Красота и мода

15 красиви черни дизайнерски блузи със снимки

Pin
Send
Share
Send


Черната блуза е може би една от най-подходящите цветни блузи за носене на сари от всякакъв цвят. Черният цвят е най-добрият основен цвят, който отговаря на почти всички цветове върху него. Имаме толкова много дизайни на блузи за различни видове сари, въпреки че дизайнът на черната блуза е идеално маршируван за всякакъв вид сари.

Удивителни черни дизайнерски блузи със снимки:

Дизайнът на черната блуза винаги е привлекателен и очарователен. В тази статия ще обсъдим някои такива привлекателни черни дизайни на блуза заедно със снимки.

1. Черната блуза на флоралния дизайнер:

Тази черна блуза се отличава със страхотен дизайн и е подходяща за почти всички случаи. Той върви ръка за ръка със сарите и е най-добрата черна сари блуза в списъка на най-добрите черни блузи.

2. Дизайнът на черната блуза отворена отзад:

Това е доста уникална блуза, която идва с невероятен дизайн. Предната част на блузата е изцяло покрита до врата и показва цветен дизайн на врата и ръкавите. От друга страна, гърбът е напълно отворен и е един от най-добрите черни блузи за жени с тънка физика.

3. Уникалната дизайнерска черна блуза:

Вероятно никога преди не сте виждали такива черни блузи. Това са дизайнерски черни блузи, подходящи за сари с контрастиращи цветове като тази, която жената носи на снимката. Това е може би един от най-красивите черни блузи на всички времена.

4. Овална гърба, отваряща черната блуза:

Ако търсите черна блуза, която ще се отличава от другите блузи, тогава отидете за този дизайнерски. Той идва с голям модел, направен в цялата блуза, заедно с красивия гръб. Това е един от очарователните черни блузи за жени, които предпочитат да носят дизайнерски сари.

5. Черно и зелено блуза с пълен ръкав:

Е, това е ново! Това е нещо съвсем уникално и върви ръка за ръка със сарите. Блузата се отличава с лайм зелен цвят ръкав заедно с красива черна основа, която е лечение за очите на всеки един.

6. Дизайнът на блузата на кралицата Черно:

Комбинацията от дизайнерска черна блуза и сари изглежда перфектно на Aishwarya Rai. Той идва със златист цветен модел, изпълнен в цялата блуза, а сарият също изглежда красив.

7. Дългата дизайнерска черна блуза:

Това е наистина красива дизайнерска блуза от черен цвят, която идва с красив печат към края на ръкавите, които разширяват предмишниците. Сари също си струва да се спомене. Със златния печат изглежда и уникален. Тази блуза е един от най-красивите черни блузи, който е подходящ за всякакви случаи.

8. Черната блуза с половин ръкав:

Ако търсите дизайнерска блуза, то това е един от най-известните в момента на модния пазар и също се предлага в цвят черен. Никоя друга блуза няма да е просто и съблазнителна.

9. Дизайнерска черна блуза с половин ръкав:

Ако търсите нещо черно и златно, тогава това ще бъде един от най-добрите там. Той се доставя с черна основа и златисто оцветена конструкция, направена към горната част на гърба, продължаваща към ръкавите.

10. Черната блуза на автентичния дизайнер:

Това е още една дизайнерска блуза, която идва с черен цвят. Жените, които се интересуват от черна блуза, може би искат да проверят този дизайн. Всяка жена сигурно харесва този модел работа на ръце и това ще бъде един от най-привлекателните черни дизайни на блузата.

Виж повече: Дизайн на зелена блуза

11. Черната блуза отпред:

Тази черна блуза е нещо, което вероятно никога преди не сте виждали. Спортният дизайн е златист отпред. От друга страна, това е цветен модел, направен на гърба на черна основа.

12. прозрачен Блуза със златно-черен ръкав:

Изглежда някой е направил златен дизайн на прозрачно черно платно. Това е наистина доста блуза и жените могат да носят това за всякакъв вид партита и други семейни функции също.

Виж повече: Синя дизайнерска блуза

13. Черната блуза:

Ако търсите за черна блуза за парти, а след това отидете за тази модерна без ръкави черна блуза с страхотен дизайн. Ще бъде удобно и стилно. Това е идеално за модерни жени с добра физика.

14. Черната блуза на бенгалската коприна:

Тази обикновена черна блуза спортува по мода на бенгалски и ще бъде идеална за копринени сари. Това е много подходящо за жени, които обичат простотата и натуралността.

Виж повече: Жълта дизайнерска блуза

15. Дизайнът на черната блуза на знаменитостите:

И последно, но не на последно място, това прозрачно носене на черна блуза, което ще ви даде възможност да спортувате с дизайнерското докосване на красивата Приянка Чопра. Дизайнът на черната блуза е много привлекателен в ръцете с прост нетен материал.

Черните сари и черният цвят никога не излизат от мода, независимо дали е къса черна рокля или черни блузи. Ето защо има безброй черни дизайни блуза на пазара на Индия, за да изберете от.

Гледай видеото: МОИТЕ 10 ПРАВИЛА В ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА. 2 ГОДИНИ СЛЕД ЛЕЧЕНИЕ С РОАКУТАН (Може 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send