Красота и мода

9 Последни бижута в храма Jhumka Designs

Pin
Send
Share
Send


Храмовите бижута са един от древните дизайни в света на орнаментите. Тя е въведена от индийски майстори. Първоначалните проекти бяха направени по начин, който да служи на божествата и идолите на бога и богини в храма. Но тогава беше приета и украсена от жени и класически танцьори.

Дизайн на храм Jhumkas:

Храмовата бижутерия jhumka са храмови камбани, оформени по вид, които придават прекрасен орнамент. Тук ще видим красиви традиционни дизайни на джумка, които ще ви харесат.

1. Gold Design Gold Jhumkas:

По-горе храм дизайн jhumka в цялото изработени от чисто злато. Дизайнът е оригинален храм бижута. Всяка част от формата на камбаната е направена от малки други форми, за да се направи пълна джумка. Това е прекрасно творение, което може да се носи на всякакви дрехи.

2. Прекрасна риба на джумката:

Прекрасен дизайн на традиция храм jhumka. Рибеният род с скъпоценни камъни прави jhumka по-възхитителен. Със сигурност няма да устои на покупката на този дизайн.

3. Страхотен дизайн на пауна Jhumkas:

Вижте тези джумка. Красиво издълбани пауни, боядисани с миникари работа и осеяни камъни върху злато, увеличават красотата му и го правят прекрасно парче за носене.

4. Флорален дизайн Jhumka:

Това е трезвен дизайн, който придава богат поглед на вашата превръзка. Златата работа е направена, правейки малки топки, които правят основната част и отново малки перли, за да направят jhumka дизайнът прост и трезвен, но страхотен поглед към дресинга.

Виж повече: Колие с бижута в храма

5. Стерлинги сребърни джумки:

Тези jhumka са изработени в сребро с красив дизайн. Сребърните бижута обикновено придават древен ефект на орнаментите. Можете да ги носите на етническо събитие, за да придадете същия вид.

6. Дизайн Храм Джумка в бижута от теракота:

Тази джумка е изработена в теракота. Днес бижутата от теракота са силно украсени и закупени от дами. Този дизайн е традиционен храм на jhumka с форма на камбанката, която виси на горната обица.

Виж повече: Браслети за дизайн на храма

7. Прост традиционен храм Jhumka:

Красив прост и трезвен дизайн на jhumka. Има рубини и изумруди, обсипани с прост външен вид на jhumka, които придават на вашата обица. Можете да го носите на lehenga и също salwar kameez.

8. Къса бижутерия в храма Jhumka:

Кратката камбанка, която виси на обицата, е jhumka. Това е страхотен дизайн, който виси високо върху ухото ви, което се вижда и от далеч. Диамантът в червено и зелено дава красив ефект на украшението.

Виж повече: Обици от колекцията на храма

9. Красива Джумка за Дивали:

Това е прекрасен дизайн, който можете да носите на Дивали. В jhumka направени в тази обица е с форма на квадрат, за да се получи фенер търсят Diwali. Античният храм на бижута е с модерен облик. Камъните, издълбани върху обицата, придават на този вид искри. Ще ви хареса да го носите.

Това са красиви храмове, които можете да изберете да носите на всякакви дрехи. Традиционните бижута днес се виждат в много съвременни начини и материали. Както е направено и върху бронзова и теракотова глина. Хората обичат античния дизайн по нов начин. Храмовите дизайни в jhumka са в много повече дизайни, които можете да платите повече, за да го направите по-ценен. Скъпоценните камъни от злато, сребро или бронз се използват предимно от занаятчиите, за да направят храмовите бижута. Колкото повече избирате трудно да се направи дизайн, толкова повече изглежда страхотно. Temple бижута е една от най-добрите бижута, украсени по целия свят от всички жени.

Pin
Send
Share
Send