Красота и мода

7 Най-добри дизайни на Sonoma Nail Art със снимки

Pin
Send
Share
Send


Sonoma Nail Art Designs са красив вид изкуство за нокти, което се прилага най-често след поставяне на обикновен основен цвят и след това поставяне на блестящо палто върху цвета, за да изглежда блестящо и да го направи светят. В блестящи палто се състои от случайни форми като кръгове, hexes, trapezium, диамант и т.н. Другите видове Sonoma ноктите са различни форми, боядисани ноктите с разнообразие от цветове, което го прави фънки. Дамите използват този вид изкуство за нокти, за да придадат на своите ноктите си красива грим и да ги направят щастливи и доволни.

Невероятни дизайни на Sonoma Nail Art:

Виолетови нокти на Сонома:

Картината по-долу показва обикновена виолетова боя за нокти, която е нанесена върху пръстите на основата и след това е добавена с блестящ слой от различни нюанси на синьото. Всички те са в различни форми на кръгове, диаманти и гексове. Той има малки точки от мед и синьо, за да придаде по-уникален вид на ноктите, пръстенът е боядисан във виолетова основа и след това малко по-светъл нюанс на виолетовия цвят е бил използван, за да направи три ивици през ноктите. за да даде различен оттенък.

Виж повече: Френски дизайн за нокти

Черна боя за нокти на Sonoma:

Картината ни показва, че няма нужда да поставяте основа и след това бляскава козина; тъй като боята за ноктите е черна и в нея има вградени блести. Това ни кара да спестяваме време, тъй като не се налага да поставяме боите за нокти два пъти и ни дава подобен ефект и вид. Черният цвят кара блясъците да блестят повече и да изглеждат по-ярки. Блясъците са в сиви шестоъгълници и могат да се наблюдават кръгове и малки кръгови блясъци.

Наказателният ефект:

Основата на обикновена сиво-боядисана боя за нокти е добавена с лъскав искрен лак. Тогава, за да направят дизайна на ноктите кървави, червената боя червена е изпръскана и неравномерно разпределена като петна. Тънките линии му придават криминален ефект.

Ефект на галактиката:

Има три различни бои за нокти, използвани върху ноктите. Първата светла виолетова, а после и средата изглежда, че има цвят, който е малко на виолетово и малко на индиго, което е показало сливането между двата цвята. И накрая има цвят индиго, който допълва основата. Тогава блестящата боя се използва като палто, което прави това изкуство на ноктите Sonoma като звездите в галактиката.

Виж повече: Гелиш Нокти Дизайн

Сладко изкуство за нокти на балон:

За да направим сладко изкуство за нокти Sonoma, можем да използваме различни цветове с бяла боя за нокти. Всеки пръст на тази снимка показва различни цветове на кино, светло зелено, синьо и лилаво, които са били използвани, за да се направи полу балон на половината от нокътя. Черният цвят е бил използван, за да направи струните от балоните, а другата - боядисана в бяло.

Традиционно изкуство за нокти:

Това изкуство за нокти е направено на базата на черно с различни дизайни в хром жълто. Има два гвоздея, които са проектирани като слънце, а другите две нокти имат кръгове с дизайн вътре, а пръстът в средата изглежда напълно различен от останалите. Те имат индийски ефект, тъй като дизайните обикновено се използват в Индия в различни форми като мехенди, изработени върху кожата или занаятите. Различни древни бижута бяха оформени в подобни проекти, особено на племенните хора.

Girly Nail Art:

Ноктите изглеждат напълно момичешки. Три нокти са боядисани с обикновен розов цвят, а единият нокът е в розово с бели точки на полка, което му придава малко ретро вид. Един нокът има блести, покрити с пръст с различни форми на хексети и кръгове, а също и в различни цветове на кестеняво, сиво и тъмно розово.

Виж повече: Графити за нокти

Източник на изображения: 1, 3, 4, 5, 6, 2, 7 -> Сономанаиларт

Гледай видеото: СПАЛЕН КОМПЛЕКТ СИТИ 176 + МАТРАК 160200 от ИнтериорПП (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send