Красота и мода

Топ 9 индийски цветя Колиета дизайни за момичета

Pin
Send
Share
Send


Хората са предназначени да бъдат социални по природа. В това начинание за общуване използваме много аксесоари за нашия външен вид. Една от тях е огърлицата. От древни времена огърлиците са били хит сред хората. Даването на цветна огърлица на гост е знак за проявено уважение и тази практика се провежда и днес. Правото огърлица, ако се съчетае с перфектната рокля, може да направи снимка за един милион долара.

Различни видове цветни украшения за момичета:

Ще привлечем най-добрите дизайни на огърлица от цветя, които ще ви дадат убийствения вид, който заслужавате.

1. Традиционно колие от цветя:

Цветната огърлица ви осигурява автентичността на изглеждащите прости, като същевременно правите външния ви вид зашеметяващ. Традиционните цветни огърлици се състоят от два или три различни вида цветя. Можете също така да носите едно цветно огърлица от цветя, за да спечелите един от „простите, но секси“ погледи. Безтегловността на огърлицата ви дава комфорт и лекота на наслада от вечерта, без да причинявате болка в шията.

2. Светло розово огърлица за момичета:

Не е лесно да управлявате женския гардероб. Това е още по-трудно да се аксесоари рокля перфектно да отговарят на тона на събитието. Колие от розово цвете е най-добрият начин за аксесоар на вашия поглед за вечерна забава и забавление с приятелите си. Колието от розово цвете може да бъде допълнено с подходящи цветни обеци и гривни, които ще ви дадат много лек, но красив обрат към вашето превъзходство.

3. Жасмин Реал Цвете Колие:

Колие от жасмин е много ароматно. Те обикновено са бели на цвят и следователно могат да се носят с всякаква културна екипировка. Огърлиците от жасмин са много популярни в Южна Индия. Влезте в някое помещение с тази цветна огърлица и цялата стая ще бъде изпълнена с освежаваща миризма на жасмините.

4. Хавайски Колие с цветя:

Хавайските цветни огърлици са известни още като "леи". Най-популярната концепция за леи в хавайската култура е венец от цветя, представени при пристигането или напускането като символ на обич. Тези огърлици са голям хит за всяка тропическа тема. Тези изкуствени цветни огърлици имат много различни цветове като жълто, черно, червено и розово, като по този начин осигуряват по-жизненост на вашия външен вид.

Вижте повече: Идеи за ръчно изработени огърлици

5. Колие с лотос:

Колие от лотосови цветя се използва широко в бракове, а също и в храмове. Тези цветни огърлици се предлагат в различни цветове и размери. Тези огърлици могат да се носят за религиозни събития, където те предоставят на потребителя с много жизнено, но спокойно поведение.

6. Слоесто цветно колие за сватба:

Слоестото цветно колие се състои от два или повече слоя от флорален дизайн. Тези огърлици осигуряват различни пластове на благоговение към вашата рокля. Те могат да се носят със съответстващи обеци или гривни, за да завършат вашия външен вид. Можете да персонализирате броя на слоевете, за да го съчетаете с тоалета си.

Вижте още: Колие със сърце

7. Флорално огърлица от чокер:

Флоралните огърлици на чокерите са най-търсените цветни огърлици за съвременната жена. Те могат да бъдат съчетани с почти всяко облекло. Чокерите ви осигуряват желания от вас вид с минимални аксесоари. Флорални огърлици с чокери се предлагат в много цветове и дизайни.

8. Огърлични дизайни за сватбени цветя:

В случай, че искате да присъствате на брак или на класно събитие и искате да се сдобиете с коефициент за бижута, можете да опитате новите златни огърлици в цветен дизайн. Тези огърлици имат сложен дизайн на цветето, но имат и блестящото злато. Тези дизайни могат да се носят в различни размери и дължини в зависимост от вида на роклята, която искате да носите. Тези огърлици ще ви накарат да изглеждате като дива.

Виж повече: Колие с пеперуда

9. Колие със сребърен цвят:

Чувствате ли се някога, че ще ходите на клуба, но не се чувствате като аксесоари за прекалено много. Вие сте идеалният тип за сребърната огърлица от цветя. Тези огърлици са предназначени да бъдат малки по размер, но те осигуряват привлекателност за вашия външен вид. Сдвоите едната от тях с цветни обеци и ще бъдете модна икона, която всеки би искал да бъде.

Флоралните дизайни са убийци на пазара на бижута. Цветни огърлици могат да се носят за всяко събитие. Те ви предоставят лекотата на увеличаване на цената без да се прави компромис с комфорта. С такива огърлици в гардероба си, може да изглежда, че убиецът изглежда

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: DVD 3 of 4: Loving the Silent Tears: The Musical (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send