Красота и мода

Най-добрите начини за бърз метаболизъм

Pin
Send
Share
Send


Знаете ли какво е бързият метаболизъм? Кой метаболизъм имате, бърз или бавен? Бързият метаболизъм може да доведе до сложност при запазване на теглото. Метаболизмът се отнася до съвместната химична процедура, която превръща храната в енергия. Подобно на газа за вашата кола, храната е силата на тялото ви. Ако съдържате бърз метаболизъм, тялото ви се нуждае от горивна ефективност. Сравнявайки от някой с нормален иначе бавен метаболизъм, тялото ви не е толкова компетентно да преобразува храната в работеща метаболитна енергия.

Признаци на бърз метаболизъм:

В опит да се постави на тегло, това може да доведе до преяждане пълнеж храни, които могат да покажат на други проблеми. Много хора, които се опитват да поемат теглото, ще се опират да ядат всички видове храни, които не са по-добри за тях.

Ако имате усложнение, наддаване на тегло в противен случай мускулите, които очевидно са първият символ, имащ бърз метаболизъм. Това може да звучи по-добре за някои, все още за хора, които са слаби; това ще доведе до сериозен здравен проблем.

Причини за бърз метаболизъм:

  • Ако сте в тревожност, това също ще повлияе върху метаболизма ви, освен това ще го увеличи. Постоянно пушене плюс натиск естествено ще бъде един мотив, който можете да елиминирате чрез промяна на начина на живот.
  • Ectomorphs се състоят от разделена конструкция, която ги създава най-вероятните кандидати, за да прегърнат бърз метаболизъм. Те често са тънки с малки рамене, изключително малка мускулна маса и лека рамка.
  • Наследствеността със сигурност действа като елемент в метаболизма на тялото ви иначе не е така. Има три различни вида тяло - мезоморфи (хора с атлетични постройки), ектоморфи (тези с много тънки сгради), ендоморфи (тези с по-големи тела).
  • Още една причина, поради която някой може да има бърз метаболизъм, е в състояние да горят. Това е много скоро още един мотив да не вдигаме този навик още в живота ви. В допълнение към всички други заболявания, които могат да донесат, объркването на метаболизма ви е още един въпрос, който трябва да включите в списъка на растеж.
  • Далеч от ДНК, има допълнителна причина за бърз метаболизъм. Свръхактивна щитовидната жлеза, призната за хипертиреоидизъм, е единствена причина. Тревожност, умора, бърз сърдечен ритъм и загуба на тегло са обичайни символи на хипертиреоидизъм. Щитовидната жлеза е друга причина за вашия бърз метаболизъм.

Виж повече: Как да направим Mind Sharp

Най-добрите начини за бързо метаболизъм:

1. Имате витамини:

Витамини от група В, по-специално ниацин, могат да помогнат за раздвижване на нещата чрез повишаване на енергийното създаване на митохондриите, енергийните водачи на нашите клетки. Марка, млечни продукти, пълнозърнести храни и яйца са богати на витамини от група В. Опитайте киноа, зърно, което е богато на витамини от група В, в противен случай добавяте половин чаша нарязани чушки, освен това, някои сушени, нискомаслени сирена, за да се разбиете на сутрешното яйце.

2. Проучване на калориите:

За да получите допълнителна точна цифра, въпросът как да бъдете енергични, като използвате този калкулатор. Вашият отговор е броят на калориите на ден, от които се нуждаете, за да запазите текущото си тегло. Отсечете 500 допълнителни калории на ден, като консумирате по-малко, изработвайте повече или иначе, за предпочитане, правите комбо. Вие ще паднете от 1 до 2 килограма за всяка седмица.

Виж повече: Как да се стимулира имунната система

3. Не изобщо йо-йо диета:

Това означава, че ще пречупи метаболизма ви. След като намалите теглото си, изпускате мускулите плюс мазнините, но когато ги увеличите, обикновено е мазнина, която изгаря по-малко калории.

Недостатъци на бърз метаболизъм:

Още един недостатък на бързия метаболизъм е, че създаването на мускули ще бъде много по-трудно. Тъй като тялото ви изгаря храната толкова бързо, няма нищо, което да стимулира растежа на мускулите.

Хората, които са прекалено тънки, обикновено откриват обвиняеми, че не ядат достатъчно, в противен случай се опитват да гладуват, за да изглеждат по начина, по който изпълняват. Жените с бърз метаболизъм също могат да изпитват затруднения при менструация, тъй като техните цикли могат да се превърнат в нередовни.

Виж повече: Как да увеличите метаболизма

Източник на изображения: 1.

Гледай видеото: Защо трупаме излишни килограми? (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send