Красота и мода

9 Зашеметяващите бижута за жени от таитянски перли (черна перла)

Pin
Send
Share
Send


Таитянските перли са едни от най-добрите перли в света. Цветът на таитянските перли варира от черен до кафяв. Тези перли са с качество от AA + до AAA. Можете да получите най-доброто от тези перли, определени в бижута елементи като пръстени, обици, колиета и гривни.

1. Таитянски перлени обеци:

Купете тези таитянски черни перлени обеци, които имат прекрасен блясък. Черните перли са с широчина 13 мм и са по-големите от наличните перли. Таитянските перли правят великолепна бижутерия, която се търси от много хора. Използвайте тези перли с комбинация от перлена огърлица за комплект.

2. Черно Таитяно Колие:

Изберете този великолепен комплект в перлата от таитянски перла. Колието се състои от единични перлени обици и един медальон от перлена огърлица. Черният цвят на перлите е най-скъп, тъй като са култивирани, за да получат този оттенък. Диамантът на всеки един от елементите също допринася за очарованието.

3. Tahitian Trifecta:

Тук е една страхотна таитянска перлена гривна, която е комплект от 3. Трите пръстена на гривната имат по шест перли върху тях. Всяка черна перла е перфектен кръг и с най-високо качество. Тази златна и черна комбинация е обичана и от много хора. Така че изберете тази зашеметяваща част за себе си.

4. Колие от грозде от таитянски:

Тази клъстерна огърлица е зашеметяващо бижу, което можете да притежавате. Туитианските черни перли, използвани тук, са от гроздова форма. Така че тази таитянска огърлица от грозде е доста уникален комплект, който ще ви хареса. Тъй като това е низ от много перли в клъстер, той също ви дава пълен врат.

5. Висулка Таитянски Hue:

Един от най-добрите начини да притежавате таитянски перли е да имате всички нюанси на перлите. Този таитянски перлен висулка е зашеметяващ елемент, тъй като има 7 перли в различни нюанси от бяло до черно. Това ви дава най-доброто от най-добрите. Медальонът е съвършено наречен победа за красотата му.

6. Tahitian Pearl Ring:

Друг страхотен начин да имаш таитянски перли е да получиш таитянски перлен пръстен. Този единствен перлен пръстен е украсен с диаманти от страната. Пръстенът е голямо парче за притежание. Винаги можете да очаровате жена си или приятелката си с този красив пръстен. Кръглата форма на перлата е без недостатък.

7. Златна и перлена гривна:

Вземете най-доброто от трите - злато, диаманти и перли, в тази зашеметяваща гривна. Това таитянски перла бижута е чудесен елемент да има. Цветното злато и диамантените центрове го правят доста гривна. Таитянските перли придават всичкия чар на това чудо.

8. Открит таитянски браслет:

Опитайте този фънки таитянски перлен брас, който е с отворен стил. Тази брънка е отворена, така че можете да я сложите на ръката си от самата китка. Двете перли са в края на гривна и ви дават стилен ефект. Използваната тук таитянска перла е с хубав блясък и блясък.

9. Двойно огърлица от черна перла:

Вземете тази двойна верига Tahitian перлена огърлица със златни мъниста между тях. Този великолепен комплект е изявление, което можете да носите с официални тоалети. Тя ще изглежда страхотно на западните официални, както и индийски официални дрехи. Това със сигурност ще направи хубава част от врата.

Таитянските перли, които са черни или кафяви на цвят, са най-търсените перли. Те могат да бъдат поставени в пръстени или дори висулки. Можете да имате единични нишки или двойни нишки. Блясъкът на тези перли е брилянтен.

Гледай видеото: Bulgaria (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send