Татуировки

15 Fabulous Heart Tattoo Designs с изображения

Pin
Send
Share
Send


Най-често срещаният дизайн според едно скорошно проучване е класическия удар, който ни държи жив и ритащ. Сърцето е оценено като най-често срещаната форма на татуиране сред много други. Дали това е знак за храброст или любим човек, който се е объркал, сърдечните татуировки никога всъщност нямат застоял смисъл.

Сърцето може да бъде гравирано като татуировка в различни дизайни, стилове, форми и размери. Каквато и да е смисълът, сърдечната татуировка никога не престава да се харесва. Смисълът обаче се променя според дизайна, разположението и зачертаването. Сърдечна татуировка с пера е символ на чистотата в духа и целостта на душата. В будизма сърцето символизира Дхармачакра и по този начин сърдечната татуировка в този контекст ще символизира съвършенството на земята и поддържането на закона и реда във вселената. Татуировка на сърцето с висящ пламък и увити в тръни, наричана още татуировка на свещено сърце, символизира потенциала на братската / сестринската любов в християнската религия. Проектите могат да бъдат прости или сложни, но съдържат слоеве от значения, скрити в тях.

Едно просто сърце, татуирано върху вътрешната китка на глезена е просто и малко, но те съдържат много смисъл. Направете го червено и символизира любовта, направи ги жълти и те означават приятелство. Получете име в средата, за да покажете обичта си към някой специален.

Околната среда и спомагателните елементи на самата татуировка предполагат нейните значения. Ето защо класическата татуировка на сърцето никога не може да се обърка. Може би пак ще бъдете объркани за това кой да следва, сърцето или ума? В този случай бихме казали, че винаги следвайте сърцето и докато сте на него, проверете различните дизайни, които можете да изберете.

Най-популярни сърдечни татуировки със снимки:

Искате ли да получите татуировка, опитайте с татуировка на сърцето. Те имат различен дизайн и дълбоки значения в тях. Искате ли да знаете най-добрите налични дизайни и техните значения чрез тази статия. По-долу сме давали списък с красиви дизайни с татуировка на сърцето с имена и изображения за вас, което прави вашия поглед по-привлекателен.

1. Сладък фактор:

Татуировката на сърцето, изобразена тук, е под формата на любовни сърца, множествено число, което се люлее на меките черни подчертавания, свързващи ги всички заедно. Използването на малки черни пунктирани любовни сърца също добавя към целия облик на темата. Това е сладка лека татуировка, която може да бъде избрана, когато нищо сериозно, но любовта не трябва да се изобразява.

2. Татуировка на човешкото сърце на любовта:

Винаги сме свързвали любовта със сърцето, където се предполага, че е в най-чистата си форма, дълбока и красива, страстна и прощаваща. Създаването на една и съща концепция тук е мощно изкуство на татуировката, изобразяващо човешкото сърце, в което се намират двама индивиди, обединени в любов, показващи как любовта и човечеството са свързани помежду си. Това е един от перфектните татуировки на сърцето за двойки, които са влюбени.

3. Разкъсана част:

Сърцето, ако не е разбито на парчета, винаги е разкъсано, изобразявайки тъга или провал. Дизайнът на сърдечната татуировка тук, в ярко червено, показва биещото сърце, разкъсано от средата, което евентуално може да се свърже със скъсване на сърцето. Това е добър начин да говорите за разбитото си сърце.

4. Насърчителни думи:

За пореден път говорим за това, как сърцето е доброжелателно, но много прилича на очакваното следствие, сърцето отново е преминало през серия от болки. Кинжал, преминаващ през и през, е перфектната демонстрация, където бедното сърце с кръвни пръски говори за това, че носи болката и продължава с нея. Това е един от най-красивите сърдечни татуировки за мъже, който прилича на болка и усещане.

5. Влюбен:

Сърцето в любов не знае граници. Татуировката тук е сладко представяне на мимолетна и развяваща се сърце, която пропуска бийтовете, докато крилата на радостта са залепени за сърцето, което я разклаща в игриво движение. Това е комичен, но лек портрет на щастливо сърце, което може да намери пътя си в предмишницата или глезените.

Виж повече: Татуировка дизайни за жените на бедрото

6. Иронията:

В гърдите се намира сърцето и иронията се вписва в него, сърцето тук виси от клоните на дървото, което дава живот. Изработено в червено и синьо, засенчването на външния вид е страхотно, подкрепено от сложните детайли на клоните на дърветата.

7. През кожата:

За пореден път имаме красив дизайн на татуировка на сърцето, в буквалния смисъл на думата, където сърцето наднича през ципа, който отваря кожата на голото биещо сърце. Това може да е добра татуировка, за да се изобрази колко е уязвима тя да обича, който е намерил пътя си през трудните бариери на кожата към навлажнено сърце.

Виж повече: Татуировка с лакът

8. Сърце с ръце:

Две длани, формиращи знака на сърцето, са прекрасна концепция за мастило, което може да бъде голям център на привличане за татуировка на гърдите. Засенчването и детайлите в тази татуировка наистина са зашеметяващи, скромни, но говорят хиляда думи. Кой обича изкуството тези спортни този тип различни дизайни на сърцето татуировка за жените на гърба им за получаване на повече красота.

9. Без екстравагантност:

Ако запазването на това е основна цел, защо да не изберем мека сладка сърдечна татуировка, при която една ръка на издълбаното сърце е блестена с червени лъскави звезди, подкрепени от меки черни стъпки. Това е лек сладък изкуство татуировка годни за китките или лопатките. Това е един от най-популярните татуирани дизайни със звезди.

10. Татуировки от черно сърце:

Черно сърце татуировки са прилика на тъга, скръб, загуба и отчаяние. Той символизира болката. Хората го правят, когато изгубят някого до смърт или раздяла. Може да е роднина, любим човек, приятел или някой, който може да е причинил скръб. Тези татуировки са направени с име, крила, кръст, цветя и т.н.

11. Татуировки на племенни сърца:

Има хиляди прости дизайни на сърцето татуировка за момичета на разположение в тази категория. Това е един от древните дизайни и все още хората от тази епоха отиват за тях. Той няма специфично значение и се дължи на привлекателността му. Може да се направи на всяка част от тялото. Също така се съчетава с цветя, крила, звезди, броеве, кръст и т.н., за да стане още по-привлекателна. Имена също са гравирани с тях, за да им се даде значение.

12. Татуировки на келтското сърце:

Келтските татуировки на сърцето са направени от безкрайни пътеки и имат различни значения. Те представляват вечна любов и безкрайно приятелство, вяра и лоялност. Ако те имат повече от един път, преплетени един с друг, те представляват метафорите за живота и се наричат ​​любовни възли. Хората трудно да се носят този тип дизайн на сърцето татуировка за момчета на ръцете си, но това е много проста за съблазнителен.

13. Татуировки на свещеното сърце:

Той е символ на физическото сърце на Исус Христос. Името е дадено от римляните. Тя представлява вяра и любов. Макар че всеки може да ги получи, но особено религиозните хора обичат да ги правят. Това представлява значението и учението, дадени на благословената Божия сърце Мария, която беше монахиня от самия Исус. Месецът на свещеното сърце е юни и те са приети от католическата църква.

14. Татуировки за заключване и ключови сърца:

Те имат положителен смисъл представляват любовта и предаността към един човек. Те символизират, че сърцето на хората се държи само от някой специален човек и този човек притежава само ключа. Той може да има катинар и ключ с форма на сърце, или нормално сърце с форма на сърце на края на ключа. Може също така да покаже, че човек все още чака някой, който носи ключа на сърцето си. Този тип татуировки на сърцата са много брилянтни и привличат лесно другите.

15. Татуировки с пламтящо сърце:

Това е един от най-горещите и най-направени дизайн татуировка в днешно време. Те са форма на изразяване. Той конкретно изобразява страст и любов към някой специален или дори хоби или работа. Горещият пламък символизира продължаващия дух.

Има милиони дизайни на разположение в интернет за сърце татуировки и всеки един притежава различен смисъл и обжалване. Те са най-непобедимите татуировки. Отидете със смисъла или просто го направете заради красотата му, никога няма да съжалявате за татуировка на сърцето. По-горе са 15-те най-добри дизайна на сърцето татуировка, за да разглеждате и избирате от.

Виж повече:Татуировка на гърдите

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Tattoos From Failed Relationships Covered Up In Creative Ways (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send