Красота и мода

Топ 9 ексфолианти за лице

Pin
Send
Share
Send


Пилингът за лице играе жизненоважна роля в пречистването на кожата чрез изкореняване на мъртвите клетки и други външни примеси. Някои от нас са толкова ангажирани с най-новите овлажнители на кожата и справедливи кремове, които забравяме за храстите. Ексфолиатите ексфолират кожата, като изхвърлят замърсяващите материали, които са склонни да го повредят. Наред с това, тя прави кожата чиста и мека. Значимостта на лицевите скраби не може да бъде пренебрегната. Ще трябва да внимавате, докато купувате ексфолианти за кожата си. Ето някои от най-добрите лицеви ексфолианти, налични на пазара в този момент, които идват няма да навредят на кожата ви.

Последни ексфолианти за лице в Индия:

1. Cosmedicine Medi-Morphosis саморегулиращ се ексфолиатор:

Този продукт ще свие порите и ще пречиства кожата отвътре. Ексфолира кожата ефективно и няма напрежение от прекомерно ексфолиране. Продуктът също е много популярен сред много известни стилисти. Ако сте готови да закупите най-добрия ексфолиант за кожата си, това може да е най-подходящото за вас.

2. Общо почистване на лицето NIVEA:

Тоталното почистване на лицето от NIVEA е един от най-достъпните и ефективни ексфолианти за лице на пазара в този момент. Подходяща е както за нормална, така и за мазна кожа и може да се използва и за измиване на лице. Продуктът е тестван и е доказано, че е от полза за премахването на възрастовите маркировки.

3. Четка за полиране на артистичност:

Това е пяна за измиване на лицето, която е заредена с мъниста от жожоба. Зърната жожоба помагат при отхвърлянето на мъртвите кожни клетки и подобряват процеса на ексфолиране. Това е един от най-добрите ексфолианти за лице и може да се използва от жени от всички типове кожа. Този продукт е доставен от Amway и може да се ползва от почти всички дистрибутори по света.

4. Sircuit Skin Sir Activ:

Sir Activ Skin Sir Activ е нежен пилинг за лице и е подходящ за всички типове кожа. Това прави кожата без масло да премахва всички видове отпадъци и замърсители. След като използвате този продукт, ще се почувствате като че ли сте се възползвали от лечението на лицето.

Виж повече: Влак за измиване на лице за пъпки

5. Ежедневно пречистване на Astara:

Това е един от най-добрите скраби за лице, налични на пазара, тъй като изглажда кожата и й придава естествен дълготраен блясък. Ежедневната употреба на този скраб ще направи кожата свободна от всякакви възможни пробиви. Накратко, ако търсите комплект за ексфолиране, този продукт не може да бъде пренебрегнат.

6. Бобби Браун Бъфинг Зърна за Лице:

Бобби Браун на Бъфинг зърна за лице е сух пилинг за лице, който е много лесен за употреба. Използвайте този нежен продукт като препарат за почистване за най-добри резултати. Според много специалисти и стилисти този продукт не може да навреди на кожата по никакъв начин. Досега това е един от най-добрите ексфолианти на кожата, открити някога.

Виж повече: Garnier Измиване на лице за мазна кожа

7. Еластичен крем Olay за изглаждане на кожата Olay:

Както можете да се досетите от името, този продукт ще изглади кожата след всяка употреба. Еластичният скраб на Olay е много популярен сред жените, особено тийнейджърите, тъй като те предпочитат меката и естествено блестяща кожа. Неговата кремообразна текстура го прави подходящ за употреба.

8. Пилинг за лице с Juara:

Ако търсите експертно решение за вашата дразнеща кожа, това може да е идеалният продукт за вас. Тя е направена така, че да се поставя внимателно в кожата ви и да я пречиства отвътре. Juara Rice Facial Scrub е много нежен и ефективен едновременно.

Виж повече: Everyuth измиване на лицето за пъпки

9. Ексфолиращ ексфолиант Clinique:

Накратко, този продукт ще се грижи напълно за кожата ви, като контролира пробива. Той ще се отърве от примеси и ще остави кожата хидратирана.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: ДОМАШЕН ЕКСФОЛИАНТ + МАСКА ЗА ЛИЦЕ. НАТУРАЛНА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send