Красота и мода

32 модерен сари дизайн за модерната дива

Pin
Send
Share
Send


Повечето от нас обичат да оформят най-новото и актуализираното разнообразие от сари. Saree е традиционното облекло, в което изглеждате модерно, без съмнение. Традиционните сари се придават на специални чувства, за да изглеждат сензационно, както и да се смесват с модерни стилове и дизайн, за да разкрасят външния ви вид. Sarees също са лесно достъпни в онлайн сайтове за пазаруване и това ни кара да имаме много възможности за избор. Дамите обичат да предпочитат сари във всички специални събития. Можете да намерите тези най-нови стилове на пазара.

Най-новата колекция Saree с дизайни и изображения:

Ето и нашите 30 най-добри и нови дизайни на сари, които отговарят на всеки вкус.

1. Похампално Иккат Сари

 

Ако обичате handlooms, Ikkat sarees са най-добрият ви залог. Тези сари са изтъкани в специална форма, наречена Ikkat. Докато пазарът е наводнен с дублиращи се ikkats sarees, оригиналния дизайн направо от тъкачния стан има безпрецедентно качество. Това прекрасно Ikkat Silk saree се предлага в няколко модела. Шевронът в черно и бяло, с оранжева и розова граница със сигурност ще открадне сърцата. За всички вас, които търсят нещо елегантно, този сари е идеалният избор.

2. Пастелни розови тъкани лен Sarees

 

Този приятен за кожата сари е най-новият на пазара. Ако искате да изберете нещо, което е традиционно и желаете да изглеждате готино в същото време, тъканите спално бельо са идеалният избор. Те не само са ефирни и дишащи, но също така идват в широка гама от пастелни цветове. Съберете го с тъкана блуза и се пригответе да вземете очни ябълки.

3. Кремове и жълти шифони Най-новите Saree:

Този крем-жълт шифонен сари е подходящ за всякакви специални събития, независимо дали е сватбено тържество, приеми или други. Горната част на този шифонов сари е кремав, а долната - жълто. По границите с каменни работи се извършват сложни дизайни. Той има страхотна текстура, която добавя блясък във вашия грим. Това е един от най-новите най-нови сари.

4. Червено и черно цветни плисирани шифон най-новите Saree с бяло Counterpart:

Цветните плитки сари са много известни в наши дни. Тази червена и черна боядисана сари осигурява ярък поглед към вашия профил. Този стил тоалети е абсолютно нов в пазара. В него има две цветни плисета, а другата половина на този сари е чисто бял. Така този сари по същество има три цветови ефекта заедно със златната блестяща граница.

5. Розово-жълто шифон-плетено последно Saree:

Тези сари са смесени с мрежа и шифон, за да осигурят нов облик. Този стил се опитва най-вече в наши дни. В нюанса на жълтите комплименти светло розовото необработено палу. На частта палу, дизайните се правят в жълт цвят. Това е един от най-новите най-нови сари.

6. Червена банараси коприна със златни детайли Последно Saree:

Барараси копринените сари са най-вече известни с булчинския грим. Но тази червена коприна от банараси може да се носи от вас в благоприятни случаи, за да изглеждате бляскаво. Сложните дизайни се правят с блестящи златни работи главно по палубата. Това е модерно докосване с традиционния банараски сари от коприна.

7. Най-новите Saree на флорално-сини цветни флорални дизайни:

Цветовите дизайни са смесени с този зеретен текстурен сари. Основните цветни работи се извършват по границата, а другата половина на сарието оставя частта палу проста. Работите се изпълняват в многоцветни цветове на синьо-синя основа. Можете да се сдвоите с многоцветна блуза, която е просто подходяща за този сари.

8. Оранжеви и златни южно копринени най-новите Saree:

Копринената текстура на тази южна коприна е бляскава и модерна. Ако искате да оформите със съвременни дизайнерски модели, трябва да отидете за този булчински костюм. Златни граници са специалността на южноиндийските сари. Това е един от най-добрите копринени най-нови сари.

9. Grey Lehenga Оформена най-новата Saree:

Това е нов стил lehenga saree. Сивото със златисто докосване има възхваляващ ефект върху вас. Опитайте този стил във всяка сватба или благоприятни поводи, просто изглеждате привлекателни. Pallu секцията, която е нагъната върху тялото ви, има прозрачен ефект. Блузата е съчетана с този леенга сари и е с висок врат. Това е един от най-новите най-нови дизайни на сари в нови сари

10. Последно оранжево оцветени коприна Най-новите Saree с дълги блузи с яке Kurta:

Този бляскав копринен сари има подчертаващ ефект върху вас. Тази сари изглежда изключително на вас. Границите също са подчертани с многоцветни дизайни. Най-новият стил на този сари е, че е свързан с блуза с дълъг ръкав с дизайнерски вид. Това е новата характеристика на този сари.

11. Най-новият цвят на праскова дизайнер Най-новите Saree с Golden Detailing:

Тази сари има златна детайлна работа върху кремаво оцветената мрежа. Златни сложни детайли се правят върху прозрачния цвят на праскова. Този сари има и кафяво оцветени конструкции по протежение на златната граница. Това е един от най-новите най-нови сари.

12. Simple Golden Silk Най-новите Saree със златни дизайни:

Чистата златна сари е много рядко срещана. Не трябва да изглеждате необичайно. Тази копринена сари има прозрачен ефект с проста златна граница, която обикновено се вижда в южните копринени сари. Долната половина на този сари има някои уникални сложни златни творби. Нагънатото палу дава формален поглед. Можете да го носите в религиозни събития.

13. Половината мулти цветни шифон най-новите Saree:

Многоцветният дизайнер в момента има голямо търсене. Този сари е един от тях. Този сари има различен оцветяващ ефект върху двете половини на този шифонов сари. Синята долна част има сложен дизайн, заедно с памука с оранжево и оранжево. Това е един от най-новите най-нови сари с великолепен вид.

14. Bridal Lehenga Най-новите Saree със синьо-розови комбинации:

Това синьо-розово леенга сари е подходящо за сватбено облекло. Многоцветният ефект осигурява нова перспектива. Уникалният дизайн и прозрачният външен вид са основната характеристика на този костюм.

15. Зелен цветен дизайнер Super Net Последно Saree:

Супер мрежите са популярни сред младежите. Този нюанс на saree осигурява модерен поглед към вашата екипировка. Златни граници с тази супер мрежа е контрастираща характеристика на това парче.

16. Последни Sheer И непрозрачни жълти дизайнер Най-Saree:

Този сари има уникален непрозрачен и чист ефект, тъй като pallu има напълно прозрачен ефект. Този най-нов дизайн на жълто сари е контрастиран с виолетовата граница. Можете да изберете тази екипировка, ако се чувствате комфортно.

17. Най-новото дизайнерско розово сари с блестящо златно украшение:

Това е просто розово соре от Жоржет. Той е много лек сари с проблясващ златен ефект по цялото сари. Този сари изглежда прост, но елегантен. Това е висококачествена материя и лъскави златни граници. Този сари се препоръчва най-вече за дамите със сложна кожа. Просто изглеждаш шик. Със сигурност получавате признателност от вашите роднини или колеги, които носят това на парти.

18. Бяло, черно и жълто изскачащи печат Най-новите Saree:

Изскачащите отпечатъци също са най-новият модерен стил в новото разнообразие от дизайнерски сари. Тази сари има копринена текстура и следователно изскачащите цветове изглеждат великолепни във вас. Жълтият нюанс подчертава черно-белите отпечатъци. Ако обичате да експериментирате с абсолютно нова екипировка, опитайте тази модерна изстрелваща сари. На пазара се предлагат различни живи нюанси със специални ефекти върху него. Този сари има кръгови шарки и ивици върху него. Просто свържете с проста черна блуза, която подчертава сарито.

19. Сложни дизайнерски цветни нагънати последни Saree:

На тази снимка са показани блестящо жълто сари с мрежести части. Жълтите части имат булченски вид.Тази част от сари има сложни дизайни със златни камъни. Простата нетна част от този дизайнерски сари просто повишава красотата и изглежда привлекателна. Това е един от най-добрите нови модели сари.

20. Моно цвят ръчно тъкане Последно Saree:

Това моно цветно ръчно изработено сари има великолепна цветова комбинация. Лимоненото жълто сари се носи по различен начин. Късата блуза с къс ръкав е ключова характеристика на тази красота. За да подобрите перспективата си, опитайте се да имате върха на възела. Този моно цвят сари може да се носи в ежедневни или специални събития. Този моно цвят сари е нов стил с контрастираща блуза.

21. Най-новите Saree с оцветени в рамото цветове:

Рамото, украсено със сари, е неотдавнашна характеристика за оформяне на сари. Частта на палубата се поддържа фиксирана в нейното положение. Така този стил ще ви направи подходящ в този стил, без да управлявате своя сари. Този сари има комбиниран ефект на жълто и бяло, чиято комбинация просто успокоява окото. Подходящата дизайнерска блуза е основният фокус на вашия стил.

22. Най-новото Saree на Crimson Red Georgette:

Това червено-червено сари има елегантен вид. Ако обичате да правите чисто червено сари, опитайте това с елегантни граници. Тези стилове сари са лесно достъпни на пазарите, както и в онлайн сайтовете. Тази сарето на жоржет е с лъскава текстура и наистина е много мека текстура. Има елегантна сребърна граница, която увеличава красотата на този сари. Можете лесно да се сдвоите в това облекло, за да придадете бляскав вид.

23. Зелена цветна шифон-последна Saree за пролетна колекция:

Този зелен цвят шифон сари се комбинира със сив оттенък. Вие изглеждате много проста драпиране на тази мека текстура saree. Това е последната пролетна колекция Сари. Това няма да ви накара да се чувствате неудобно да носите този костюм. Светлата сянка със зелена основа има сив печат. Тази шифонова сари се съчетава с тази сива блуза с къс ръкав за ежедневно носене. Той има привлекателен фактор, който ви кара да изглеждате различно.

24. Розово и златно най-новото Saree:

Предварително драпираните сари са лесно носящи сари. Жените, които не се чувстват удобно да носят сари, могат просто да изберат този стил. Това изглежда елегантно. Този сари е с розов и блестящ златен ефект с традиционни калканци по границата. Този стил на носене на сари е популярен в модни ревюта, за да подобри красотата на сарите и да изглеждате прекалено. Това е един от най-добрите сари за нов дизайн.

25. Най-новата черна Сари:

Това черно облекло е най-новият стил в света на модата. Известни личности са видели, за да дон този стил на saree. Тази необичайна част от сари изглежда като рокля и по тази причина се нарича само сари за рокля. Дължината на палубата се поддържа така, че тя просто докосва пода. Това облекло е лесно управляемо и се чувствате лесно в този стил. Основната структура на тази сари за рокля е просто черна с проектирана горна дреха, която осигурява контрастен вид.

26. Оранжев цвят дизайнер Най-новите Saree с бродерия работи: t

Основната атракция за този сари е работата по бродерията по границата на оранжевото сари. Граничните работи се извършват с бели, сини и оранжеви цветове. Това също осигурява лъскав ефект при някои каменни работи в него. Основната база на сари е просто прости зережет със силен оранжев ефект. Съвместима дизайнерска блуза със същия ефект на границата се предлага с тази част от сари.

27. Най-новото сари с бродерия - бяло и розово:

Най-новите дизайнерски сари също са смесени с традиционната бродерия. Изглежда прекрасно да опитвате нови експериментални стилове. Белият бял цвят с малки, осеяни с дебели цветове дизайни изглежда просто. Другата половина е от обикновен розов цвят. Границите имат бродерия в бяло и жълто. Това е контрастната функция за цялото сари. Блузата, която е облечена, има проектиран граничен изглед.

Виж повече: Дизайн с половин сари

28. Жив розов дизайнер Най-новото Saree със златен дизайн по Pallu:

Моноцветният сари е най-новата тенденция сред младежите. Този сари е украсен уникално със златни работи. Факторът за красота се подобрява и чрез добавяне на златно проектирани граници и прости работи по палубата. Ако сте моно цветни сари, опитайте този сари със сигурност. Атрактивен и привлекателен са прилагателно за вашия външен вид.

29. Последните червени мрежи Saree с блуза с дълъг ръкав:

Мрежените сари обикновено се сдвояват с блуза с пълен ръкав или дълъг ръкав. Този сари също описва само тази перспектива. Долната част на този сари има златисто традиционно оформление, както и по протежение на палубата. Останалите части остават много прости. Долната половина се разпространи много повече от обичайното сари. Блузата с дълъг ръкав е нова тенденция в света на модата. Вие също изглеждате модерно, това е най-новото дизайнерско облекло.

Виж повече: Lehenga Style Saree

30. Най-новите дизайнерски мрежи Saree с Mono Colored Patch Works:

Кръпките се извършват навсякъде по този сари, за да осигурят прозрачен вид. Тази най-нова разработена сари ви прави да изглеждате уникални. Това е различен оттенък, което го прави необичаен сред последните вариации. Това е един от най-новите най-нови сари.

31. Светлозелена златна граница с най-новите Saree:

Този сари има златна блестяща граница с две цветни части в този сари. Бежовото pallu има прозрачен ефект, който ви кара да изглеждате шик. Долната част на този сари е жива розова засенчена. Този цвят добавя нюанс към облеклото ви. Това е парти износване, което те кара да изглеждаш бляскаво. Тази сари е съчетана с тъмносиня блуза без ръкави и с чифт красива обица.

Вижте още: Най-новите тежки работа Sarees

32. Off-White Net Lehenga Оформена най-новата Saree:

Цветът на праскова има успокояващ ефект, който е специалността на този дизайнерски вид. Lehenga е предпочитан пред традиционните сари за сватбено облекло. Над златната облицовка на границата, отварата от палута се състои от флорални дизайни с основа на праскова. За предпочитане е в това облекло да се носи горна дреха. Изглеждаш невероятно зашеметяващ. Това е един от най-добрите сари в новия стил.

Модерният дизайнер или най-новите прости сари се предлагат тук. Можете да избирате от тези стилове, опитайте нов облик в облеклото си. Със сигурност трябва да бъдете уверени в опитите на този модерен сари.

Надяваме се тази статия просто да ви накара отново да се влюбите в сарието. Сари е най-гъвкавата част от облеклото и винаги има нещо за всеки. Без значение какъв е поводът, носенето на сари никога не може да ви накара да се объркате. Следващия път, когато планирате да си купите сари, направете справка с тези най-нови дизайни, които ще ви накарат да пожелаете да направите пълен гардероб!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Гледай видеото: Jacqueline Kennedy: White House Tour - Documentary Film (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send