Красота и мода

30 Най-добри красиви индийски булки със снимки

Pin
Send
Share
Send


Денят на сватбата е момиче или може би дори заветния ден на момчето. Така че е достатъчно справедливо да иска да изглежда много красиво в този ден. Докато вашата дресинг и грим може да се различават от региона на религия, винаги е възможно да изберете и да изберете други варианти, носени от красиви индийски булки и да ги приспособите към вашия стил. Звучи като идея?

Всяка булка е различна и изборът й е различен. Никоя булка не би искала нещо различно от обичайното. Имайте предвид цветовете, които избирате и грима, който предпочитате. Това ще повлияе на начина, по който изглеждате този ден.

Така че, наистина не е нужно да се притеснявате за това как да се обличате като красива индийска булка. Имаме много идеи, които да ви дадем. Ние разработихме и събрахме някои индийски снимки за булчински изглед заедно с индийски изображения за булчински грим, за да ви подготвят за големия ден.

Най-красивият грим изглежда за индийски булки:

Нека я намерим с споменатите 30 най-красиви индийски булчински грим.

1. Dewy Bridal грим изглежда:

Сиянието на булката трябва да бъде засилено с блестяща основа, вместо да се избере напълно матов грим. Въпреки, че се смята, че Dewy грим изглежда зле в снимки, човек трябва да изберат за приятелски снимка грим или грим с висока разделителна способност.

2. Леки контури с индийска булка:

Съхранявайте бижутата си с грима. Ако бижутата ви са тежки, уверете се, че гримът ви играе ниска роля, за да ви възпре да изглеждате прекалено пищни. Гримът на красивата индийска булка е лек контур и се изчервява, тъй като нейните манга тика и джумкас са тежки.

Виж повече: Арабски булчински грим

3. Цветна индийска булка:

Съществува душевна връзка между червения цвят и булката. Той е цветът на любовта и е символ на състрадание. Гримът е весел като булката, небрежно дефинирани очи и тъмно розово червило. Веждите са добре оформени, а бузите на булката са здрави.

4. Грим за златен булчински грим:

Златото е прекрасно. Съмняваш ли се? Тя винаги е свързана с булчински грим. Златата сенки за очи и блясъкът са най-предпочитани за искрящия вид. Гримът на булката е златист, златно олио върху очите, което се опушва с черно за дефиниция, съчетано със златна бронзова буза за слънце, целуна с розово червило със златен блясък. Той излъчва топлината в тена на булката. Злато работи със светли и пшенични тонове на кожата, докато бронзът работи чудесно с тъмни и дълбоки тонове на кожата. Този индийски булчински грим е прост и елегантен!

5. Злато и червен булчински грим:

Много булки предпочитат естествения блясък на сватбения си ден, отколкото с тежък грим. Булката на снимката има клепачите си с измито приглушено злато и гънката, дефинирана с кафява матова сенки за очи. Веждите са добре извити и запълнени, за да изглеждат по-пълни.

Устните, съчетани с тъмните и тежки очи, са меки, приглушени, розови, което изглежда толкова добро, колкото съвършенството. Но бузите имат нюанс на розово, който придава естествен руж по лицето. Контурът на лицето се пропуска с определени очи. Това е най-предпочитаният индийски булчински грим.

6. Пакистански индийски булчински грим Виж:

Не всички булки избират естествено розово устни, някои харесват смели и предпочитат червени устни, които съответстват на облеклото. Цветът на булката е пшеница и се изравнява добре за червеното червило. Очите са добре дефинирани и лицето е добре очертано, докато ружът липсва. Червеното червило увеличава формата на устната на булката, добавяйки равна привлекателност на очите. Лицето на булката е добре подчертано, за да придаде еднакво сияние навсякъде.

7. Булки с бижута:

Координацията на цветовете е най-важният аспект на грима и облеклото, както и бижутата. На снимката, облеклото и гримът на булката са нюанси на розово, докато бижутата са комбинация от розова основа и лавандула. Пинкът в облеклото, бижутата и гримът са от един и същ тон и по този начин увеличава нейния тен повече.

Сенките на очите са розови и смесени със злато, бузите са розови, които съответстват на овалните камъни в бижутата. Червилото съвпада с очите й, розови със златен блясък. Тя създава смесица от розови цветове, добавяйки повече топлина към по-хладното подът на булката. Това е типичен традиционен индийски булчински грим.

8. Бронзов грим за булчински грим:

Бронзовият грим никога не се обърка за булки, особено за тези с богати тонове на кожата. Булката носи бронзов грим на снимката по-горе и тя отива с червеното и зелено облекло, играещо фин контраст на топли и прохладни оттенъци.

Бузите на булката привличат вниманието първо от очите й. Гримът за очите е бронз и зелено, това на нейното облекло. Нейното червило е богато бронзово оцветено с топъл тон към него и леглото в бижутата носи повече топлина в вида като цяло.

9. Блестящ булчински грим:

Добавянето на цвят към външния вид на булката е сигурно забавление, но има кураж, за да се изнесе. Червени, златни и бронзови са обикновени цветове. Не е лесно, но смело да се опитаме с горещо розово облекло и трик грим, за да отидем с него.

Изображението на индийската булка нарушава всички норми на бронз и червени. Нейният грим за очите е блестящо злато, пушено с пурпурни сенки за очи и добре изразено око, съчетано с розови устни, нито твърде силни, нито прекалено мълчаливи. Тънкостта на розовото ще излъчи топлината в кожата на булката, правейки художника да пропусне маркер или бронзатор.

Виж повече: Индийски булчински грим

10. Поглед на кафявия булчински грим:

Розово облекло, съчетано с кафяв грим, е нормално нарушение. Този последен индийски булчински грим е добре съгласуван с роклята и стила. Синьото на нейната бродерия и бижутата се използват за очите и се пушат с тъмно кафяво. Лицето е оформено и бронзирано, за да съответства на устните. Устните й можеха да бъдат оттенъци на горещо розово, но бронзово кафявото също задържа очите.

11. Индийска булка с фалшиви мигли:

Булчинският грим е не само акцентиране на най-добрите черти, но и скриване на несъвършенствата. Затова скриването на белези и петна става решаваща стъпка към безупречна база. Но някои може да имат редки вежди и тънки мигли или тънки устни. Така че е необходимо да се запълнят веждите за по-плътна вежда или да се вземат помощта на фалшиви мигли, за да озаряват очите си. Обличането на устните от външната страна ще добави пълнота, с поп гланц за устни в средата на долните устни.

12. Златен и зелен сватбен грим Виж:

А булката и опушените очи или две тонизиращи сенки за очи никога не грешат заедно. Но ако булката носи златни бижута, винаги е безопасно да се отиде със златни сенки за очи, а не със сребро. Контрастът може да накара индийската булка да изглежда разпиляна и непланирана. Не е правило устните да са голи винаги с опушен поглед. Така че не се колебайте да опитате нещо различно.

13. Изглед на елегантна индийска булка:

Булката има цялата свобода да идва по-смело с нюанса си на червило. Така че, винаги е препоръчително да го държите в същия нюанс, както на нейното облекло. Булката е облечена в розово облекло и кожата й е топлокафява, докато тя избира розово кафяво червило, което осветява лицето й, отколкото да изглежда силно. Очите й имат злато и кафяво, за да допълнят цвета на очите.

14. Bengali Bridal грим поглед с червен Bindi: t

С разнообразната култура и религия в Индия имаме толкова много определения на традиционния индийски булчински грим. Тук е традиционната бенгалска булка, носеща конвенционалния червен Сари с яркочервен бинди по челото. Гримът се запазва бронзирал, за да се увери, че не се сблъсква с червеното облекло и бинди. Бледото измиване на бронзовите сенки за очи с крилати очни линии, които изваждат бадема като форма на очите на булката и розово бронзово червило, което съвпада с червения цвят, ще я определят красиво.

15. Южноиндийската булка:

Южноиндийската сватбена булка обикновено е тежка с бижута и подчертава очите от устните. Но тази булка нарушава нормите, изпъква като акцентира очи и устни заедно. Бузите й изглеждаха целунати от слънцето и устните й допълваха опушената грима за очите, без да гледат силно и балансира правата.

Виж повече: Как да се прилага азиатски булчински грим

16. Обикновен булчински поглед:

Много от индийските булки отиват за естествен грим, за да бъдат истински индийски булки, ако церемонията се провежда през деня. Гримът е мек и устните естествено светят. На снимката, булчинският грим е много естествен, но очите й се определят прецизно и миглите й придават живот на нейния вид.

17. Махараштрианска булка:

Махаращрианска булка с тежък скъпоценни накити и мек грим, който балансира целия външен вид, е популярен стил. Очите имат опушено определение, а устните и бузите им са естествено розови.

18. Гримирай гримът на Rajasthani Bride:

Понякога браковете са единствените традиционни церемонии, където блингът не е блинг. Блестящият грим за очите е яростен и изглежда чудесно на снимките и вечер приглушени светлини. Булките носят блестящи сенки за очи върху очите си и същото тонизирано червило на устните си, а останалите са изправени и рошават. Този индийски булчински грим е още един добър в нашата колекция!

19. Мюсюлмански булчински поглед:

Контурът на лицето не е задължителен, когато става въпрос за булки. Някои от тях са благословени с естествено изсечени челюсти или носове и скули. Но трябва да се смеси добре, за да се избегне появата на снимки. Очите на булката са акцентирани най-много и лицето й е добре очертано, като основно обръща внимание на естествената й красота, която придава вид.

20. Грим за сватбени очи с безупречна база:

Очите са прозорец към душата и няма друг начин, освен да ги акцентирате върху най-добрия ден на момичето, отколкото чрез безупречна основа и грим за очите. Гримът на очите на булката изглежда балансиран с рязко очертани очи и Dewy кожа и червило с цвят на праскова. Опитайте това, като вземете сигнали от индийската снимка на булката горе.

21. Лъки сватбени грим Поглед:

Червеният цвят символизира просперитет, любов и състрадание в различни култури. А за една булка тя представлява и символизира самата му същност. По този начин, булката никога не може да се обърка с червения цвят. Цветното червено е едновременно със златни и сребърни бижута. Булката по-горе е по-смела с червено на очите и устните, и е балансирана с безупречна основа и прескочи руж.

22. Смоки булчински грим за очите:

Червената булчинска рокля изглежда непълна с опушени очи. А булката на снимката по-горе съчетава гримовете за очите на димни с красив червен костюм.

23. Северна индийска булка:

Използването на Silver on Warm кожата наистина изглежда контрастно и определя красотата в елегантност. Изображението на индийската булка горе, спортува с грим за очите, със сребристо-сиво облекло и с оформена буза по прав мост. Очите й са удължени с грим и още с привързана коса.

24. Виж съвременната индийска булка:

За едно от онези дни сватбени тържества е необходимо и незадължително. Един от най-предпочитаните изглежда е естествен и минималистичен. Ако имате чиста кожа, едва ли ще ви трябва грим, за да скриете несъвършенствата и белезите. Минималното присъствие на грим извежда вътрешното сияние до естественото зачервяване на булката. Kohl или Kajal е един от Solah Shringar, така че се използва за всички индийски булки. Определя очите, като добавя още искрица към нея.

25. Синьо-златен булчински поглед:

Да бъдеш нещо различно и да избираш грим, който е необичаен и колоритен, но смел, е бушуващ тренд сега-а-ден. Много от индийските булки дори избират Неонови цветове за нокти, за облекло или за устни или грим за очите, за необичаен цвят на поп. Индийската снимка на булката по-горе дръзко носи смелият грим за очите и смели устни. Електрически синьо-златен грим за очите, съчетан със смело изречение на червени устни, които съвпадат с облеклото и бижутата.

26. Булчински грим от индийски сикх:

Булката има смел пълен грим грим, съчетан с фини розови устни. Има сини, лилави, розови, зелени оттенъци и розови цветове, а гримът, както можете да забележите, е пъстър, но не много силен. Maang Tikka заема мястото на Bindi.

27. Грим с леки розови грими:

Отделно от всички булчински тенденции грим, един поглед, който ще подхожда, всички индийски булки може да опитате естествен розов вид, който само подчертава вече rosiness на булката. Картината на индийската булка по-горе има светъл тен, който е добре подчертан и вместо всички други цветове, естествената й розовост по бузите и устните се купува с розов розов руж и червило.

28. Пенджабски булчински поглед:

Обикновено, една невероятна пенджабска булка носи червено или кестеняво орехче на големия си ден. Има минимални бижута и ярко подчертава лицето. Носният пръстен и тежките гривни са допълнителното внимание, което ще получи. Заедно с червената легенга, червеното червило добавя по-ярък тон към цялостния вид.

29. Простият християнски булченски поглед:

Някои от простите булчински изгледи идват в ниска категория. Едната тук е християнска сватба, където булката носи красива бяла рокля с минимални или никакви бижута изобщо. Булката е облечена само с малка шапчица и проста огърлица. Лекият кайал и голият грим са най-подходящите грим, които ще се съчетаят тук. По-леките нюанси на червилото могат да бъдат най-добрият избор.

30. Североизточен вдъхновен булчински поглед:

На снимката е показана Асамска булка, която носи проста сари, надарена от майка си, известна като мехла чадар. Асамската булка обикновено е с по-малко традиционни бижута. Маанг тика се смяташе за благоприятен. Очите й са красиво направени с минимални кайали и големи обеци. Гвоздеите са прости и са съчетани с червено червило.

С сватбения сезон зад ъгъла, не се страхувайте да изпробвате 30-те различни индийски булчински вида, които ще ви направят елегантен и елегантен в деня си. Уверете се, че се грижите за кожата си. Тежките дози от грима не вървят добре с много хора за тяхната кожа. Светят по-ярко от Слънцето!

Гледай видеото: Ask Nerede - BG subs (Юли 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send