-големият продавач на света. Като главен изпълнителен директор и ръководител на Arvest Bank той предлага своите услуги в стратегическия план плюс финансовите комисии като глоба. Той има почти 12,6% дял в Wal-Mart в неговата собственост. Той също е собственик на Benton Country Daily Record, който е местен вестник на Bentonville.

5. Карлос Слим Хелу:

Като телеком магнат притежава 53,5 млрд. Долара, което помага да съществува в каталога на най-богатия човек в света. Той е този, който засажда приватизацията на националната телефонна компания в Мексико през 1990 г. Напоследък получи авторитарна подкрепа, за да съчетае притежанията си с фиксирани линии в American Movil, водещата компания за мобилни телефони в Латинска Америка.

6. Дейвид Кох:

Той притежава 40,1 милиарда долара собственост и източникът на богатство е от Koch Industries, защото той е един от двамата американски бизнесмени, които притежават Koch Industries, втората частна корпорация в САЩ. Той е енергичен човек, който, заедно с административния вицепрезидент на Koch Industries, е замесен в различни предприятия, политически събития и филантропични занимания, като освен това е химичен инженер. Той също се смята за най-богатия човек в Ню Йорк, тъй като се чувства обич към изкуствата плюс често дарява на Центъра на Линкълн, както и на Американския музей на естествената история.

7. Амансио Ортега:

Той е още един от най-богатите хора в света с $ 63.8 млрд. Нетна стойност за сметка на испанския бизнесмен и постиженията му в търговията на дребно. Той е от най-богатата семейна среда, затова е най-богатият човек в Испания, а бившата му съпруга е най-богатата дама на държавата, очакваща да умре. Той е създател на известната испанска компания за облекло, модната група Inditex със седалище в Артейхо, Испания. Вероятно най-популярната му серия са магазините за дрехи Zara и аксесоари.

8. Чарлз Кох:

Друг човек начело на Koch Industries, Чарлз Кох е свързан с брат си, предназначен за най-богатия човек на света, на стойност общо 40 млрд. Долара. Чарлз е и упълномощен главен изпълнителен директор на Koch Industries плюс любители на благотворителни организации, например Института за хуманни изследвания, Центъра "Меркатус" в Университета "Джордж Мейсън", както и Института на Катон.

9. Лари Елисън:

Той е и един от лидерите на най-богатите мъже в света, тъй като има 80,3 млрд. Долара нетна стойност. Лари Елисън е удоволствието от технологичния бизнес в Америка. Той е главен изпълнителен директор на Oracle, която е добре позната американска компания. Тази компания се откроява от Калифорния, която се фокусира в компютърните хардуерни системи. Елисън притежава и големи акции в компании като Salesforce, Quark Biotechnology, Astex Pharmaceuticals и NetSuite.

10. Стефан Персон:

Stefen Persson е в списъка на най-богатите хора в света, които имат чиста стойност от 90 млрд. Долара. Persson е добре известен шведски предприемач, както и е роден през 1947 г. Стефан е победител и изтънчен инвеститор на H&M, най-важната модна компания. Стефен притежава около 90 млрд. Долара.

11. Мукеш Амбани:

Мукеш Амбани е от Индия с стойност 29 млрд. Долара и в списъка на най-богатите хора в света. Неговият източник на богатство са нефтохимикали, газ и нефт. Глобална цел: Неговата индустрия Reliance, по-рано най-ценната компания в Индия, само предлагат $ 2 млрд. За 65% предприятие в тревожни канадски петролни песни. Покойният Дхирубай Амбани, баща му, установил Reliance, както и го сглобил в огромна корпорация.

12. Ейке Батиста:

Той е от Бразилия, а по миннодобив, петролът като източник на богатство той прави 27 милиарда долара и се оказва най-богатият човек в света, освен че може да е на неговия подход. Тази година големият печалба включваше 19,5 млрд. Долара в неговия личен баланс. Детето на уважавания бивш министър на министерството на Бразилия, който поема председателството над минералния гигант Companhia Vale do Rio Doce, започва да се занимава със златна сделка в допълнение към минното дело.

13. Ингвар Кампрад:

Ингвар е организатор на IKEA. Притежавайки стойност от $ 49.1 млрд., Той също присъства в списъка на най-богатите хора в света. Сега неговата възраст е на 87 години с гражданин на Швеция, а също и на най-богатия човек в Швеция. Ингвар е фасет за първи път в списъка на 25-те най-богати мъже в света. Той остави председателя на водещия световен продавач на мебели, IKEA, по време на предходния месец, за да се откаже от мястото си за най-малкото си дете. Смята се, че той е най-добрият доход, тъй като неговата асоциация е допринесла за повече доходи, както и за други печалби от страна на страна на разнообразното доверие и основите.

14. Лакшми Митал:

Той е най-богатият обитател на Лондон, който наблюдава Arcelor Mittal, водещият производител на стомана в света, притежава 28,7 милиарда долара нетна стойност и той е основно от Индия. Нетният доход намали 75% през 2009 година. Той взе 12% намаление на заплатите, но засилената гледна точка се увеличи 1 / 3rd през изминалата година. Той иска да се развие в родната си Индия, както и желанието да се съберат стоманодобивни заводи в Джаркханд заедно с Ориса, но не са признали правителствено разрешение.

15. Bennett S. LeBow:

През 2010 г. той дари $ 49 милиона на Drexel University и това го прави в списъка на най-богатите хора в света, въпреки че нетната му стойност не е известна. Бенет С. ЛеБоу е главен изпълнителен директор и председател на Borders и на Vector Group, корпорация за активи за производство на цигари. Завършва дипломирането си в Дрексел и бизнес училището в университета, в което се вписва името му.

16. Лорънс Елисън:

С нетна стойност от 28 млрд. Долара той е и в каталога на най-богатите хора в света. Oracle, основателят на американския Oracle, продължава да лети; Акциите се увеличават с 70% през последните 12 месеца. Базата от чудовища е купила 57 компании през последните пет години. Завърши $ 7.4 млрд. От Sun Microsystems, придобивайки BEA Systems за 8,5 млрд. Долара. Учил е в Чикагския университет, но не е завършил дипломирането си. Той инициира Oracle през 1977 г. и оповестява дата, предхождаща Microsoft през 1986 г.

17. Бернар Арно:

Той принадлежи към Франция с 27,5 млрд. Долара нетна стойност и други най-богати хора в света. Неговият източник на доход е Луксозни стоки, Франция. Bling е обратен, обслужвайки модния символ, заемайки позиция от най-богатия европеец, като дял от облеклото си за луксозни стоки LVMH означава създател на Louis Vuitton, Moet & Chandon, който тече 57%. LVMH се увеличава като скъп доходен имот в Шанхай, L'Avenue Shanghai, с помощта на милиардера от Макао Стенли Хо.

18. T. Denny Sanford:

Т. Денни Санфорд е включен в 25-те най-богати мъже в света, защото той дари 162,5 милиона долара на Медицинския институт в Санфорд-Бърнъм, здравната фондация Санфорд заедно с болницата за деца във Флорида. Според източници неговата нетна стойност е около 600 милиона долара (чрез The Daily). Той е известният хуманитар и председател на Обединената национална корпорация, която не е нищо друго освен банковата търговия в Южна Дакота. Сегашният подарък на Санфорд към неговата благотворителна организация е да създаде национален институт за разследване в допълнение към лечението на рак на гърдата.

19. Лий и Джейн Сейдман:

Неговата нетна стойност не е известна, но той допринася за $ 42 милиона за университетските болници в Кливланд. Лий и Джейн Сейдман са инициаторът на пенсионирането, както и президентът на Motorcars Group, която е базирана в Кливландския бизнес на автокъщи. Той обещава да дари 90% от просперитета си преди края на годината.

Виж повече: Красиви лица на индийски момичета

20. Марк Цукерберг:

Марк Цукерберг е дарил $ ​​100 милиона за стартиране. Той е американски технологичен индустриалец с нетна стойност от 33,3 млрд. Долара. Заплатата на Марк Цукерберг е $ 1 на година. Както знаете, Цукерберг е създател на Фейсбук, който подготви огромен принос за неговата лична организация, която подкрепя учебната програма, която е от полза за училищната схема в Нюарк, Ню Джърси. А общата сума ще бъде възнаградена за повече от 5 години.

21. Thomas & Raymond Kwok & семейство:

Тяхната Нетна стойност е 20 милиарда долара и това ги кара да влязат в списъка на 25-те най-богати мъже в света. Далеч от цялото семейство, братята Kwok са третите най-заможни граждани в секцията Greater China. По-късно, отколкото най-големият брат е бил отвлечен през 1997 г., а впоследствие и свободен, той съсипа стъпките си, тъй като от отпускането на бизнеса с недвижими имоти Томас и Реймънд са начело.

Виж повече: Най-богатата жена в света

22. Владимир Лисин:

Той е мъж, който е в списъка на 25-те най-богати мъже в света. Той притежава нетна стойност от 24 милиарда долара. Освен това той продължава да функционира в кариерите на въглищата, а в момента е най-богатият човек в Русия, който ръководи Новолипецката стомана - огромен индустриален конгломерат.

23. Карл Албрехт:

Той е от Германия с нетна стойност от 23,5 млрд. Долара. Той е наемодател или собственик на супермаркет за отстъпки Aldi Sud, един от водещите бакали на Германия и Европа. Имате 1000 консумативи в САЩ по кръст 29 държави. Очакваните продажби са около 37 млрд. Долара. Той има стратегия да стартира магазина в Ню Йорк тази година.

Виж повече: Най-горещите жени на света

24. Принц Алвалид бин Талал Алсауд:

Той държи нетната стойност от $ 19.6 милиарда и затова е в този списък. Заради най-големия спестител на лични данни в Citigroup, Alwaleed никога не са били единични, за да вземат обратно. Все още сега, тъй като политическите въстания, които се пресичат изцяло от арабския свят, причиняват много лидери и обществени фигури да оттеглят вниманието си, Alwaleed кара резервите си да броят бързо в света като най-високата конструкция.

25. Li Ka-shing:

Той покрива нетната стойност около 26 милиарда долара. Той е провал на училище от Хонг Конг и днес е водещото здраве в допълнение към търговеца на красотата в света. Подобно на това, много други в тази директория той е обещал да предаде достоен дял от своите притежания в благотворителност.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Гледай видеото: Топ 7 НАЙ-БОГАТИТЕ Деца на СВЕТА! (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send