Красота и мода

25 различни видове портфейли за мъже в Индия

Pin
Send
Share
Send


Съвременният човек се нуждае от лукс и комфорт, лесно достъпни в днешните времена за своето съществуване, за разлика от старите времена. Всякакви аксесоари, като дрехи, часовници, колани, портфейли и др. Отразяват мъжкия стил и цялостната му личност. Така че той е изключително внимателен и придирчив към аксесоарите и избира тези, които отразяват неговия стил. Малкият правоъгълен сгъваем аксесоар за носене на карти и парични средства е портфейл. Портфейлите са един от най-важните модни аксесоари, където мъжът ги избира, докато изважда картите си или докато прави плащане в брой. Така че портфейлите изтънчено говорят много за човека. Така че портфейлите просто не могат да бъдат пренебрегнати и те заемат много важно място в човешкия свят.

Най-добри портфейли за мъже:

Портфейлите са едни от тези, които трябва да имат най-важните неща и човек не може просто да се справи без портфейла си. Ето списък на 25 прости и маркови мъжки портфейли за карти, монети и пари.

1. Обикновени портфейли за мъже:

Простите кожени портфейли за ежедневна употреба са предпочитани от мъжете. Основната цел на портфейла е да съхранява основни неща като пари, дебитни и кредитни карти, визитни картички и др. Те не са сложни, но са достатъчни, за да държат основни неща за ежедневна употреба. Изработени от кожа с различни цветове като кафяво, черно, сиво и т.н. портфейли подобряват цялостната личност и също служат за пренасяне на пари, изисквани от мъжете.

2. Двойни портфейли мъже:

Това също е обикновен мъжки портфейл. Както самото наименование предполага, то се сгъва на две половини и може да съхранява пари, картички, хартии и т.н. Освен това има слотове за съхраняване на важни смарт карти като шофьорска книжка; PAN карта и т.н., които са важни за целите на идентификацията. Носенето на документ за самоличност е много важно. Така че джобното портмоне изглежда организирано и добре поддържано и съхранявано.

3. Мъжки портфейли от алигатор:

Скъп и луксозен може да бъде идеалният начин да се опишат тези алигаторни портфейли. Изработени от оригинална крокодилова кожа, те са изработени до съвършенство и следователно могат да бъдат описани като луксозни парични клипове. Тези скъпи портфейли за мъжете използват истинска кожа от алигатор и използват също така катарами от сребро, месинг и др. Това има много слотове за карти, слотове за пари, притежатели на важни документи и т.н. Това е един от най-добрите възможности за подаръци и един от ценните вещи в гардероба на човека.

4. Алуминиеви мъжки портфейли за карти:

Това са изключително тънки и издръжливи портфейли, изработени от алуминий, а не от кожа. Това се отваря като книга, а не като обичайните портфейли. Водоустойчиви и следователно предпочитани, тези алуминиеви портфейли могат да съхраняват карти и пари в брой еднакво. Те не са обемисти, докато носят и е лъскав търси, но има много пространство за съхранение. С минимум от шест до седем слота, почти всички важни карти и пари в брой могат да се съхраняват адекватно.

5. Trifold портфейли за мъже:

Това е тънък трикотажен кожен мъжки портфейл, предназначен за по-голям брой карти и пари в брой. Това се отваря и има две гънки и оттук и името trifold. И двете дръжки имат много слотове за карти, а средната част има прозрачен капак за съхранение на документи за самоличност за лесен достъп и използване. Удобни за носене и използване, тези триизмерни портфейли служат на хората, които искат да носят много неща в един портфейл.

Виж повече: Портфейли за мъжки дизайнери

6. Портфейли за гърди за мъже:

Този портфейл за гърди се побира в предния джоб и е идеален за съхраняване на много неща. Това не са обичайните малки правоъгълни форми, но са удължени по дължина и по-къси по ръбовете на ширината. Това има едно фолдване и се отваря в едната страна с много прорези за съхранение на карти и още един голям прорез за съхранение на паспорти или чекове, самолетни билети и т.н.

7. Малки портфейли за мъже:

Това са малки джобни мъжки портфейли за съхраняване на няколко минимални неща, като малко пари и няколко карти. Те са малки и тънки и лесни за поставяне в джоб. Не са обемисти и следователно са идеални за носене по време на работа или за кратки разстояния. Те са изработени от кожа и изглеждат стилно и служат идеално на целта. Те се предлагат и в много различни цветове.

Прочетете още> Малки портфейли за мъже и жени

8. Готини портфейли за китка:

Най-уникалните, но най-полезни портфейли са тези портфейли за китка. Те просто приличат на гривна от маншет в кожа, носена на китка. Те са като тайния скриш, където може да се съхранява или по-скоро да се скрият пари в брой, ключ, здраве и т.н. Мъжете могат да пазят пари в брой, фитнес лента, ключове и т.н., скрити в тези мъжки портфейли, но също така могат да бъдат безопасни и да бъдат използвани, когато е необходимо.

9. Мъжки Slim Fit предни джобчета:

Тънки предни джобове са за носене на минимум предмети в портфейла. Паричните средства могат да се пренасят или да се държат отпред за по-лесен достъп до пари и други карти. Това е само размерът и формата на предния джоб и е много тънък. Предните джобове са лесно достъпни за пари и карти, вместо задни джобове. Така че притежаването на портфейл в предния джоб е по-лесно да се носят неща, без да се рискува да се вземе в джоба. Неговото удобство с по-малък обем.

10. Най-добри портфейли с ключови притежатели:

Кожените портфейли с истинска марка също се доставят със стилен държач за ключове, прикрепен за държане на ключове. Клавишите не трябва да се държат отделно, а могат да бъдат само прикрепени към този държач в портфейла. Портфейлът е двустранно с достатъчно място за пари и карти. Така че това може да бъде многоцелевият портфейл, обслужващ много цели като съхранение, използване, както и безопасност.

11. Кожени портфейли с чекови книжки:

Това е идеално пригодено и предназначено изключително за провеждане на чекови книжки. Заедно с място за чекова книжка, има място за писане и има няколко слота за карти. Те са изработени от естествена кожа в кафяви или черни нюанси или други класни цветове. Удължени, те са за провеждане на чекови книжки и следователно не са като тези малки обикновени портфейли.

12. Портфейли за монети за мъже:

Това са малки, мънички кожени портфейли, предназначени само за съхраняване на монети в тях. Съхраняване на монети в обикновени портфейли ги правят обемисти и по-тежки. Така че допълнителен портфейл от монети е точно това, което човек иска да съхранява монети. Също така изваждането на монети става по-лесно и монетите са лесно достъпни. Те дори не са с размер на обикновен портфейл, тъй като при тях те са много по-малки.

Прочетете още> Монети портфейли за мъже

13. Кожен портфейл с портмоне:

Редовните кожени портфейли в невероятни нюанси трябва да имат аксесоар за човека, определящ цялостната му личност. Кожените портфейли също са снабдени с вградена кесия за монети. Така че, като цяло, те са за съхранение на пари, карти, документи за самоличност и монети. Те изглеждат изключително стилно и са с висок индекс на мода и най-предпочитаните кожени портфейли.

14. ID Wallets за мъже:

Портфейлите за съхраняване на няколко карти, но главно за съхраняване на ID (идентификационни) карти са тези ID портфейли. Те имат прозрачно / прозрачно покритие от горната страна на портфейла, където личната карта може да бъде поставена и запазена. По-лесно е да мигаш идентификационния номер, когато някой поиска да го направи, вместо да го извадиш изцяло от портфейла. Така че това също е високо за удобство.

15. Портфейли за пътуване за мъже:

Всеки човек се нуждае от изключителен туристически портфейл, изпълняващ всичките му изисквания за пътуване. Мъжете се нуждаят от това за правилното подреждане на документите и за сортиране. Това са естествени кожени портфейли с много модификации. Те имат много слотове за карти за носене на международни карти, форекс карти заедно с нормални карти. Освен това може да държи писалка, има слотове за чекови книжки, билети, документи и т.н., както и слотове за съхранение на пари. Идва с ключодържател отвътре.

Виж повече: Готини портфейли за жени

16. Таксиметрови портфейли:

Това е един от най-малките минималистични портфейли за мъже. Изработени от кожа, те имат торбички за носене на пари, монети, банкноти и т.н. Тайната торбичка може да се използва, за да се скрие нещо за този въпрос. Мъжете обичат това за размера на портфейла и за по-големите цели, които обслужват. Точно това не изисква нито повече, нито по-малко, но идеално за съхраняване на всички неща в един малък портфейл.

17. Портфейли за мобилни телефони за мъже:

Това е като двулистен портфейл, но с капак в средата и бутони. Те имат много капаци за карти и отделна зона, предназначена за мобилен телефон. Мобилният телефон може да бъде правилно съхраняван в портфейла без никакви проблеми и тъй като зоната за пари и карти е разделена, мобилният телефон може лесно да се управлява. Те могат да се съхраняват в чантата или също може да бъде случай на съединителя телефон. Те са удължени и следователно могат да държат дори огромни големи клетъчни телефони.

18. Мъжки портфейли за врата:

Портфейлите за врата са популярни сред мъжете, които пътуват често или обичат да пътуват и изследват места. Портфейлът е прикрепен към връв като колан и може да се носи в шията. Те разполагат с отделни клапи и торбички за съхранение на пари, карти, паспорти, чекове и др. Освен това има прозрачна торбичка за съхранение на документи за самоличност за лесен достъп. Така че мъжете, които обичат безпроблемно пътуване, се нуждаят от този портфейл на врата със сигурност.

19. Портфейли с велкропредпазител:

Найлонови мъжки портфейли са на мода, защото те също са водоустойчиви и имат велкро също за затваряне на портфейла. Те могат да бъдат дори двустранни или тристранни и могат да имат капаци и торбички за карти, както и пари в брой. Те идват в различни цветове и най-добре се харесват от тийнейджъри и младежи. Те могат да си хладен коефициент, като се възползват от тези хладен найлон портфейли. Те имат пари в брой, така че портфейлът не се откъсва лесно. Те също са дълготрайни и издръжливи и с ниска поддръжка в сравнение с кожените портфейли.

20. Портфейли от неръждаема стомана за мъже:

Излъчващи клас и трясък по модата са тези портфейли от неръждаема стомана за мъже. Изработени от висококачествена неръждаема стомана, те са най-издръжливите от всички портфейли и предпочитани пред кожа. Кожата е висока поддръжка понякога и следователно мъжете преминават към тези класни портфейли. Те имат слотове за карти, пари в брой и монети и са лъскави също.

Виж повече: Най-добри марки за портфейли

21. Мрежови портфейли за сигурност на RFID:

RFID е радиочестотна идентификация, използвана за защита на личната и защитена информация чрез добавяне на чипове и етикети към лични вещи. RFID защитените кожени портфейли се използват от мъжете за защита на личната информация и документи. Нормалните кожени портфейли могат да бъдат маркирани с RFID и могат да се удвоят до защитен портфейл, като по този начин предотвратяват всички възможности за кражба.

22. Най-добрите магически портфейли:

Това са хубави уникални портфейли, наистина магически портфейли. Те са изключително лъскави и тънки и имат две части, една за карти, а другата за пари. В касата има кръстосана лента за осигуряване на пари и има две вертикални ленти за съхранение на карти и документи за самоличност. Поради външния вид, човек се заблуждава, че всъщност е портфейл и оттук и името магически портфейли. Тези портфейли могат да бъдат направени и у дома. Мъжете ги използват за дейности с малка употреба.

23. Портфейли за мъжки колан:

Осигуряването на портфейла в колана също е най-добрият начин да пренесете всички необходими неща на едно място по едно и също време. Те могат също да бъдат скрити вътре в панталоните безопасно. Те имат отделни слотове и места за карти, паспорти, пари, чекове, ключове, лични карти и т.н. Те са един единствен портфейл, изискван от всички за едновременно пренасяне на повечето от нещата. Те са направени предимно от естествена кожа само за трайност и издръжливост.

24. Горещи портфейли с кредитни карти:

Изключително за съхраняване само на кредитни и дебитни карти, те са идеални за съхраняване на всички пластмасови пари на едно място за лесно търсене и достъп. Те са изработени от кожа и имат много пластмасови или кожени прорези за съхранение на карти. Те са много компактни и са само с размер на кредитна карта.

25. Титанови портфейли мъже:

Това са най-класическите портфейли за мъжете. Те са изработени от титан и имат два метални листа, а парите и картите се съхраняват между тези листове. Класическият цвят на титан отразява класа и личността на човека. В средата има изрез, където човек може да плъзне пръста си и да извади капака и да махне необходимите неща.

Модата е станала синоним на много аксесоари. Портфейл съхранява всички пари, карти и т.н. и е изключително важно. Доброто качество и добре изработените портфейли са една от ценностите на човека. Те са станали много важни за ежедневните дейности на човека. Носенето на добър, маркиран портфейл според изискването също подчертава личността на един човек. Те мълчаливо говорят много за един мъж. Изрисувайте тези хубави, стилни портфейли и създавайте трайно впечатление.

Гледай видеото: Вокзал для двоих (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send