Красота и мода

9 прости упражнения за да се отървете от страничната мазнина

Pin
Send
Share
Send


Отлагането на мастните клетки често се случва на различни нива за мъже и жени отделно. Височината и теглото на човек определят дали е недохранен или с наднормено тегло. Отлагането на мазнини в тялото ни е много вредно и може да причини сърдечни заболявания, високо кръвно налягане, диабет и други респираторни заболявания. Елемент, наречен холестерол, често потиска отлагането на мазнини в тялото ни. Благодарение на отлагането на мазнини, получаваме тегло и дори може да доведе до затлъстяване.

Общоприето е, че броят на мастните клетки се увеличава, когато човек има тенденция да се насища и затлъстява. Но това не е така. След като човек удари пубертета, производството на мастните клетки спира. След този период се увеличава само размерът на мастните клетки. Мазнините в нашето тяло също могат да бъдат известни като мастна тъкан. Мазнините обикновено се съхраняват в нашето тяло, за да ни осигурят повече енергия по време на нуждата. Те се съхраняват на върха на бъбреците и под кожите ни в нормални количества. Когато има нередности, мастните отлагания се извършват в неща, предмишници, гърди, гърба и стомаха.

Консумацията на нездравословна нездравословна храна може да попречи на образуването на мазнини в тялото ни. Отлагането на мазнини в тялото ни е доста нездравословен процес; следователно изкореняването на същото е много необходимо. Правилните упражнения за намаляване на страничните мазнини са изключително необходими. Натрупването на страничната мазнина прави гърба ви да изглежда увиснал и увиснал. Освен лошия външен вид, тя прави тялото ви по-податливо на много разстройства и заболявания. Има няколко различни упражнения за различни части на тялото, където се съхранява мазнината. С помощта на тези упражнения отстраняването на мазнините става лесно и теглото на човека се връща към нормалното.

Упражнения за редуциране на мазнините в страничните:

Упражненията, които трябва да направите, за да се отървете от страничните мазнини са:

1. Странична дъска:

Страничните дъски са наистина полезни, за да се избегне фиксирането на теглото откъм гърба. Предотвратява отпушването на мускулите, дължащо се на отлагането на мазнини. Освен това тя изгражда силата в предмишниците и също така изгражда твърди абс. Трябва да се практикува и от двете страни на тялото, за да се постигнат най-добри ефекти. Може да има различни видове дъски, които да практикуват за тониране на различни части от тялото ни. Страничната дъска се концентрира предимно върху ръцете, корема и гърба. Отделно от тези дъски помагат в тонизирането на стомаха чрез изгаряне на корема мазнини. Известни са дъски за укрепване на сърцевината на тялото. По този начин това помага за намаляване на болките в гърба. Дъските, особено страничните дъски, помагат на тялото да стане гъвкаво. Той помага за поддържане на перфектната поза и баланса на тялото. Срокът зависи от периода, през който сте извършвали упражнението. Ако сте аматьор, опитайте в продължение на почти 30 секунди. Ако имате достатъчно опит и сте го правили дълго време, опитайте се да увеличите максимално времето до 4 минути на всяка страна. За начинаещите е да препоръчваме да увеличавате времето си бавно.

Как да направите упражнението:

 • Легни по гръб.
 • Обърнете се настрани с краката си.
 • Поставете една ръка директно под рамото.
 • Вдигнете бедрата, за да образувате права линия от главата до краката си.
 • Задръжте позицията си според срока.

2. Упражнение за звезди:

Докато страничната дъска има своите предимства за намаляване на корема и страничните мазнини, тази морска звезда е прославената и усъвършенствана версия на страничната дъска. Това прави намаляването на корема мазнини по-лесно. Дъските на морските звезди Ви помагат да насочите атаката към Вашата телесна мазнина върху корема и гърба и също така помагат за укрепване на гръбначния Ви стълб. Той изгражда стойката на тялото и повишава стабилността и стойката на тялото. Морската звезда е модифицираната версия на страничната дъска. Той не само запазва годността си, но и увеличава скоростта на метаболизма на тялото ви. Тя ви държи здрави и ви позволяват да спите спокойно. Не е необходимо да се казва, че продължаването на упражненията за морска звезда в продължение на поне един месец може да доведе до промени в тялото ви. Необходимо е да се грижим за нашето тяло с времето на преминаване. С натовареността на живота е важно и здравословно за нас да поддържаме здраво тяло и график. Опитването на дъска със звезди може да бъде труден процес, ако сте аматьор. Най-добрият съвет трябва да бъде да усъвършенствате упражнението на страничната дъска и да подобрите внимателно прага с това упражнение. За най-добри резултати, това упражнение трябва да се прави за 15 пъти от всяка страна на тялото.

Как да го направим:

 • Легни по гръб.
 • Обърнете се настрани с краката си и ръката си под рамото.
 • Издърпайте бедрата така, че да поддържа права линия от главата до краката.
 • Ако сте наклонени от дясната си страна, поставете левия си крак във въздуха.
 • Постави лявата си ръка на въздуха.
 • Опитайте се да докоснете пръста си.
 • Задръжте позицията си за няколко секунди
 • Върнете се в първоначалната си позиция бавно.

3. Упражнение с наклонена криза:

Уплътнителните тренировки помагат за намаляване на мастните клетки в наклонените мускули на тялото. Той не само намалява мастната тъкан в долната част на корема, но работи и помага за намаляване на мазнините в горната част на тялото. Това е едно от много полезни упражнения, когато става въпрос за намаляване на страничните мазнини в нашето тяло. Косите мускули в нашето тяло са тези мускули, които се намират в стената на корема по диагонал нагоре и надолу. Развитието и заселването на мастните тъкани са много лесни в тези области, ако не се правят подходящи грижи и упражнения. Освен намаляването на страничните мазнини, тези упражнения помагат за освобождаване на натиска от ставите и спомага за намаляване на болките в гърба и раменете. Тя е доста проста и може да се направи лесно, ако нямате прекалено много мазнини по корема. Той помага за намаляване на корема мазнини, както добре. Опитайте и направете това упражнение поне 5 минути в ден. Опитайте се да увеличите времето и броя на комплектите с времето.

Как да го направим:

 • Постави гръб.
 • Поставете двете си ръце под главата си
 • Поставете глава и оставете ръцете си да балансират главата.
 • Сгънете единия си крак в стомаха
 • Опитайте малко да се огънете надясно
 • Опитайте се да докоснете дясното си коляно до левия си лакът
 • Повтори го

4. Лакътни усуквания:

Лакътни усуквания се концентрират главно върху наклонените мускули, които не само спомагат за намаляване на корема, но и на страничните ви мазнини. Страничното отлагане на мазнини в тялото ви може да направи гърба ви да изглежда увиснал и увиснал и да дава лоша панта на тялото ви. Вашето тяло губи своята стойка и подкрепа. Важно е да правите правилни упражнения, за да намалите страничните мазнини. Това упражнение за усукване на лакътя е много полезно за поддържане на силните му мускули и коремните мускули. Тя може лесно да бъде изпълнена и да се отличава след няколко месеца практика. Тя може да доведе до най-добри резултати, ако продължи продължително време. Тя не помага за намаляване на страничните мазнини, но ви дава тонизиран стомах. Опитайте се да направите по 20 комплекта наведнъж. Увеличете броя на комплектите с времето.

Как да го направим:

 • Легни по гръб
 • Свържете краката си заедно
 • Поставете и двата си крака във въздуха
 • Издърпайте горната част на тялото си
 • Вдигнете двете си ръце в предната позиция
 • Опитайте се да докоснете краката си

5. Лифтове за крака:

Лифтове за крака са много полезни, когато става въпрос за намаляване на мазнините в долната част на корема и страничните мазнини. Това прави мускулите на краката по-силни и подобрява концентрацията на тялото ви. Той помага за поддържане на гъвкавостта на краката и за поддържане на тонизиран крак. Той помага да се постигне тонизирана абс и намалява корема мазнини до никой. Той помага за увеличаване на силата на гръбначния стълб и увеличава подкрепата за мускулите на гърба. Левите асансьори са просто основни упражнения, но трябва да бъдат експертни с времето. Трябва да има поне 20 комплекта на ден. Броят на множествата трябва да се увеличи с течение на времето.

Как да го направим:

 • Легни по гръб
 • Поставете ръцете си и ги поставете под дъното.
 • Сложете краката си заедно
 • Опитайте се да поставите краката нагоре, без да вдигате главата си
 • Повторете това 20 пъти

Това са малкото упражнения, които могат да ви помогнат да премахнете страничната мазнина от тялото си и ви помага да постигнете тонизирана след няколко месеца.

6. Ротация на крака:

Можете да добавите още малко твърди крака на крака или ротация на краката в тренировката. След като другите тренировки на краката продължават да лежат на пода, трябва да сложите ръцете си близо до тялото. Дръжте се прави и фиксирайте задната си страна, след това повдигнете краката си, краката ви трябва да се вдигнат заедно, не един по един. Сега нарисувайте кръг във въздуха в тази позиция с повдигнат крак. Той помага да се работи върху стомаха мазнини, както и това помага за засилване на задния край. Това упражнение може да направи три групи от по 20 повторения на кръгове.

7. Странични склонове:

Това е последната тренировка за завършване на страничните мазнини на стомашни упражнения. За тази тренировка трябва да се изправите изправено, да се изправите изправено и да държите една дъмбел в едната си ръка. Ръцете, прилепнали към тялото ви, остават по-силни с крака, отделени незначително. Трябва просто да наклоните леко тялото си на другата страна. Не извивайте коленете си. Направете 20 повторения с 3 комплекта за всяка страна. Можете да завършите тази тренировка, като използвате и всяка щанга с удобно тегло.

8. График на йога:

Ако искате да намалите страничните си мазнини на стомаха, тогава можете да добавите график на йога във вашата рутинна тренировка. Той помага да се отървете от страничните мазнини със сигурност, той поддържа равновесието между настроението и физическата тренировка. Когато отегчите да отидете за фитнес във всеки един ден, ако смятате, че се нуждаете от малко упражнения за тялото си, тогава йога ще бъде ваша. Както е дадено изображение, можете да направите този вид йога, като използвате 2 комплекта от 12 повторения на всеки комплект, то помага за поддържане на редовната тренировка, както и ще бъдете сигурни, че ще намалите мазнините.

9. Тренировка за по-ниски абс:

Когато решим да намалим страничната мазнина от стомаха, трябва да обърнем внимание на всички мускули на стомаха. Когато тренираме за по-ниски ABS, получаваме правилната загуба на мазнини за предните долни абс на стомаха. Когато вдигнете краката си и след това фокусирате, ще повдигнете цялото тяло и без да докосвате повърхността, извадете краката надолу, когато вашето тяло се спусне на място. Направете по 2 серии от по 20 повторения. Ще почувствате, че тази тренировка помага да се повлияе върху всеки мускул на стомаха.

Когато има нередности, мастните отлагания се извършват в неща, предмишници, гърди, гърба и стомаха. Консумацията на нездравословна нездравословна храна може да попречи на образуването на мазнини в тялото ни. Отлагането на мазнини в тялото ни е доста нездравословен процес; следователно изкореняването на същото е много необходимо. Правилните упражнения за намаляване на страничните мазнини са изключително необходими. Натрупването на страничната мазнина прави гърба ви да изглежда увиснал и увиснал. Освен лошия външен вид, тя прави тялото ви по-податливо на много разстройства и заболявания. По-горе споменатите са няколко упражнения, които могат да ви помогнат да изкорените страничната мазнина от тялото си и ви помага да постигнете тонизирана след няколко месеца.

Гледай видеото: How Not To Die: The Role of Diet in Preventing, Arresting, and Reversing Our Top 15 Killers (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send