Красота и мода

Топ 9 на Хималаите

Pin
Send
Share
Send


Искате ли да подобрите физическата си красота, като определите очите си? След това можете да изберете естествени и безопасни продукти от популярната марка, Хималаи. Хималаите Kajal са одобрени от милиони лекари по целия свят. Продуктите идват с естествени вещества, за да сте сигурни, че вашите скъпоценни очи са лишени от всякакви инфекции. Можете да добавите блясък към очите, като сложите този каял. Някои от най-добрите продукти на Каймал от Хималаите са както следва:

Последни хималайски билки Kajals:

1. 2.7g-билкови КОХЛ (Triphala Almond Black Eyeliner):

Продуктът, определящ хималайското око, се обогатява с трифала и дамаска. Има смес от традиционни съставки като рициново и бадемово масло. Продуктът придава блясък на очите ви, което ги прави по-привлекателни и ярки.

2. Билки Каял:

Това билково око определя от Хималаи охлажда очите ви и добавя блясък към същото. Изработена от натурални съставки, тя не причинява химически вреди на очите.

3. Билкови очила за очи с дамаска роза, трифала, бадемово масло:

Билният кайал на Хималаите е обогатен с натурални съставки като трифала и дамаска. Има комбинация от рициново и бадемово масло. Това придава на очите ви допълнително подхранване и охлаждане. Трифалата е уникална билка, състояща се от три вида силни опаковки. Това придава блясък на очите, което ги прави по-ярки.

4. Билкови очила за очи - опаковка от 1 грам:

Продуктът се предлага в пакет от 1 грам, което го прави по-достъпен и по-лесен за носене в чантата. Освен бадемово масло, рициново масло, дамаска роза и трифала, тя също съдържа камфор. Това поддържа очите хладни и дава успокояващ ефект.

Виж повече: Комплект за сенки за очи

5. Хималаи Кайал 5 билкови очила за очи (Rose Almond Triphala):

Този растителен продукт от Хималаите определя вашите очи. Можете да го приложите по линията на ушите.

6. 1 gm Eye Definer:

Himalaya's 1 gram определител на очите е популярен елемент сред жените от всички възрасти по целия свят. Той представлява всички естествени съставки. Придава на очите ви охлаждащ ефект, дори и през топлите слънчеви дни.

Виж повече: Сенки за очи

7. Физически очила за очите (водоустойчив):

Този тъмночерен очите определя от Himalaya съдържа всички естествени витамини и други съставки. Той е чисто органичен, без парабени и водоустойчив. Не се провеждат тестове върху животни.

8. Билков подложка за очите (без олово):

Оловоопределящото око не е уникално съчетание от различни билкови екстракти. Подхранва очите ви и ги запазва хладни. Лицето ви изглежда по-светло и по-свежо. Той е офталмологично тестван и хипоалергичен. Мазният блясък прави очите по-ярки.

Виж повече: Най-добро око Kajal В Индия

9. 2.7g-билкови очи:

Този 2,7 грама кайял съдържа естествени екстракти и поддържа очите ви хладни. Той също така облекчава стреса и придава блясък на очите. Пакетът е много достъпен и лесен за носене.

Носенето на тези продукти от Хималаите ще подобри красотата на лицето ви и ще оставят зрителите хипнотизирани. Продуктът добавя естествена дефиниция към очите и поддържа здравите. Купете всеки продукт от марката Himalaya и бъдете готов да бъдете крадец на шоуто!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Far Cry 4 Епизод 9 - Към Хималаите! 60 FPS (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send