Красота и мода

9 Последни и стилни дизайнерски идеи за баня

Pin
Send
Share
Send


Преди монтирането на подовите плочки, повечето от оборудването за баня е на място, което прави решението лесно. Всичко, което трябва да оправите е цветовата комбинация и дизайн, които ще подобрят цялостния вид на банята. Разделянето на мокри и сухи зони, ъгли и безопасност и т.н. Ето няколко проекта, които ще ви дадат един поглед към вариантите на подови плочки за баня.

Модерни и красиви дизайни на фаянсови плочки Идеи със снимки:

Нека трябва да погледнем в топ 9 на плочките за баня.

1. Класически бели плочки:

Белият върви с всичко и всичко. Подовете на банята изглеждат елегантно в бяло, а размерът на плочките е подходящ за всеки етаж. Можете да го използвате за мокро или сухо място или и за двете в зависимост от дизайна. Цялата баня, изработена в бяло, изглежда много елегантно и напоследък е тенденция.

2. Черно с бели линии:

Подовата настилка от черен матово покритие е добра опция за големи бани. Обикновено се комбинира с бели принадлежности и аксесоари. За да добавите свой собствен стил, използвайте плътни цветове или смели печатни завеси и кърпи, за да придадете съвременен дизайнерски вид. За значителни бани те се предлагат да играят роли на маркери.

3. Вечнозеления дизайн:

Този модел на етаж върви с всички видове интериори в банята. Можете да го съчетаете с всичко и резултатите ще бъдат забележителни през цялото време. Гланцовата природа на тези плочки отразява осветлението на банята, което прави пространството по-светло.

4. Черно-бели квадратчета:

Черно и бяло е традиционна комбинация и е обичана от всички в съвременните времена. Никога не е прекалено черно, за да е твърде бяло в дизайна на банята и тези плочки работят за всякакви комбинации от сиви мащаби. Има и избор на квадрати по размер, които могат да бъдат направени като се има предвид площта на банята.

5. Керамични плочки:

Керамичните плочки изглеждат стилно и имат естествен цвят и текстура, които не могат да се използват от други плочки. Те могат да се комбинират с всички нюанси на кафявото за синхронизиране или контраст в зависимост от дизайна на банята. Те се използват главно в мокри помещения на банята, поради неговата текстура.

6. Мозаечни плочки:

Матово покритие мозайка плочки се използват главно за традиционния вкус на проектиране. Те се предлагат в няколко стила и дизайна, за да придадат елегантен вид. Използвайки комбинация от мозаечни плочки, можете също така да създадете килим ефект върху етажа на банята, което е ума разпенващ.

7. Двойно действие:

За голяма баня можете да използвате комбинация от плочки от едно и също цветово семейство за различен вид. Те могат да се използват и като сепаратори в случай на стъпка във ваната. За различен вид, мозаечните плочки могат да се използват и на места, за да подчертаят пода.

8. Комбинирани плочки и скали:

Две напълно различни текстури и стилове се смесват, за да направят един етаж, който е визия. Тази подова настилка със сигурност ще впечатли всеки, който я поглежда дори веднъж. Скалата е груба и плочките са гладки и резултатът е абсолютно хипнотизиращ.

9. Абстрактни керамични плочки:

Плочки като тази, когато са поставени стратегически, дават илюзия за дървени подове, които са абсолютно поразителни. Комбинацията е идеална за всички видове цветове и рядко се случва този избор да се обърка.

Всички казани и направени, направете избор, който отговаря на необходимостта и изискването за дизайн да има място, което е много повече от стил и комфорт. Изборът на правилните подови настилки може да направи вашата баня да изглежда по-голяма и по-добра.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: ОБИКОЛКА НА АПАРТАМЕНТА МИ (Декември 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send