Татуировки

9 изненадващ Pansy татуировка дизайни със снимки

Pin
Send
Share
Send


Панси е вид цвете, което е много красиво и прекрасно. Думата „брада“ произлиза от френска дума Pensee. Цветята на пандишките обикновено се срещат в три цвята. Pansy цвете е по-прикрепен към любящите двойки. Това е убеждение, че цветето на брадичката може да ви помогне да получите любовта на любимата си. Тази татуировка е голямо разкрасяване за тялото ви. Както и да е, тя може също да бъде значително послание.

Pansy tattoo е невероятен подход към уважението на паметта на тези народи, които са били вашите близки индивиди, но все още трябва да преминат. Има толкова много двойки, които пазят цветя на братовница освен портрета на любимия си. Такова цвете може да бъде прекрасно утвърждаване на солидната любов към вашата специална.

Прости и сладки татуировки с панди:

Тук са няколко татуировка дизайни, които ще ви дадат един огромен вид.

1. Татуировка с панделка:

Това е черно-бяла татуировка на брадички на рамото на дама. Изглежда, че скица от цветя на анютините се правят с черно мастило. Има три големи цветя с няколко листа. В нея има дори и полузатворени цветя.

2. Разкошен Pansy на гърба:

Това е една татуировка на цветето на задната част на рамото. В нея има лилави и небесносини цветни цветни венчелистчета. Само едно цвете изглежда забавно. Не съдържа никакви листа. Цветето укрепва светлата кожа.

3. Татуировка с пансион:

Почти половината от ръкава е покрита с татуировка на брада. Тук цветята са с различни цветове и са в неравномерни размери. Цялото това цвете заедно изглежда като буен букет. Изглежда като тениска, която сама по себе си има ръкавен цвят.

4. Pansy Flower Bunch:

Това е красива колекция от татуировка дизайн цвете цвете. Всяко цвете има двоен цвят. Изглежда, че върху ръката е поставен стикер на цветето на брада. Тъмен и светъл цвят сенчести анимационни букет изглежда невероятно.

5. Пансим с Колибри:

Използвана е 3D технология, докато се прави този татуиран образ. Целият дизайн изглежда като истински. Хубаво колибри седи над цветето и сърцето също е нарисувано върху татуировката.

6. Единично цвете на пансион:

Идеалният смисъл на татуировката на анютините се доставя с тази татуировка на цветя. Една истинска причина за извършване на татуировка на брадавица е да получи любовта на нейната любима. Има една малка цвете с клон в тази сладка татуировка.

7. Татуировка Pansy Foot:

Това е уникална идея за татуировка на панди. Има много цветя и всяка една е свързана с дебел клон. Една татуировка пеша подчертава крака ви, а татуировката покрива почти цялото стъпало.

8. Малък печат:

Има няколко малки цветя татуировка на пандиш над ръка. Тези миниатюрни цветя изглеждат така, че са отпечатани на ръка. Например, той се появява като emojis. Тези малки пандитки разпространяват аромата си и показват своята магия.

9. Татуировка с деликатна панделка:

Тази татуировка на пандишките са създадени с воден цвят и се появяват толкова деликатно. Освен цветя, на врата има и един дизайн на венчелистче. Комбинацията от деликатно цвете над деликатната част на тялото изглежда здрава.

Pansy татуировка се извършва главно от красиви момичета за техния щастлив чар. Цветето на този аристократ има свое специално качество на привличане между ангажираните двойки. Ако татуировката може да създаде магия между двойките, тогава ефектът на истинска цвете ще бъде по-силен. Можете да опитате тази татуировка на рамото или бедрото.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send