Красота и мода

15 Изключителна колекция от дизайни на Palm Mehndi 2018

Pin
Send
Share
Send


Неустоимата красота на мехенди прави всяка дама да се побърква, като прилага хената върху части на тялото, подобно на временна татуировка. Нормалният дизайн на най-атрактивните и сложни дизайни, без значение какъв е дизайнът, но жените са винаги готови да се сблъскат с ръцете си с механди дизайн.

По-рано жените са изработвали дизайни с пръчка и груба листа от мехенди. Кръгови точки, големи и малки, бяха нанесени на дланите, но сега механди конусите са дошли да направят бляскави и възхитителни дизайни. Жените не трябва да проектират цели ръце през цялото време за специален повод. Дизайнът на Palm mehendi ще даде най-голяма красота на ръцете и ще го направи прекрасен.

Традиционни и очарователни дизайни на Mehndi за Palms 2018:

Някои изключителни и прости джобни дизайни ще ви хванат за поглед, за да го сложите на дланите си за следващата функция.

1. Дизайн на кръгъл джобен мехнди:

Този удивителен дизайн на palm mehendi може да бъде направен с кръгъл флорален дизайн в самия център на дланта и подробен с фини пунктирани и U линии, за да бъде привлекателен. Присъединяването към обшивките на пръстите и китката ще направи дизайна изглеждащ възхитителен с най-лесните удари на мехенди.

2. Кръгова точка в точка:

Palm Henna Designs може да се направи невероятно с точки и флорални дизайни за допълнителния страничен дизайн. Централизираните големи точки и мини точки символизират слънцето и изглеждат невероятни. Пейсли дизайнът на пръстите и на китката поддържа видимо хубавия дизайн на слънцето.

3. Стилна единна цветна дланта Mehndi:

Дизайнът на палмовия мехенди е поставен с цвете, пейсли и пунктиран модел в средата на дланта и подчинен на фини дизайни. Завесите на листата могат да бъдат направени на пръстите и китката, която изглежда великолепна с единичното цвете в центъра на дланта.

4. Съвременна Palm Mehndi:

Съвременните палм мехенди дизайн изглежда страхотно на ръцете. Въпреки че флоралните дизайни изглеждат традиционни, те могат да бъдат направени абсолютно фантастични от тъмното засенчване на очертанията на цветето. Останалата част от дланта е проектирана с четири цветни мотиви, които разкрасяват ръцете.

5. Раздели мехнди за Palm:

Mehendi се вижда най-вече с дизайни като флорални, paisleys, листа, геометрични и много други дизайни, които са свързани помежду си. Но този тип несъвместими механди дизайни за палми се превърна в тенденция с цветя и воали, които покриват дланта, без да смесват дизайна един с друг, който изглежда изключителен и уникален.

6. Арабски облицовани Palm Mehndi:

Този арабски мехнди дизайн за дланта изглежда уникален и елегантен. Геометричните дизайни включват тъмни и смели щрихи, подчертаващи всеки ъгъл на дизайна, а на пръстите - също. Това дебело изкуство от къна, комбинирано с дизайн на китката, придава невероятен вид на ръката.

7. Паук Палм Мехнди:

Жените винаги ще обичат да украсяват плама си с паучообразен дизайн. Този мотив, покриващ цялата палма, е красиво оформен с паун, а дългите му пера са проектирани със сенчести стокери на мехенди, а пръстите - на механди. Този тип дизайн ще бъде добър с етнически костюми.

8. Rose Palm Mehndi:

Розите изглеждат разцъфнали! Дали е в пресните градински растения или на красивите мехенди дизайни на дланта. Красивите розови връзки със спираловидни листа изглеждат само умни. Върховете на ръцете могат да бъдат оформени с карирани квадрати, за да придадат на дизайна повече очите.

9. Присъединяване към Hearts Full Palm Mehndi Designs:

Привлекателният дизайн, който изглежда невероятно, когато двете ръце се съберат, може да се направи с половин сърца на всяка ръка. Лесните дизайни на мехнди за дланите могат да бъдат направени с половин дизайн на всяка ръка, направена по начин, противоположен на противоположното и когато се съберат заедно става един дизайн. Това дава творчески поглед към дизайна на механди.

10. Ganesha Palm Mehndi:

Този художествен механди дизайн може да бъде направен само от професионални и квалифицирани мехенди художници, тъй като той има добре проектиран и спретнат лорд Ганеша на дланта. Наистина, много трудно, но в същото време изглежда fantabulous на дланите. Минутите подробни части на лорд Ганеша се вписват най-добре в дизайна на палмови Менди.

11. Облицовки и кутии Palm Mehndi:

Геометричният дизайн изглежда примамлив и привлича привлекателността към него. Хоризонталните и вертикалните линии, които правят квадратчета и триъгълници, изглеждат разпенващи се и се различават. Има много момичета, които биха харесали такива дизайни на дланта mehandi, които могат да бъдат чудесни за приятелски приятели. Такива палмови механди се вписват добре в модерните тоалети.

12. Palm Mehndi на младоженците:

Дизайнът на палката на булката и младоженеца може да изглежда чудесно за брачните церемонии. Малките традиционни функции по време на сватбата могат да бъдат направени по-красиви с такъв елегантен дизайн за палто мехенди. Това са както булката и булката младоженеца дизайн на дланта, която костюми повод добре.

13. Matki / Pot Palm Mehndi:

Невероятно и напълно изключителен дизайн на механди за палми, който е по-красив от саксия, проектирана в центъра на дланта. Продължавайки с воали от цветя и точки, саксиите изглеждат прекрасни на ръцете. Такива дизайни могат да бъдат направени на традиционни събития и се съчетават с всички традиционни тоалети.

14. Флорална мрежа, проектирана от Palm Mehndi:

Глупавите и пленителни дизайни с окото изглеждат с цветя, съседни правят сенчестият дизайн на мехнди за дланите изглежда красива. Сенките и трезвите удари на механди правят звездите на ръцете. Пръстите и частта на китката могат да бъдат проектирани изключително с геометрични форми.

15. Защрихованото Palm Mehndi:

Сенчестият дизайн на дланта mehandi донесе изцяло нова посока на изкуството на ръката. Дизайнът на мехенди за дланите може да бъде абсолютно хубав вид с цветя и напълно покрити или наполовина засенчени механди удари. Пръстите могат да бъдат покрити почти половината, за да придадат поглед на окото.

Заключение:

Невероятни атрактивни мехенди дизайни за палми могат да бъдат направени за различни поводи с различен дизайн. Има различни форми на механди, които изглеждат невероятно на ръце. Арабската форма и формата на Раджастан дават по-голямо значение на големите проекти и тъмните накладки. Макар индийските и булчинските мехнди дават повече предпочитание на фините линии и малките мотиви, които отнемат време при вземането на решения, и се нуждаят от експерти. Затъмнените и геометрични дизайни изглеждат от сините дизайни, които са най-подходящи за посещаване на церемонии. Завесите от цветя като розите и лотоса също изглеждат възхитителни за сватбени церемонии.

Гледай видеото: Дизайнерски бижута с оригинални кристали Swarovski (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send