Красота и мода

Тест за бременност у дома

Pin
Send
Share
Send


Пропуснали ли сте периоди? Мислите ли, че може да сте бременна? Ако мислите, че сте бременна или не, тогава можете да направите тест в дома си. Да! Възможно е и много лесен метод за откриване на тест за бременност. Днес има много комплекти за бременност, които се предлагат в много аптеки, както и онлайн, за да тестват бременността у дома. Няколко домашни теста за бременност са с 99% точност в деня, в който пропуснете периода. Следователно, днес в тази статия ние обсъждаме теста за бременност вкъщи.

Домашните тестове за бременност работят, като идентифицират появата на хормона hCG (човешки хорионгонадотропин) в урината на жената. Признат като хормон на бременността, hCG е само от бременни жени. Вашето тяло започва да създава hCG веднъж оплодената яйцеклетка в матката. Може да се забележи в урината от около 6 до 14 дни по-късно оплождане. През първите няколко дни след присъединяването си нивата на hCG нарастват бързо. Повечето тестове за бременност при домашни условия са достатъчно деликатни, за да открият hCG в урината си на първия ден, в който трябва да се изчисли.

Виж повече: Начини за избягване на бременност

Планиране на тестове за бременност у дома:

. Прочетете внимателно етикета и командите.

Tests Използвайте само тестове, планирани от FDA.

Good Запазете добри истории на вашето тестване.

The Обадете се на споменатия телефонен номер, регистриран в теста за домашна употреба, ако имате някои въпроси.

, Когато се колебаете, свържете се с вашия лекар.

Виж повече: Ранните етапи на бременността

Инструкции за тест за бременност у дома:

Сега тук даваме някои стъпки за откриване на бременността ви. Те са както следва;

стъпки:

Опитайте се да направите първото нещо на сутринта за най-добри резултати, но това не е задължително.

1. Тестовете за бременност обикновено се съхраняват в хладилника. Така че внимавайте да носите тестовия комплект на стайна температура по-рано, преди да го използвате.

2. Издърпайте заедно урината в прясна, суха чаша или пластмасов съд. Уверете се, че в съда няма остатък от детергент.

3. Извадете картата pregcolor и я поставете върху равна повърхност.

4. Издърпайте лека урина с тръба (снабдена с комплекта) и поставете само две капки в кръглата тестова ямка, която обикновено е маркирана с „S“. Не ролете урината върху лентата за интерпретация.

5. Изчакайте три до пет минути (отговаряйки на указанията на производителя) и след това прочетете резултатите от теста. Опитът да се прочетат резултатите по-рано от необходимото време или излишно дълго, може да доведе до точни показания.

6. Някои наскоро стартиращи комплекти за тест за бременност могат да се вярват открито в потока на урината и не е необходимо да събирате урина в съда. Тези комплекти често са по-скъпи.

Виж повече: Съвети за здравето на бременността

Упътвания за показване на резултатите:

1. Погледнете областите, маркирани „C“ и „T“ на тестовата карта. „C“ означава контрол. Тази лента трябва винаги да се появява, защото това е групата за оценка. „T“ указва тестовия модел.

2. Ако се появи единична розова или пурпурна лента, в областта, маркирана с „С“, това означава, че тестът е отрицателен за бременността.

3. Ако изглеждат две розови или пурпурни ленти, едната в областта, обозначена с „С“, а другата в областта, обозначена с „Т“, това означава, че изпитването е положително за бременността. След това се консултирайте с лекар.

4. При обстоятелства, няма банди гледам, тогава тестът е незаконно. Повтаряне на теста с различен пакет от pregcolor карти след 72 часа.

5. Ако линията, проектирана в регион 'T', е бледа, това може да се дължи на ниските нива на hCG хормона. В случай на слаба лента, повторете теста с нова опаковка с картички след презареждане след 72 часа.

Топ 5 комплекта тест за бременност у дома:

Ако въпрос като, кой домашен тест за бременност тест е най-добре възниква в ума си, затова тогава сме дали тук списък на най-добрите 5 тест китове: -

  • Clearblue Easy Digital Тест за бременност
  • Златен цифров тест за бременност
  • Тест за бременност Wondfo
  • Clearblue напреднал тест за бременност с оценител седмици
  • Нов тест за бременност при избора

Затова се консултирайте с вашия гинеколог, след като сте видели резултатите, надявам се тази статия да е информативна за вас. Пази се!

Гледай видеото: В На кафе правят древни тестове за бременност (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send