Красота и мода

15 Модни дизайни на корсетни блузи за индийски сари

Pin
Send
Share
Send


Корсетната блуза обикновено е с дължина по-голяма от нормалната. Блузка със стил корсет се предлага и за сари и чаниячоли. Корсетната блуза със сари изглежда нещо различно, защото едва ли може да се види в действителност. Блузата с корсет се появява в много красиви дизайни. Корсетният блуза е нова на пазара, така че ще ви накара да изглеждате уникални, ако я носите със сари. Можете да дадете удивителен изглед на Вашия сари с корсетна блуза. Той е много достъпен за chaniyacholis.

Дизайнерски блузи за жени:

Тук изброяваме 15-те най-нови дизайни на корсетни блузи в женската мода, които се носят при специални поводи и събития.

1. Бронзова корсетна блуза:

Това е красива бронзова цветна корсетна блуза. Зелената сари с цветя работи само рамо Даман изглежда страхотно. Работата по корсетната блуза ще светне в светлината. Светлината индиректно ще се отрази и на лицето ви. Това ще бъде първият избор на дамите. Една дама ще изглежда забележителна в това.

2. Последна корсетна блуза:

Това е изключително зашеметяваща корсетна блуза с къс ръкав. Ръкавите са от мрежеста тъкан. Тя е с модерна работа в предната част на блузата. Даманът на Сари ще се пази само от едната страна. Не бива да покривате работата на блуза с Даман. Това е силно впечатляващо.

3. Корсетна блуза с бродерия:

В тази корсетна блуза, задната страна е украсена с бродерия. Нарязва се също и формата на Дия. Блузата изглежда фантастично с обикновен копринен сари. Тя ще ви даде богат поглед. Блузата също изглежда скъпа. Тя е изключително изключителна и изпъкнала.

4. Блузка със стил корсет:

Това е лек тегло страхотно черно цвят корсет стил блуза. Той е пълен ръкав и флорален печат върху страна на корсетна блуза. Оранжевата и черната цветова комбинация от saree е нова. На ръкавите се прави разхвърлян квадрат, който изглежда необичаен. Той е великолепен в простия си дизайн, но още по-разточителен.

5. Сватбена блуза със стил корсет:

Тази блуза е в благоприятен червен цвят и е предназначена да носи за булката. Красив разрез е направил на врата, за да даде невероятен модел. Работата на златния цвят се извършва върху блуза. Обикновено сари се носи, макар и скъпо, за да подчертае корсетната блуза. Той отговаря на необходимите стандарти.

Виж повече: Блуза на рамото

6. Индийска корсетна блуза:

Това е типична индийска корсетна блуза в обикновен златен цвят. Дамите предпочитат златна блуза, така че да се съчетава с повечето от тях. Тя е без ръкави и шията е зашита с мрежа. Тя ще изглежда най-добре с горещо червено и романтично розов цвят. Тя ще изглежда наистина великолепно.

7. Корсетна блуза за Lehenga:

Това е розова цветна корсетна блуза за легенга. Цялата легенга изглежда изумителна. Тази блуза започва с част от гърдите. Той няма никаква материя в областта на раменете. Този тип блуза се носи предимно на сватба или парти на висок клас. Той има величествен дизайн. Той ще хване очите на хората в брака.

8. Дизайнерска корсетна блуза:

Моделът на тази корсетна блуза е омагьосан. Ще ви хареса веднага, както го видите. Това е нетна тъкан и червен цвят работи се прави, за да го гарнитура. Тази корсетна блуза ще подобри благодатта на дамата. Една дама ще се почувства почитана, като види похвала си в очите на хората. Никой не може да се спре, като харесва тази корсетна блуза.

9. Блестяща корсетна блуза:

Това е много красива корсетна блуза в бял цвят. Цветният отпечатък в пач работата е прикрепен върху блуза. Той е пълен ръкав и изглежда като флорален печат, който се прави с блясък. Няма да ви трябват орнаменти, които да носите. Само тази блуза е достатъчна, за да ви украси. С това, дори вашата личност ще изглежда славна.

10. Корсетна блуза за парти парти:

Това е много успокояващо цветно корсетно блуза без ръкави. Хубав модел се прави на корсетна блуза, за да изглежда по-привлекателно. Ще блеснеш и ще изглеждаш горещо в тази блуза. Тази корсетна блуза е специално проектирана за износване на партита. Това е много деликатна корсетна блуза. В този дизайн тялото ви ще бъде изложено.

Виж повече: Блуза със стрейч сари

11. Назад дизайн на корсетна блуза:

Това е сладък дизайн на гърдите в корсета. Ще изглежда горещо в брака. Тя е възхитителна и красива. Той ще покани добри коментари от тълпата. Черният цвят обикновен сари с червена блестяща корсетна блуза ще изглежда страхотно на вас. Той притежава възхитителен дизайн, който харесва сърцето.

12. Стилна корсетна блуза:

Това е стилна корсетна блуза със зелено сари. Сари се носи в модерен и елегантен стил. Тази корсетна блуза ще изглежда секси на дама. Това е ултрамодерна и модерна корсетна блуза. Тази блуза има сложен модел, който ще ви накара да изглеждате готино. То е достатъчно силно, за да забавлява хората.

13. Блузка с горещ корсет:

Тази корсетна блуза е много гореща в стил. Тя ще изглежда зашеметяваща за дамите. Дизайнът на тази корсетна блуза и сари е такава, че се нуждаете от професионална помощ, за да носите това. Дизайнът на тази корсетна блуза ще отнесе сърцето на дамите. Тя е силно гадаеща. Това е изключително забележителен модел.

14. Украсена корсетна блуза:

Тази корсетна блуза е в златна концепция и пълен ръкав. Той има чист и чист модел. Тази корсетна блуза е значително влиятелна и на високо ниво. Интересува се от добавянето на декоративни елементи. Това е художествена работа. Това е дело на страстен художник и невероятно.

Виж повече: Дамска блуза с шифон

15. Уникална корсетна блуза:

Това е уникална печатна корсетна блуза. Прилича на традиционна блуза. Тя ще бъде необичайна и класически дизайн на корсет блуза. Тя ще изглежда прекрасно за дамите. Тя е като стария дизайн, изтънчен по стилен начин. Този дизайн на корсетната блуза рядко се среща. Той е в многоцветно и отлично творение.

Корсетните блузи се носят предимно с обикновени сари, за да се покаже ясно моделът на корсетната блуза. Всеки дизайн на корсетна блуза е уникален и различен един от друг. Корсетната блуза се отличава от обикновената. Уменият артист е длъжен да създаде тази блуза. Той е подходящ за всякакви функции и поводи. Той е от фино и превъзходно качество с талантлив дизайн.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: БЮДЖЕТНЫЕ и УДАЧНЫЕ ПОКУПКИ с ALIEXPRESS МОЯ ПРЕЛЕСТЬ : (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send