Опаковка за лице

9 най-добрите билкови лицеви кит марка за мазна и чувствителна кожа в Индия

Pin
Send
Share
Send


Лицето е нещо, което всяка жена обича да прави, за да запази кожата си млада и сияйна. Но често се вижда, че жените са мързеливи да посетят салона главно поради забързаните графици, възможността за среща, която да съответства на времето им и разбира се основният въпрос - паричните въпроси. Ето един прост начин да го направите !!! Просто вземете Herbal Facial Kit дома и лицето у дома в удобно за вас време. Поглезете кожата си според свободното си време.

Много е просто да използвате Herbal Facial Kit,

Как да кандидатствам:

Етап 1: Cleanser

Използвайте препарат за почистване на кожата от всички примеси. Избършете с влажна гъба.

Стъпка 2: Ексфолиращият скраб

Нанесете скраба върху лицето и шията. Масажирайте леко за около 5 - 10 минути с движение нагоре от кръговото движение на шията по лицето си. Навлажнете пръстите си, докато прилагате. Използвайте гъба, потопена във вода, и избършете. Подсушете

Стъпка 3: Спа масажен крем

Нанесете крема върху врата и лицето. Масажирайте добре за 10 - 15 минути и избършете, преди да преминете към следващата стъпка.

Стъпка 4: Опаковка за лице

Това е много важна и важна стъпка. Нанесете опаковката добре върху лицето и шията, като оставите очите си. Над очите ви се поставя памучна вата, потопена в розова вода или дори можете да използвате резенчета от краставици. Оставете я, докато изсъхне и след това измийте със студена вода и изсушете.

Стъпка 5: Подмладяващ крем

Последната и последна стъпка е подмладяващ крем.

Употреба:

Има различни билкови комплекти за лице за различни видове кожа. Проверете вида на кожата, преди да закупите продукта. Използвайте билковия комплект два пъти за първи път, за да получите добри резултати. След това може да се използва веднъж месечно. Не забравяйте да извършите тест преди да започнете действително използване.

Най-добрите билкови комплекти за лице за марка за мазна и чувствителна кожа в Индия:

Ето няколко билкови лицеви комплекта, които са силно препоръчителни,

1. Lotus Herbal Skin Radiance Facial Kit:

Този лотосов комплект за лице е подходящ за всички типове кожа. Препаратът за почистване на този пакет почиства дълбоко в порите и скрабът ексфолира тъпата горна част на кожата. Притежава свойството да изсветлява и подхранва кожата. Комплектът стяга кожата на лицето и те кара да изглеждаш млада и сияйна

Употреба: Масажирайте добре с всеки от сашетата за най-малко 10 - 15 минути и измийте със студена вода, преди да преминете към следващата. Използвайте го два пъти месечно за отлични резултати.

Цена: INR 175 / - 5 сашета х 10 грама. всеки

2. Комплект за растителна боя Shahnaz Husain:

Този shahnaz растителен комплект за лице дава цялостна професионална билкова грижа за лицето. Той намалява тъмните петна и петна. Той идва с 7 продукта вместо обичайните 5 продукта. 7-те продукта са: Професионален мощен био-хидратиращ почистващ препарат, ексфолиращ скраб, VegPeel, професионална подхранваща кремообразна мрежа, професионален тоник за силна кожа, антипигментационен гел и покриващ крем.

Употреба: VegPeel, който е прах, трябва да се смеси с млякото и да се използва след скраба. Ударите за това са първо кръгови и след това анти-кръгови движения. Тоникът за кожата, гелът и кремът са отпускащи. Те не трябва да се изтриват.

Цена: INR 380 / - за 63 gms.

3. VLCC Herbal Facial Kit - комплект за лицева кожа Glow:

Този комплект кожа Glow Facial е мини-пакет за еднократна употреба и на много разумни цени. Богат е на екстракти от шафран, краставица, черница и индийско орехче. Петте сашета са от препарат за почистване, скраб, гел за масаж, крем и маска за лице.

Употреба: Целият процес е само 15 минути - 2 до 3 минути за всяко саше. Просто внимавайте да масажирате с мокри пръсти, потопени в охладена вода.

Цена: INR 175 / - за 5 сашета

4. Комплект за лице с естествено злато Khadi:

Този Herbal Gold Facial Kit е икономичен и има релаксиращ аромат. Полира кожата, оставяйки я лъчиста и гладка. Той е един от най-добрите растителни комплекти за лице за чувствителна кожа на жени над 30 години. Кожата става мека с приятен блясък.

Употреба: Пакетът има хубави малки буркани с достатъчно количество, което може да се използва 3 до 4 пъти. Бурканците имат номера на стъпката, обозначен върху нея. Използвайте гела за лице след крем-масажа.

Цена: INR 299 / -

5. Ваади Хербълс Шафран и Сандаловия комплект за лице:

Този комплект за лице Vaadi herbals съдържа само 4 буркани, за разлика от други продукти. Съдържа шафран и сандал, почистващ крем, шафран и сандал, шафран и сандал, и накрая шафран и сандал.

Употреба: След 3 до 4 редовни употреби - поне веднъж месечно - можете ясно да видите резултатите. Кожата става по-справедлива в сравнение с преди. Кремообразната текстура на крем за почистване и масаж прави този билков комплект за лице за чувствителна кожа.

Цена: INR 250 / -

6. Комплектът за лицето на билките със съставки на природата:

Този продукт е един от най-добрите билкови лицеви комплекти за мазна кожа. Съдържа Златен почистващ препарат, който ексфолира кожата, Скрабва, за да отстрани мъртвите слоеве, кремът ви кара да изглеждате по-млади, гелът осигурява влага и пакет за лице, който хидратира кожата.

Употреба: Хората с мазна кожа трябва да бъдат много внимателни при избора и използването на продукта. Използвайте продуктите много внимателно и не масажирайте силно с помощта на скраба. Дръжте лицето пакет, докато не изсъхне, тъй като това е маслена глина маска, която помага за контролиране на маслото секреция.

Цена: INR 375 / -

Виж повече: Аюрведичен комплект за лице

7. Preservita Advanced Sensitive Skin - комплект за подхранване на плодове:

Този билков комплект за лице с плодове е един от най-добрите революционни билкови процедури за чувствителна кожа. Това е сложна смес, която е запазила плодовете с всичките си чисти хранителни вещества, ензими и витамини, което осигурява оптимални ползи за кожата. В крайна сметка кожата е бяла, светла и светла. Съставките на комплект Perservita Advance Sensitive са Preservita Toner, Preservita Полиращ, Preservita Massage Cream, Preservita Masque, Preservita Marmalade

Употреба: Лицата с чувствителна кожа са длъжни да бъдат внимателни при избора и използването на комплект за лице. Масажирайте за минимум 7 минути до максимум 10 минути.

Цена: INR 2495 / -

8. Ведова растителна сватбена сватба за лице:

Всяка булка иска да изглежда прекрасно и светещо на Деня, който е нейният сватбен ден. Комплектът Herbal Bridal Instant Glow в лицето на Ведова придава на булката блестящ и сияен вид. Подходящ е за всички типове кожа. Комплектът включва 1 почистващ препарат, 1 скраб, 1 гел, 1 крем, 1 пакет за лице и 1 витализ.

Употреба: Смята се, че този ведовски растителен комплект за сватбено незабавно светещо лице е безопасен поради съдържанието на билки. Масажирайте внимателно в продължение на 10-15 минути, за да извадите сиянието.

Цена: INR 950 / -

Виж повече: Най-добър комплект за лице за домашна употреба

9. RevAyur комплект за лице за суха кожа:

Грижа за сухата кожа е много трудна, тъй като започва да се напуква и понякога може да бъде болезнена. Сухата кожа реагира зле на определени продукти, така че трябва да сме много внимателни при избора на същите. RevAyur аюрведичен растителен комплект за лице е специално разработен за суха кожа.

Употреба: Комплектът за лице RevAyur съдържа 7 тръби със специална формула за суха кожа. Използвайте крем за масаж внимателно с кръгови движения от шията нагоре в продължение на поне 10-15 минути като измийте със студена вода. Оставя кожата мека и хидратирана. Леко нанесете гела върху лицето си и масажирайте с върха на пръста, докато кожата я абсорбира.

Цена: INR 260 / -

Билкови лицеви комплекти идват в много размери според употребата на индивида. Имате и различни за различните типове кожа. Проверете типа на кожата си и вземете продукта, който най-добре му подхожда. Направете лицето си направено у дома според вашето удобно време и всички сте готови да светят и да изглеждат винаги блестящи.

Виж повече: Комплект за лице за мазна кожа

Гледай видеото: Топ 15 Упражнения за Корем: Стегнат и Плосък Корем в Домашни условия (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send