Красота и мода

Monistat за растежа на косата

Pin
Send
Share
Send


Искате ли дълга и силна коса? Има много жени по целия свят, които имат желание за дълга коса и затова те се опитват да постигнат възможно най-доброто решение, за да създадат лъскава коса и да увеличат растежа. Днес Monistat става все по-известен като крем за коса. И така, днес в тази статия обсъждаме за Monistat за растежа на косата.

Миконазол нитрат също се идентифицира като Monistat, който се проследява от 1, 3 или 7, показвайки броя на дните, които една жена би използвала за лечение на инфекция с дрожди и мотивира растежа на косата доста бързо. Това противогъбично средство, което се рециклира, за да даде замърсяване с дрожди, крак на спортиста и млечница на устната кухина при бебета, сърбеж, пръстени червеи и ъглови хейлит. Той действа, като предотвратява растежа на дрождите (гъбичките), които основават инфекцията. Този активен компонент се използва за лечение на пърхот и дрожди и кетоконазол или низорал, които действително могат да се възползват от свойствата на растежа на косата.

Как Monistat помага на растежа на косата?

Преди всичко трябва да знаете, че е клинично или научно доказано, че използва за увеличаване на косата. Monistat за растеж на косата може да се възползва от косата ти расте и със сигурност може да предотврати загубата на коса. Има активно вещество в Monistat, наречено миконазол нитрат, което спомага за стимулиране на растежа на косата чрез мотивиране и окисляване на скалпа. Това прави косата ви по-дълга, по-плътна и по-здрава, както и лъскава и красива.

Виж повече: Как да подстригваме тялото

Начини за използване на Monistat за растежа на косата:

Повечето от хората знаят за Monistat, но не знаят за приложението за растежа на косата. "MN" често се поставя в кремава основа, което кара някои хора да се объркат. Тя изглежда да помогне на косата да узрее, като потвърди, че скалпа ви е силен и без гъбични инфекции, които предотвратяват растежа. Сега ви представяме най-добрите методи за използване на Monistat за растежа на косата.

1. Прави:

 • Това означава, че приложението може да се направи направо от тръбата на главата. Разделете косата с гребен и я сложете на лека ивица до върха на пръста си (1/2 "или по-малко) и го подравнете, като го вземете във вашата част, колкото можете.
 • Тя омагьосва толкова просто, че ще се разтвори с някаква промяна. Направете всичко това.
 • Намазвайте само върху суха коса, защото става много по-лесно за разпространение.

Виж повече: Тоник за растежа на косата

2. Масаж:

 • Смесете една епруветка Monistat с носещи масла като маслиново масло, кокосово масло или рициново масло.
 • Прехвърлете сместа в бутилката на апликатора.
 • Използвайте гребен, за да споделите косата си на четири сегмента за спокойна употреба.
 • Разклатете сместа от Monistat и носещите масла по-рано, като я намажете с косата си.
 • Наклонете бутилката и я хванете за скалпа.
 • Леко изстискайте бутилката, за да я поставите в предпочитаните зони. Масажирайте го в скалпа и украсете косата си, както искате.

3. Смесете с вода:

 • Поставянето на малко количество Monistat в малка купа и смесване на няколко супени лъжици вода.
 • Преди това можете да поставите тази смес в бутилка за скуош с пиърсинг върха и да я разклащате, докато се получи млечно постоянство.
 • Споделете косата си надолу по средата и инициирайте размазването на разтвора към скалпа и го масажирайте, като работите по долната част на линията на косата си (до врата).
 • Носете този метод върху целия си скалп, като разделяте косата, докато вървите.

Виж повече: Биотин за загуба на коса

Можете да приложите Monistat за растеж на косата 2 до 3 пъти седмично и с увереност ще ви даде полезни резултати. Следователно, в някои случаи се наблюдава ръст от 3 инча след употреба на Monistat.

Така че, това са всички за Monistat за растежа на косата и се надявам да намерите тази статия полезна и ефективна!

Източник на изображението: 1

Гледай видеото: Съвети за красива коса (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send