Красота и мода

Как да увеличим височината след 25 години

Pin
Send
Share
Send


Идеалният период за увеличаване на височината започва през годините на възрастта и продължава да расте до пубертета. Въпреки това има много хора, които копнеят за печалба на височина след навършване на 25 години. Макар и не естествено, съществуват няколко метода под формата на добавки, кабинети, йога упражнения, манипулация на гръбначния стълб и определени продукти за увеличаване на височината, които могат да дадат желаните резултати. Тези методи за увеличаване на височината понякога са скъпи, но определено са ориентирани към резултатите. Посоченото по-долу в тази статия е кратко представяне на някои от тези продукти, тяхната ефикасност и техните ограничения.

Как да увеличим височината след 25:

Поза на йога:

Хората, които искат да постигнат височина след преминаване на 25-годишна възраст, но са скептични по отношение на неестествените методи, могат да опитат определени йога пози, които са показали положителни резултати при увеличаване на височината, при условие, че се упражнява старателно. Surya namaskar, Chakra asana, bhujanga asana или представата на кобрата са няколко пози, които могат да помогнат в набирането на височина дори след преминаване на възраст от 25 години.

А) Сурянамаскар:

Една от най-ефективните асани е сурянамаскар, която се състои от 12 различни пози, които се изискват да се изпълняват хронологично. Той помага при разтягане на всяка част от тялото, като по този начин улеснява нарастването на височината.

Б) Чакрасана:

Тази асана работи върху еластичността на гръбначния стълб и е най-ефективна за увеличаване на височината дори след 25-годишна възраст, тъй като помага при разтягане на гръбначния стълб. Това е подходящо за изправяне на позата и правене на по-изправено.

C) Bhujangasana:

Тази асана дава същия резултат като чакра-асана и е сравнително по-лесна за изпълнение. Когато се практикува ежедневно, тази асана укрепва гръбначния стълб.

Виж повече: Как да увеличим височината след 21

Продукти за увеличаване на височината:

1. Растеж-Flex V Pro система:

Този продукт включва добавки, които са много ефективни за увеличаване на височината без никакви странични ефекти. Той подобрява човешките хормони на растежа, които са отговорни за увеличаване на височината на тялото.

2. Калциеви хапчета за увеличаване на височината:

Това са добавки на минерали като калций, които ускоряват растежа на костите, които са пряко отговорни за увеличаването на височината.

Виж повече: Как да увеличим височината след 22 Естествено

3. HeightoMax:

Heightomax е друг надежден продукт, който увеличава височината чрез манипулиране на дебелината на гръбначния стълб в гръбначния стълб, така че да се увеличи височината чрез разтягане. Този продукт работи ефективно за тези, които искат да увеличат височината си след 25-годишна възраст.

Tricky Shoes:

Това е интелигентен начин за увеличаване на височината, както и когато е необходимо, тъй като това включва използването на токчета и повдигнати подметки, за да се направи човек по-висок.

Виж повече: Как да увеличим естествено след 18. T

Увеличение на увеличението на височината:

Този продукт се предлага с гаранция за връщане на парите и е отлична формула за подчертаване на височината.

Височина на горната част на височината:

Известно е, че този продукт е външно устройство без странични ефекти. Той е изключително полезен и много безопасен за употреба.

Операции за увеличаване на височината:

Операцията, необходима за увеличаване на височината, също се нарича хирургично удължаване на крайниците, където при експерти ортопедични хирурзи оперират върху костите и поставят вътрешен ортопедичен апарат. Операцията отнема няколко часа, отнема около шест месеца за цялата хирургична процедура, за да се постигне целта за увеличаване на височината. Максималната височина, която може да се увеличи, е 10 cm. Тази процедура се извършва едновременно на двата крака и пациентите често са мобилни много скоро след операцията. Разбира се, това може да има усложнения и е много скъпо, но неговата ефикасност заменя малките пречки.

Въпреки че увеличаването на височината след 25-годишна възраст е трудна задача, не е невъзможно и може да се постигне. Човек трябва обаче да бъде готов да изпробва различните устройства и продукти на пазара.

Гледай видеото: Авиобаза Безмер на 66 години - тридесет години това е домът на щурмовака СУ-25 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send