Прически

Топ 9 прически за дълги тънки коси

Pin
Send
Share
Send


Вашата изтъняваща коса ви тревожи през последните няколко дни. Докато някои казват, че това не е нищо друго освен благодат, другите се оплакват, че изтънялата коса може да не е чудесна възможност за бъдещите ви дни. Колкото и да е косата ви, как носите косата си е нещо наистина важно. Може да имате най-голямата коса, но всичко, което е необходимо е лоша прическа или лош стил, за да объркате погледа ви. Като се има предвид тук в тази статия са някои от най-добрите прически, които биха могли да отговарят на вашите изглежда добре.

Най-добрите прически за дълги тънки коси:

1. Вземете Вашите Curlers:

Thinness на косата може да не е вашето предпочитание и за това искате нова прическа, която може да добавите малко обем на вашата грива. Именно затова трябва да инвестирате в някои професионални машари или желязо за къдрене. Къдриците могат да направят косата ви много по-обемна и изпълваща, отколкото косата с права коса и с тези къдрици косата ви може да изглежда не толкова тънка.

2. Перо:

Сред по-новите разфасовки най-доброто за тънката коса е отрязаното перо. Перото е основно слоеве и стъпки, които се вливат заедно, за да придадат на косата си малки стъпки с красиви пластове. По този начин иначе тънката коса получава преобразяване, при което отделните стъпала с пластов вид и остър край прави косата да изглежда пълна.

Виж повече: Сладки плетени прически за дълга коса

3. Дръжте го Pony Chic:

Често понякога слабият слой коса е идеалното изискване за модел на пистата и въз основа на техните различни прически дори можете да постигнете техния вид. Номерът е да загладиш вече тънката си коса, за да й придаде перфектен луксозен вид. Редовно разчесайте косата и може би използвайте малко спрей за коса, за да заключите правдивостта на външния вид.

4. Трикове за Bun:

Ако имате хубава глава на косата, винаги можете да избирате за разхвърлян кок, който ще повдигне външния вид на косата ви. В разхвърлян кок, внимателно дразни косата си, така че косата да е груба и светла върху главата си. Сега вземете разхвърляната купчина закачкана коса и я хвърлете до небрежно, за да създадете разхвърлян кок. Използвайте силен аксесоар като лък или нещо, което да добавите към външния вид.

Виж повече: Dos за коса

5. Странично разделяне:

Когато имате тънка коса или премахваща се линия на косата, винаги е най-добре да се откажете от страничното раздяла, а не от средата. Използвайте бретон и пера или слоеве, за да създадете обем и след това размажете косата си или предните ключалки на едната страна. Използвайте дразнене за другите части или задната част на главата, за да добавите обем.

6. Групата на плитката:

Използвайте част от косата си, за да завържете разхлабената плитка и след това я докоснете през главата до другата страна на главата и след това я закрепете правилно. Това е пълен доказателствен метод за създаване на прическа, при която лентата в средата на главата, съответстваща на цвета на останалата част от косата, ще даде стил на изявление.

Виж повече: Дълги слоести прически

7. Обратен лък:

С тънка коса бихте направили всичко, за да добавите обем към вашия външен вид. Отделете две части от косата отпред и ги върнете обратно. След като се върнат, завържете косата в модерен възел, за да образувате красив лък. Можете да добавите и клип или цветна лента за коса.

8. Развратна коса:

Заключете и разклатете разрошената коса този сезон и ще видите как тънката ви коса ще изглежда толкова огромен и красив.

9. Au Natural:

Поддържането на дългата фина коса, изчистена и разхлабена, никога не изглеждаше по-добре от това. Винаги снимайте с него нов поглед.

Гледай видеото: Две бързи и лесни прически за пусната коса (Август 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send