Красота и мода

Топ 8 Страхотни колекции от дизайни на подови плочки в Индия

Pin
Send
Share
Send


Плочките за подове са нововъзникнали в създаването на тези, които изглеждат по-модерни. По-рано нормално дърво или камък ще бъдат използвани за аксесоари за пода на вашия дом, но сега плочките са по-на мода, тъй като те идват в много различни форми и размери, а също така идват в много различни проекти, както добре. Подовите плочки могат да бъдат направени или закупени от всеки магазин за подови настилки и затова са на разположение в изобилие и на много изгодни цени.

Изборът на правилните подови плочки за вашия дом може да се окаже много напрегнат, защото означава съвпадение на плочките ви не само с цвета на стените, но и с декора на целия ви дом. Така че вземете разумно и отделете време, защото едното ги променя ще бъде много труден процес. Плочките имат възможност да издържат години напред, поради което е необходима само малко поддръжка.

Най-добри дизайни на подови плочки за дома:

Дадени по-долу са няколко най-нови дизайнерски изображения на подови плочки, които да ви помогнат да изберете най-добрите плочки за дизайна на пода на вашия дом.

1. Път на тухла:

Тухлени модели на подови плочки са в модата днес, защото той придава илюзията за старинни жилища във вашия дом. Плочките за подови настилки от тухлена къща се предлагат в много форми и размери и със сигурност ще озарят дома ви и ще създадат атмосфера на голяма изтънченост, която иначе няма да бъде достъпна за вас.

2. Дървени тухли:

В дизайнерските подови плочки, едно от най-важните и популярни средства за облицоване на пода днес, дървеният стил е наистина единствен по рода си и великолепен план за вашия дом. Дизайнът на подови плочки дава илюзията, че настилката на дома ви е насложена с тухли, които приличат на дърво. Плочките се справят добре с илюзиите за величие във вашия дом.

3. По-малките плочки:

Тези керамични типове гранитни подови плочки отново са единствени по рода си поради способността им да изглеждат увеличени дори когато плочките са малки. Тези малки черни и бели подови плочки всъщност са част от по-големи плочки и се пресичат помежду си на четирите ъгъла на по-голямата плочка. Перфектното оформление, ако имате бял цвят на стените в дома си, по-малките плочки се намират в почти всеки магазин за облицовки.

4. Просто, но елегантно:

Тези керамични подови плочки са може би най-елегантното решение за облицовка в света. Забележете колко прост е дизайнът, когато се поставят върху дървен под, плочките извеждат много сложна елегантност във всяка стая на вашия дом. Оставянето на пространства между всяка плочка само увеличава красотата му.

Виж повече: Проекти за врати на Пуджа

5. Плочки за подови настилки:

Ако искате да си спестите неприятностите на наемане на хора, за да прикрепите по-малки плочки един по един към пода, тогава една голяма плочка ще бъде достатъчна, за да попълните цялата ви стая. Пълните плочки могат да бъдат отрязани, за да отговарят на размера на стаята, така че се уверете, че сте взели вашите измервания с вас.

6. Zig Zags:

Един от най-сложните неща, които можете да направите с подови плочки, е да изберете дизайна, който хваща окото ви най-много. В този случай зиг-заг дървеният дизайн е абсолютно красота за всеки луксозен дом във всекидневната и банята.

Виж повече: Дизайн на стенни плочки

7. Дървесина от плочки:

Масивната дървесина е следващото голямо нещо, което е домашно подово покритие за всекидневната и на открито и е различно от другите плочки по текстурата, усещането и облика на плочките. Наистина голям набор от плочки за вашия дом.

8. Завършете бяло:

Вероятно най-честата, но напълно уникална концепция за облицовка на порцеланови стъклокерамични подови плочки за кухня и външна врата, тази подова настилка на плочките върви добре с всеки домашен декор и следователно е много универсална концепция за обличане за вашия дом. Пълните бели плочки изглеждат чудесно, когато използвате пълна плочка за подова настилка или пеят няколко плочки наведнъж и изглежда чудесно и за вашата баня.

И накрая, при проектирането на домове, плочките също играят ключова роля за проектирането на вашия дом по ефектен начин. Така че, ние сме дали над горния 8 етажни плочки дизайн от широки колекции и се надяваме, че те са полезни, за да изберете най-добрия си дизайн за украса на вашия дом мечта красиво.

Виж повече: Дизайн на плочки за зала

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Гледай видеото: Ben 10: Предизвикателство и страхотен GIVEAWAY от Andy Studio. Cartoon Network (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send