Красота и мода

Топ 15 на Revlon Червила за червило

Pin
Send
Share
Send


Revlon е добре позната марка за козметика, която можете да си купите. Това е фаворит на много жени и те обичат да купуват тези продукти, дори и да са скъпи. Причината е, че това е известно за агентите, които те използват в техните варианти. Те също така използват редица хидратиращи агенти в своите продукти. Това са добри за вас. Те обикновено не представляват проблем дори за тези, които имат чувствителност към различни агенти като химически агенти или дори парфюмерийни агенти.

Това е и известна марка. Има различни цветове за избор, както и разнообразие от гами, които ви предлагат или лъскави ефекти, или лъскави, или такива, които идват с матираща формула. Те са подходящи за различни сезони или за различни поводи, когато вечерта сте навън, можете да изберете да носите нещо, което е лъскаво и когато е пазаруване, тогава можете да носите нещо неутрално от техния асортимент.

Съдържание:

  Популярни и най-добри нюанси на Revlon Lipstick в Индия:

  Така че, ако търсите някои подходящи цветове и нюанси от различните диапазони на Revlon, трябва да проверите най-горните 15 устни, споменати по-долу.

  1. Луна капки диапазон Shade Rose № 565:

  Това е известен диапазон на Revlon. Това е висококачествен и много лъскав розов и розов тониран цвят, който може да се носи правилно с подходящия ден. Ако искате да имате естествено розово и запълнено с влага, можете да опитате това. Това е скъпо струващо нещо, но ще ви хареса чист цвят и блясък на този розов оттенък. Можете също така да носите това с тъмни очи за вечерно парти. Това е 1150 INR. Това може да се закупи от най-близкия търговец или аптека.

  2. Цветен нюанс на оцветяване в диапазона Colorburst 002:

  Това е за онези, които обичат голи да ходят с мек ефект или за времена, когато те са в формален getup и чист гланц с мек цвят е достатъчно за свежата усещане. Можете да си купите тази малка цветна тръба за цена, която е доста висока, но все пак, ако търсите брандиран оттенък за неутрален оттенък, то това е за вас да купите за 1160 INR.

  3. Луна капки гама сенчеста снежна роза № 580:

  Това е розов цвят и много глазист от номер 565. Това е за онези неутрални нюанси, че човек може да изисква за онези времена, че иска да има тъмна граница и да запълни вътрешността му с бледо розов оттенък, който дава много блясък. Това е силно оценено на 1500 INR, но ако искате да си купите нещо с естествен розов блясък, опитайте това.

  4. Луна капки диапазон сянка Аметист дим 450:

  Това е много добре позната сянка. За тези, които обичат слива и блестящо покритие за редовна употреба, това е цветът, за който трябва да отидете. Можете да използвате това в 2 или повече удара, за да създадете по-тъмен оттенък според изискването. Това е около 1500 INR. Ефектът на блещукането може да се носи с партийни прозорци. Има влагосъдържание, което му помага да се плъзга лесно. Използвайте това с лилава граница.

  5. Луна капки диапазон сянка Китай глазура червен 570:

  Това е още по-чист сливов цвят. Ако търсите за червеникав оттенък на слива за вечерното облекло, тогава това може да се носи правилно. Можете да закупите това за 1500 INR от търговците на дребно.

  6. Луна капки диапазон мед глазура кафяв 335:

  Търсите кафяв бляскав цвят? Тогава това е, което трябва да купите. Това е червеникаво-кафяв оттенък, който има блестящи частици за този гладък финал. Това е добре за вечерно или нощно облекло. Това струва около 2000 INR. Това е по-скъпо от другите варианти от същия диапазон.

  7. Луна капки диапазон сенчести злато мъгла бронз 300:

  Това е цвят, който ви придава блясък и овлажнен златен цвят от бронз и в същото време има червеникав оттенък с бляскави частици. Това ви дава лъскав златен ефект. Можете да закупите това за още по-висока цена от предишния вариант. Това се отнася за 2500 INR до 2700 INR.

  8. Луна капки диапазон сянка мед глазура Сиена 330:

  Това е друг меден нюанс и това е любимо на много хора. Можете да опитате това, но цената е доста висока. Въпреки това, ако искате да получите мек и висококачествен цвят с лъскав твърд цвят, можете да го купите за 1600 до 2000 INR.

  9. Colorburst Диапазон на нюанса на розово:

  Това е мек цвят в блестящо розово. Можете да опитате това за естествен розов ефект. Това е около 1400 до 1500 INR.

  10. Цветова гама на Colorburst:

  Това е розов цвят и е добър за много свеж ефект. Можете да закупите това за 1300 до 1500 INR.

  Виж повече: Maybelline Shades Of Lipstick

  11. Цветно-розово:

  Много бонбони като розов цвят, които можете да носите с момичешки тоалети е това и можете да си купите това за 2000 INR до 2500 INR.

  12. Диапазон на Colorburst Lilac:

  Това е много мек люляков цвят и може да бъде добър за леко сливист оттенък с блестящ ефект. Това ще ви струва около 1300 до 1500 INR.

  Виж повече: Червило на червило в лакме

  13. Цвят Остани диапазон на нюанса Juicy слива:

  Това е друг висок ценови диапазон и този цвят идва за цена от 2400 до 2500 INR. Това е меко и овлажняващо действие.

  14. Плъх-шипещ Горещ Roug:

  Това е достъпен цвят, който можете да изпробвате. Това е в червено и не е тъмен оттенък. Следователно това може да е добро за леко червеникав оттенък. Това е около 700 INR.

  Виж повече: Най-добри нюанси за червило

  15. Плътен диапазон Ruby Velvet Touch:

  Това е тъмнокафяв и червен оттенък, който можете да носите с партито. Можете да закупите този цвят за 700 до 1000 INR. Това е доста достъпно и меко за плъзгане.

  Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 и 15

  Гледай видеото: 5 ЛЮБИМИ ЧЕРВИЛА ЗА ЕСЕНТА (Септември 2022).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send